Skocz do zawartości

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Na razie patrzyłem na p8 lite, który mnie nie zadowala, prawinlnego p8 jeszcze nie badałem, ale zakładam że to już z półki >1000. Jak mam kombinować z takim dokładaniem to już galaxy s5 neo się pojawia na horyzoncie. Tylko nie wiem czy wspieranie samsungowego raka, wypalający oczy cukierkowy amoled i touchwiz to to, o czym marzę. Ogarnę później temat p8.

Jak tak dalej pójdzie, to do wieczora będę rozważał s7 w najbogatszej wersji. Niech ktoś mnie zatrzyma

Edytowane przez Tokar

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 726,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano

Moto X Play - 1250 nówki teraz. Neo s5 ma jakiś szmelcowaty procek ale na zwykłego s5 jak ktoś ma to nie płacze. P8 lite ma moja mama i działa bardzo sprawnie. Oprogramowanie jak w każdym chińczyku jest bardzo pozmieniane ale działa. Starsze miały jakieś dziwne zwiechy ale te nowe Huawei się mocno poprawiły. Poważnie - bierz coś z gwarancją, w używki nie ma co się bawić chyba że trafisz jakiegoś flagowca od kogoś znajomego. 1000 czy 900 za coś co nowe powinno kosztować 1200-1300 to słaby deal.

Opublikowano

Ja bym sie bał czy na chinczyku będzie działął gif z uciekającym Piletzkym.

Opublikowano

Ale ja ani przez chwilę na poważnie nie brałem pod uwagę używek  8)

Właśnie poczytałem i pooglądałem materiały o s5 neo. Wypier/dalać mnie z tym. Za to zwykłe P8 całkiem fajne, ale chyba nie na tyle, żeby dać za nie ~ 1300,00 zł, a za tyle mniej więcej hula

Opublikowano

Dobrym pomysłem będzie przejść się po gsm'ach  w Łodzi, może gdzieś za szybką będzie jakiś prosto wyjęty z kurtki zastrzelonego bandziora.

Opublikowano

Problem z padniętą baterią po gwarancji w g2 uważam za niebyły

Opublikowano

Siora ma urodziny jakoś za miesiąc. Kupiłbym jej jakiegoś taniego smartfona, bo używa jeszcze jakiegoś starego Sony Ericssona z przyciskami.

Tak do 7 stówek.

Ja swój pierwszy smartfon miałem o taki:

samsung-gt-s5660-gio-match.jpg

Samsung Galaxy Gio i byłem zadowolony, również jakoś 7 stówek dałem.

Co dziś za tyle kupię polecanego przez znawców z forum PSX EXTREME?

Opublikowano

P8 lite ok tej ceny lata, Moto G, jak super budżet to Moto E ale nie ma lampy w aparacie. Z reguły budżetowe Samsungi są droższe niż konkurencja więc nie warto na nie patrzeć. Chyba że znajdziesz w jakiejś dobrej cenie starszy telefon high/mid. S4 polecam, miałem i daje radę. LG G2 jak się uda za tyle znaleźć też będzie ok. Jakiś starszy HTC też pewnie ok.

Opublikowano

http://allegro.pl/telefon-lg-g2-d802-16gb-z-polski-fv23-gratisy-i6076850272.html#tabsAnchor

W opisie jak byk stoi, że to wersja D802 czyli europejska, cena też by na to wskazywała. Tymczasem w komentarzach.

0K3kvK0.jpg

No to jak to jest, w HK mają wersje europejskie czy typ coś kręci ? Ponad 6,5 tys. komentarzy, w statystykach 100% pozytywów, bo wszystkie negatywy załatwione polubownie, tego typa też jakoś urobił. 

Opublikowano

http://allegro.pl/telefon-lg-g2-d802-16gb-z-polski-fv23-gratisy-i6076850272.html#tabsAnchor

W opisie jak byk stoi, że to wersja D802 czyli europejska, cena też by na to wskazywała. Tymczasem w komentarzach.

0K3kvK0.jpg

No to jak to jest, w HK mają wersje europejskie czy typ coś kręci ? Ponad 6,5 tys. komentarzy, w statystykach 100% pozytywów, bo wszystkie negatywy załatwione polubownie, tego typa też jakoś urobił. 

