Skocz do zawartości

Jaki telefon wybrać?

jaszczoor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No się zaorałem, ale to przez to jak kobylaste jest g4 w porównaniu z g3. Wygląda jak mały tablet. Zresztą argument z nietrafionym designem pozostaje, gieczwórka wizualnie prezentuje się jak byle jaka słuchawka ze średniej półki. Potrzebuję telefonu, który będzie niwelował moją brzydotę, a nie ją pogłębiał.

Opublikowano

Moja eksperia i tak jest w kozag-janusz-kondomie, przez co jest 3x grubsza, ale nie widać klasycznych kantów :cool: 

I dziś mi spadła z biurka, nic nie pękło :lapka:

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

No tez tak pisałem jak spadła. 24h potem spadła jeszcze raz na amen.

Zostało ci 23h 30 min. Rozbuduj schron w falloucie na zapas.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Byłem dzisiaj w Euro, wlazlem przy okazji. Wielkiej różnicy w wielkości między g3 a g4 nie widziałem, miałem oba w ręku. Fakt, g4 jest bardziej kanciaste i ta "skóra" jest odpustowa. Ale są też lepsze bebechy - ramu 3gb i nowszy procek. Nie znam liczb ale powinien w teorii g4 dłużej działać na baterii.

Opublikowano

Jak piszę - nie znam liczb ale po prostu te procesory są coraz bardziej oszczędne, więc teoretycznie ta sama pojemność + oszczędniejszy procek = dłuższe działanie. Ale to teoria.

Jakaś tak pierwsza strona z gugiela i raczej jest jak piszesz http://www.phonearena.com/news/LG-G4-battery-life-test-nothings-changed-since-the-G3_id68951

Opublikowano (edytowane)

Czy są tutaj jacyś zadowoleni posiadacze z5 compact? Z3C to u mnie niestety wieczny problem z odklejaniem się tylnego panelu jak i ekranu. Po prostu ta uszczelka nie wytrzymuje i puszcza. Strasznie mnie to irytuje, bo to już 3 raz mi się zdarzyło i właśnie ciekawi mnie jak tam zachowuje się z5.

A poza compactami nic dla siebie nie widzę, Windows to lipa, zamknięty ios będzie mnie tylko denerwować, a telefony Samsunga czy lg kompletnie stylem mi nie leżą.

Edytowane przez Moldar
Opublikowano

Nie chcę być nieuprzejmy ale po twoich doświadczeniach z Z3C to na Sony bym nie spojrzał. Skoro flagowy produkt wypuszczony nie tak dawno temu ma takie problemy z jakością a samo Sony przycięło fundusze działu mobile, bo od kilku lat przynosi straty to czy spodziewasz się polepszenia jakości kolejnego modelu?

Opublikowano

Nie chcę być nieuprzejmy ale po twoich doświadczeniach z Z3C to na Sony bym nie spojrzał. Skoro flagowy produkt wypuszczony nie tak dawno temu ma takie problemy z jakością a samo Sony przycięło fundusze działu mobile, bo od kilku lat przynosi straty to czy spodziewasz się polepszenia jakości kolejnego modelu?

Jaka jest w tej chwili opinia o Z5 Compact? Z3C regularnie pękały, teraz czytam, że w Z5C też się czasem zdarza, ale chyba problem już nie ma takiej skali jak kiedyś, szczególnie jeśli nosić tel w etui. Bo ten model niestety nadal nie doczekał się żadnej sensownej konkurencji.

Opublikowano

jak (pipi)a tokar nie kupisz do poniedziałku telefonu to mom w ch,uju zainteresowanie tematem i powiem innym by  tez przestali sie emocjonowac, trafisz do działu mroka i bedziesz czekał  jak on na buty.

Opublikowano (edytowane)

Nie mów mi jak mam żyć. Karta  przedpłacona z myfbenefit ma przyjść w ciągu 2 tygodni :chicken:

Edytowane przez Tokar
Opublikowano

2016 rok a ten nie moze do sklepu isc jak cywilizowany czlowiek i kupic telefon ze sredniego lub wyzszego segmentu tylko sie czai na jakis ultra super polecana sluchawke producenta lodowek 2 generacje do tylu ktora nie pochodziz  rynku azjatyckiego.

Beka z janusza w sandalach.