Skocz do zawartości

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 726,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano

Ja tak samo w sumie nie rozumiem narzekań na kąty i pentile, na co Nemo i Raven ciągle marudzą ;)

Opublikowano

przypomina mi sie jak głupi był yacek gdy próbował sie dopier,dolic do mojej neo v.

zenada

Opublikowano

Mnie np. w s3 do szewskiej pasji doprowadza fakt, ze jak na ulicy swieci slonce moge zapomniec o uzytkowaniu telefonu. Amoled fajny ale w zamknietych pomieszczeniach, chyba, ze jest na to jakis sposob?

Opublikowano

Co ty opowiadasz :o U mnie automatycznie jasność ekranu zwiększa się na maksymalną sekundę po wyciągnięciu fona na zewnątrz, i normalnie można z niego korzystać, wszystko widać wyraźnie.

Może masz cos z czujnikiem lub masz zciemniony ekran na maxa.

Opublikowano

czytajac historie jj i jego sg3 wychodzi na to że to bardzo skomplikowany telefon ;D

Opublikowano

Pro tip- wyłącz automatyczną jasność ekranu i tryb oszczędzania baterii :D s3 to najlepszy tel na słońcu jaki miałem :) 

Opublikowano

Dokładnie, u mnie jest tak samo.

Opublikowano

czytajac historie jj i jego sg3 wychodzi na to że to bardzo skomplikowany telefon ;D

Lepiej idzie mi obsluga gumowki, to prawda. :( Dzieki, zaraz pozmieniam i zobacze pozniej, mam poustawiane na oszczednosc energii bo inaczej dlugo nie wytrzymuje bateria.

Opublikowano

Ja strasznie nie narzekam. Po prostu mialem przed soba kilka telefonow na raz, i byl tam s3, htc one x, htc one, xperia z i z tych telow najlepsze pod wzgledem jakosci

sa htc. jak masz jeden to moze roznicy nie widzisz. Ale ja mam s3 i to najlepszy tel jaki mialem. 

P.S. Znalazlem ziomala ktory wymienil mi szybke w s3 za ok 200 zl, jakby ktos chcial namiary to piszcie na priw.

Opublikowano

Ej chlopaki. Ja porobiony jestem po grillu i mam takie pytanie egzystencjalne. Naprawde jak na dwor wyjde, bedzie piekne slonce swiecic i poustawiam s3 tak jak fachowcy koledzy poradzili i bede cokolwiek widzial? Do tej pory po omacku i na pamiec ustawialem muzyke na ulicy podczas ostatnich pieknych, wiosennych dni...

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Jak na zlosc w prognozie dopiero slonce od niedzieli. A chcialem sie jak najszybciej przekonac i smiac z wlasnej glupoty bo mam tel prawie rok.

Opublikowano

Ej no bez kitu,  ekran w iphonie król, co by nie gadać 

Opublikowano

Moze byc ze to przez folie. I czemu wiesniacka nie rozumiem. Dbac o ekran i telecon by w razie zachcianki sprzedac go za dobry hajs to zly plan? Dla mnie troche inwestycja.

Opublikowano

Używana Xperia U, nowy Samsung Galaxy Mini II (czy cuś takiego), nowy Sony Live czy może starsza nowa Nokia Lumia ?

Uwielbiałem moją starą k800i a do obecnej Nokii i poprzedniej po  prostu nie mogę się przyzwyczaić.

Opublikowano

Ja bym brał Galaxy S 4. Jak kupować telefon to porządny 

Opublikowano

To zależy do czego ten telefon ma służyć. Te ktore wymieniłeś demonami benchmarków (jakby ktos sie podniecał cyferkami - really ? ) nie są.

Opublikowano

Nie wiem jak na innych, ale Xperia J żony dostała 4.1.2 oficjalnie, a żaden to high-end. No ale nie mam pojęcia jak jest z innymi Soniakami.

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

Jaki wybrać telefon na dwie karty sim? Jeżeli dałoby się zamknąć w max 400zł to byłby gites. Telefon tylko do rozmów i smsów. Dotąd miałem Samsunga Duos Chat 222 (czy jakoś tak) i w zupełności wystarczał przez...miesiąc, dopóki nie zaczęły się dziać dziwne rzeczy z odświeżaniem obu kart sim i kilkugodzinnym trzymaniem baterii.

Opublikowano

ponoc xperia tipo wystepuje w wersji duo i wiecej za nią nie dasz, ale

mam chwilowo tipo TO SCIERWO PIER,DOLONE NIE TELEFON, i tam tylko  w taki sposob to mozna zrobic, jest to bardzo niewygodne W TYM YEBANYM PIER,DOLONYM TELEGOW,NIE

Opublikowano

Hm, a to nie jest tak, ze do bardziej popularnych telefonow mozna kupic taka przejsciowke na dual sim jak w galaxy s3?

image2_en_ch.jpg

Kumpel posiada - sprawuje sie bardzo dobrze.