Serwis lutowniczy to nie zdziwiłbym się gdyby te LG były azjatyckie i przerabiane na wersje EU, może mają dostęp do obudów albo naklejek z wersji EU a firmware w telefonie pokazuje chińczyka i stąd ten negatyw?

Opublikowano

0K3kvK0.jpg

Serwis lutowniczy to nie zdziwiłbym się gdyby te LG były azjatyckie i przerabiane na wersje EU, może mają dostęp do obudów albo naklejek z wersji EU a firmware w telefonie pokazuje chińczyka i stąd ten negatyw?

A unieważnienie negatywa po przystawieniu lutownicy do skroni ?

rezok - thx cpt obvs

grzybi - a zorientowałeś się w ogóle, czy siostra jest tego typu telefonem zainteresowana ? Bo wiesz, jeśli ktoś w 2016 roku nie posiada smartfona to jest spora szansa, że nie chce posiadać.

Opublikowano

Nie chcę 5-calowego i więcej, to za duża zmiana jak na przejście z małego telefonu, na patelnię.

Zetkę 1 kompakt do 700 stówek używkę idzie dorwać raczej, chyba że na prezent potrzebujesz nową słuchawkę. 

Opublikowano

Na prezent, to nówka.
Toki:), no właśnie, już jej gadałem, żeby wymieniła tego grata na coś nowszego. I mimo, że gra na tablecie, to coś nie bardzo jej śpieszno do smartfona. Albo nie ma kasy (raczej prawdopodobne), albo jej koleś jest taki antygadżeciarski i po prostu ona też :/

Opublikowano

Ale ja ani przez chwilę na poważnie nie brałem pod uwagę używek  8)

Właśnie poczytałem i pooglądałem materiały o s5 neo. Wypier/dalać mnie z tym. Za to zwykłe P8 całkiem fajne, ale chyba nie na tyle, żeby dać za nie ~ 1300,00 zł, a za tyle mniej więcej hula

Miałem P8 i mogę ten telefon polecić ;) Wizualnie jest śliczny, nie muli, ma fajną nakładkę. Jedyną wadą jest słaby układ graficzny, ale jak nie grasz w gry to Ci to nie potrzebne. 

Opublikowano

Zamiast zamieniac stare (pipi) na troche nowsze (pipi) to lepiej dac jej 7 stowek albo kupic jakies Chanel.

Opublikowano

Czarny moto g (3 gen) w eurortv za 649 zł. Biały 50 zł wincej. Dziś widziałem. P8 lite był za 849. Bierz dla niej motkę bo w tej cenie nic lepszego nie da się poszukać co by ładne dla oka było i miało w miarę sensowne bebechy. Jeszcze jest LG K10 za 799 zł. Nic więcej Tobie nie doradze za owy $ w sklepie. Wizualnie najlepszy huawei.

Porównanie

http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-K10,Huawei-P8-lite,Motorola-Moto-G-2015/phones/9838,9358,9513

Edytowane przez Mani

Opublikowano

s6 Edge czy iPhone SE?

ale mam dylemat kurrr,wa xD. z każdym mrugnięciem zmienia mi się raz na tego, raz na tego

Opublikowano

s6 Edge czy iPhone SE?

ale mam dylemat kurrr,wa xD. z każdym mrugnięciem zmienia mi się raz na tego, raz na tego

No niestety nigdy do mnie jabłko nie przemawiało ale z dobroci serca odpowiem może za siebie jako posiadacza s6edge. Nie dałbym rady przesiąść się na 4 cale. Sumienie mi nie pozwala. Za małe to dla mnie. Kumpel ma już emeryta samsung galaxy s+ i Jezu zdecydowanie za mały ekran. 5 cali na dzis dzień to dla mnie jest spoko.
Opublikowano

Czyli rozumiem polecasz tego Edge'a. Czas pracy na włączonym ekranie to serio marne 3 godziny?

ok, przejrzałem posty w temacie, widzę że z ładowarką się nie rozstajesz

Edytowane przez ragus