Opublikowano 16 lutego 201510 l no półka M2, Dobry ram, aparat, kilka gb pamięci, ekran nie musi byc duży
Opublikowano 16 lutego 201510 l Jaki masz budżet? M2 to słaba rozdziałka, ramu tylko 1gb. Mamy w firmie M (pierwszą) i na romie 4.3 czyli taka wersja jak jest w M2 - telefon sam się wyłącza lub restartuje, jakieś 50%. Serwis nie chce uznać gwarancji. Dla mnie dramat :-/ Edit: Ja też polecę w tej ciebie raczej moto g albo moto g lte jak dorwiesz. Ramu tyle samo, lepszy proc, lepszy ekran, czysty andek. Tą Xperie po tym co mam w firmie z M nie wziąłbym za 1 zł. Lepszy juz jest Galaxy s3 mini plus cyanogenmod. Edytowane 16 lutego 201510 l przez NemoKOF
Opublikowano 16 lutego 201510 l no półka M2, Dobry ram, aparat, kilka gb pamięci, ekran nie musi byc duży Dobry ram to jest z trójką. Bierz Z2.
Opublikowano 16 lutego 201510 l no półka M2, Dobry ram, aparat, kilka gb pamięci, ekran nie musi byc duży Dobry ram to jest z trójką. Bierz Z2. Ale widzisz jaki budżet ma nie?
Opublikowano 16 lutego 201510 l Widzieć to ja widzę, ale jak chce wyjść z gówna i wejść w nie ponownie, to nie ma przeszkód. Odradzam.
Opublikowano 16 lutego 201510 l No Moto g juz ktoras osoba mi poleca. Dużych wymagań nie mam dlatego sporo kasy nie chcę wydawac. Ten Samsung jakis porządny czy przy pierwszym kontakcie z ziemia będę miał go w częściach?
Opublikowano 16 lutego 201510 l Stary, to był żart. Nie bierz go. Moto G poszukaj 16gb albo LTE (ma wtedy miejsce na SD). Będzie na pewno lepszy niż to Sony. Chodzi mi oczywiście o pierwszą generację, teraz już jest druga ale różnic nie ma prawie a pierwsza generacja będzie tańsza.
Opublikowano 17 lutego 201510 l Osobiście posiadam Xperie M2 od października. Myślałem że będzie średnio, a jak na razie jestem w 100% zadowolony z tego telefonu. 4 rdzenie, nie wiesza się, rozdziałka wcale nie jest taka zła, nie widać pixeli (no chyba że patrzenie na telefon z odległości 5cm to dla Ciebie norma). Bateria super jak na tak duży telefon, bo potrafi wytrzymać 3-4 dni jeśli nie bawisz się nim. Ogólnie polecam w tej półce cenowej, nie mówię, że nie ma lepszych telefonów od M2, ale jak dla mnie jest to bardzo dobry telefon Pozdrawiam
Opublikowano 17 lutego 201510 l Ojcu poleciłem M2, bawiłem się nim trochę, poustawiałem mu i to typowy porządny telefon ze średniej pólki, jak go dają za złotówkę czy 50 zł w abonamencie to nic tylko brać. Bateria rzeczywiście dobra z opcją stamina.
Opublikowano 18 lutego 201510 l Ja opisuję M (1) i tam była tragedia (a w zasadzie jest dalej, na 4.3 są restarty, nie można odblokować bootloadera żeby wrzucić jakiegoś CM, lipa). Może M2 jest dobry. Wiem, że chyba jest ujęty w XPERIA AOSP przy czym jak weźmiesz z orange to nie odblokujesz bootloadera więc to nie ma dla ciebie znaczenia ;-)
Opublikowano 18 lutego 201510 l Ja się nadal zastanawiam pomiędzy HTC One M8 i Sony Xperia Z2. W następnym msc już mój obecny smart leci na sprzedaż, więc trzeba się streszczać
Opublikowano 19 lutego 201510 l Ja opisuję M (1) i tam była tragedia (a w zasadzie jest dalej, na 4.3 są restarty, nie można odblokować bootloadera żeby wrzucić jakiegoś CM, lipa). Może M2 jest dobry. Wiem, że chyba jest ujęty w XPERIA AOSP przy czym jak weźmiesz z orange to nie odblokujesz bootloadera więc to nie ma dla ciebie znaczenia ;-)Bootloader nie jest dla mnie dobrem wszednim, wiec spokoMam tez opcję na lumie 735 i w sumie wiadomo, windows ale kusi
Opublikowano 19 lutego 201510 l M8 czy 5S? W M8 beda mnie denerowaly przyciski na ekranie zamiast na czarnym pasku HTC (co za geniusz wpadl na pomysl zeby je stamtad usunac?), a w 5S brak doubletap2wake.
Opublikowano 19 lutego 201510 l 5s i tak będzie miał dużo mniejszy ekran, nawet bez ekranowych przycisków. Chyba, że chodziło o S5 ale tutaj to chyba nie ma co zbytnio porównywać - plastik vs metal no i prędkość działania to inna liga.
Opublikowano 19 lutego 201510 l Ciezko mi by bylo przestawic sie z 4,7 na 4 cale w 5S. M8 to jest solidnie wykonany,szybciutki i ma wspanialy dzwiek dzieki BoomSound. Na twoim miejscu bym nie bral 5S
Opublikowano 22 lutego 201510 l ja dziś stałem się posiadaczem HTC Desire 620 po okazyjnej cenie £130. Wcześniej miałem Sony Xperia T, zobaczymy jak będzie, bo na papierze HTC wygląda lepiej.
Opublikowano 23 lutego 201510 l Ponawiam: ma ktos OnePlus One? To jakiś dobry chińczyk z tego co widzę ?
Opublikowano 23 lutego 201510 l Podobno, szukam KOGOKOLWIEK kto go chociaż macał. Dobrze, że Q-Jot odpisał, inaczej bym nic nie wiedział ;-) A na poważnie to szukam czegoś nowego dla siebie z Andkiem (iOS odpada, mam teraz Air2 i odpada bardziej, niż jak go nie miałem) ale też nie chcę wydawać kroci, można to dorwać w wersji 64gb za 1700 z vatem więć ok 1400 by mnie kosztował i to taka kwota która jest wg mnie sensowna.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Można w Polsce kupić na fakturę? Myslałem, że ciągle na zaproszenia tylko w US. Kup może jakiegoś Zenfone, czy innego Xiaomi, to podobno rewelacyjne telefony, albo poczekaj kilka tygodni aż One M8 zejdzie z ceny.
Opublikowano 24 lutego 201510 l One mi nie pasuje, jest wysoki ale nic tej długości nie usprawiedliwia. Zenfone nie ma wsparcia, Xiaomi w sumie się zastanawiam. Można kupić w Polsce, są już w Europie bez zaproszeń też, w Niemczech najbliżej. Po prostu chciałem znaleźć kogoś kto to ma. Gdyby nie słaba bateria w Nexusie 5 to pewnie już bym go miał.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Gdyby nie to ze Oneplus nie wysyła do PL (bo mialem zaproszenie) to pewnie bym miał OneplusOne. Nie ma co, chińskie firmy od zeszłego roku diametralnie podskoczyly w moich oczach jezeli chodzi o smartphony. Takie firmy jak Kingzone, Elephone, Meizu, Xiaomi.... Bardzo dobra jakość wykonania, wsparcie nawet sceny, cena. Masakra. Nemo a myślałeś może o Jiayu ? W sumie S3 bardzo fajnie sie prezentuje na papierze.