NemoKOF 676 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 Próbowałem sam zamienić ale chętnych brak. Różnica w cenie nowek to jakieś 500 zł. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 Z ciekawosci pytam - gameklip pasuje do galaxy tylko. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 marca 2013 Opublikowano 9 marca 2013 (edytowane) Ja korzystam bardziej do pracy. Jaki telefon/tablet. Nie gram w gry prawie w ogóle a przez to jeżdzę autem teraz to też nie gram już w podróży, przez kilka lat grałem codziennie w metrze. Także mi do grania nie jest potrzebny. Kurde, mam PC niezły (laptop ale każda gra chodzi zadowalająco jak dla mnie), PS3, XBOXa, WII i 3DS i gram 3 razy w tygodniu po kilka maczy w Fife 13 i to wszystko :-) Dosłownie tyle. A Note mnie oczarował rysikiem i jednak większym ekranem ale... zastanawiam się, bo mam czasem problem w wielkością S3 :-) Czasem jak go obejmę to przyczisk BACK naciska się sam moją dłonią która go okala. Także nie wiem czy z Note2 nie byłoby jeszcze ciężej. Ale rysik kiedy jest tam prawdziwy Digitizer do rysika (ten ekran to taka hybryda oporowo-pojemnościowa dzięki czemu rysik naprawdę jest rysikiem a nie emulatorem palca) daje niezłego kopa :-) Tak samo Galaxy Note 10.1 jest niezły pod tym względem. EDIT: Najgorsze, że o ile telefonów jest więcej i lecą z ceny o tyle Note 1 i Note 2 nie chcą tak szybko spadać ;-) Edytowane 9 marca 2013 przez NemoKOF Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 HTC Desire X , Samsung Galaxy Ace 2 czy ZTE Grand In ? To ma być mój pierwszy smartfon.Ma służyć do pisania smsów,potrzebuję dobrego GPSa no i fajnie byłoby pograć w coś bez przycinania.Oczywiście najlepiej żeby bateria długo wytrzymywała Zależy mi na też na dobrym sygnale z Wi-Fi. W grę wchodzą tylko te modele albo coś innego z Tmobile do 300zł. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 Do 300 zł Ale przy jakim abonamencie? Z tych co podales to HTC odpada do samsungow mam awersje a ten ZTE całkiem był wporzo jak go sobie ogarnialem tydzień temu. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 Rodzina 40-w niższym ceny za aparaty są kosmiczne.No i wychodzi na to że na placu boju zostaje ZTE i Samsung.Na papierze lepiej wygląda ZTE ale ajkoś ciągnie mnie ku temu Samsungowi.Co z tą awersją?skąd się wzięła? Cytuj
Mani 685 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 Awersja wzięła się z 30 Miechów posiadania Samsung omnia 2. Nigdy więcej samsungow że średniej półki. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 14 marca 2013 Opublikowano 14 marca 2013 Czemu te Samsungi Galaxy S 2 nie tanieją? nówki na allegro po 1100 schodzą tak samo jak rok temu a to przecież już stare telefony. Kupiłbym Galaxy SIII ale jest za duży a Galaxy SIII mini ma słabą baterię... Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 marca 2013 Opublikowano 14 marca 2013 Bo to mega za(pipi)isty telefon który ma idealne wymiary Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 14 marca 2013 Opublikowano 14 marca 2013 No wiem wiem. A myślicie, że warto teraz go kupować? Nie zestarzeje się szybko? W końcu już dzisiaj S4 pokazują... Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 14 marca 2013 Opublikowano 14 marca 2013 Czemu te Samsungi Galaxy S 2 nie tanieją? :confused: nówki na allegro po 1100 schodzą tak samo jak rok temu a to przecież już stare telefony. Kupiłbym Galaxy SIII ale jest za duży a Galaxy SIII mini ma słabą baterię... Musiałbym chyba być pijany aby kupić s3 mini... Teraz moje pytanie: Telefon dla siostry wiec musi dobrze obslugiwac internet, musi obslugiwac gry typu sims i bateria niech wytrzymuje z ponad 1 dzień. Propozycje jakie otrzymałem : Sony xperia j Lg Swift l9 HTC desire X oraz 2 windowsy Nokia lumia 800 Windows phone 8s by HTC cos wartego uwagi? Lub inne podobnej klasy telefony Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 marca 2013 Opublikowano 14 marca 2013 Czemu te Samsungi Galaxy S 2 nie tanieją? :confused: nówki na allegro po 1100 schodzą tak samo jak rok temu a to przecież już stare telefony. Kupiłbym Galaxy SIII ale jest za duży a Galaxy SIII mini ma słabą baterię... Haha, a jeszcze kilka miesięcy temu ajfoniarze się jarali, jak to androbieda schodzi z ceny dwa dni po premierze. Where is your god now? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 marca 2013 Opublikowano 15 marca 2013 No akurat sztuczne windowanie cen jest IMO perfidna zagrywka. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 18 marca 2013 Opublikowano 18 marca 2013 Rzutem na taśmę wybrałem LG L9.Trochę obawiam się jego wielkości,no ale zobaczę.W razie czego zawsze można sprzedać lub wymienić na coś innego. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Rzutem na taśmę wybrałem LG L9.Trochę obawiam się jego wielkości,no ale zobaczę.W razie czego zawsze można sprzedać lub wymienić na coś innego. zdaj raport jak sie sprawuje. Do mnie dojdzie dopiero po świętach Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 W tym sęk że będę czekał na dostawę z TMobile.Podobno mają być w tym tygodniu-zobaczymy Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Apropo LG L9 brałem ten telefon w abonamencie w playu i w sumie tak jak nie przepadam za telefonami na androidzie tak do tego byłbym w stanie się przekonać po jakimś tam dłuższym czasie obcowania. Wziąłem go dla partnerki bo sam codziennie korzystam z HTC TITAN (win phone 7.8). Z mojego punktu widzenia TITAN to wyższa półka zarówno jakościowo jak i wykonaniem przewyższa LGka. Jak ktoś lubi grzebać w telefonie (android), potrzebuje googzylion aplikacji (android), multum gier (android) itp itede to może śmiało sięgać po LGka bo na obecną chwilę w tej cenie w abonamencie (jak i poza) jest to całkiem rozsądna inwestycja. Plus LG L9 - kobieta łatwo znajduje go w torebce ze względu na gabaryty oraz to, że jest lekki jak na takiego kloca. Na dniach ponoć wyszła aktualizacja do Jelly Bean dla niebrandowanych! (co w przypadku LG jest zadziwiające) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 Panowie help Wymieniam teraz telefony (oraz operatora) w pracy i potrzebuje sugestii: Sensowny smartfon dla kierownika, ma odbierać maile i dzwonić i tyle Telefony dla reszty - elektrycy, mechanicy, etc coś do dzwonienia i rozmawiania. Co polecacie? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 (edytowane) Dla kierownika któryś blackberry (dobra bateria, pełna obsługa email itp), nie wiem czy jest sens ładować w dotykowce, ale jeżeli już to ew. lumia 800 w górę czy też motorola razr maxx ( duża bateria, dokumenty przejrzy, wypełni, wyśle ); dla ekipy zależy jakie widły cenowe, u mnie w firmie dawali nokie c2, dość solidna, narzekań brak, bateria potrafi ładnie trzymać, 3 g obsługuje więc na upartego pocztę można odbierać; było to jednak dość dawno i nie wiem, jakie teraz modele są. Z operatorem nie pomogę. Edytowane 23 marca 2013 przez Andreal Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Pisalem tu niedawno o tym, ze chce high-endowego smartfona. Jednak doszedlem do wniosku, ze nie musze zmieniac, czegos co dobrze dziala i teraz szukam telefonu, ktory jest dostepny z jak najmniejsza cene w playu przy abonamencie Formula M z duzym pakietem internetowym za 69zl/miesiac Bo z tego co teraz patrze to nie ma raczej nic ciekawego do wziecia dla siebie, lub dla brata, ktory planuje zmienic telefon (internet, muzyka, gry). Tak wiec telefon prawdopodobnie wyladuje na allegro, albo w ogole zerwe z nimi umowe i przejde na karte. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Szukam taniego smartfona z dużym wyświetlaczem. Priorytet to słuchanie muzyki. Cena do 400-500 zł. Głównie zastanawiam się nad Sony x10 albo Xperia Neo V. Dobrze jakby telefon był w miarę łatwo dostępny w stanie nowym. Mam już dosyć przygód z używkami. Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 co sądzicie o Galaxy S Advanced? Warty swojej ceny? Nówka stoi 750-800 Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Lepiej w tej cenie brac Xperie P albo LG L9. Samsung ma malo ramu. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 panowie, nexus 4. warto? w ciagu miesiaca chce wymienic fona, waham sie miedzy nexusem 4, lg 9 i samsungiem s3 mini. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Nexus jest bardzo fajną opcją, ale u nas za dużo za niego wołają w porównaniu do krajów, gdzie jest oficjalnie dostępny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi