Skocz do zawartości

Jaki telefon wybrać?

jaszczoor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i właśnie o to chodzi.

A na chuj mnie kaktus ja się pytam? Szczerze ile razy to użyłeś, że piekłeś ciasto i noworodka za jednym razem? 10 lat temu termosondy były cool. Użyłem raz! Samsung ładuje wszystko co jest na rynku w jedno opakowanie, cena wcale nie jest okej, a jakość mizerna. Serwis ma robotę. Ludzie patrzą ile to ma funkcji, i łykają jak pelikany. PANIE ZA BOSHA TYLE SAMO A FUNKCJI JAK NA LEKARStWO, A JA CHCE SIERSC PIESKA USUNAC!

Opublikowano (edytowane)

Gdybyś sie pytał ,czy użyłem dwóch komór, napisałbym że może raz na pół roku, więc niepotrzbne, zgadzam się.

ALE

w 90% używamy tylko górnej częsci, co daje:

- oszczedność

- szybsze nagrzewanie się, bo tylko połowa piekarnika się nagrzewa.

- dolna częśc służy jako przechowalnia na wszystkie foremki, i  te kratki.

no i co

4 lata, nadal działa

płyta indykcyjna? nadal działa

mikrofalówka? nadal działa

Edytowane przez milan
Opublikowano (edytowane)

no to i ekobubla :(

gdybyś widział moje tabelki  excelowskie przy wybieraniu  sprzętu... wszystko wiedziałęm o  wszystkim

Edytowane przez milan
Gość mastafaker
Opublikowano (edytowane)

Samsung jako jedyny producent montuje w pralkach plastikowe zawiasy. Przynajmniej z tych co do nas na sklep przyjechaly.

Co do telefonów to mialem juz S1, S2, S3, S4, S5, A3, A5, Ace 4, A5 2016, Note 1 2 3 4 zazwyczaj zadowolony bylem. iPhona mialem 4-5 i kurde jakos nie moglem sie przekonac. Za dugo na androidzie chyba.

Edytowane przez mastafaker
Opublikowano

Pytanie mam chce telefon dla córki tak do 800-900 pln - znalazłem Samsung J3 - jakaś alternatywa?

tym razem nie napisze g2, bo pewnie 3 letni telefon może sprowokować brzydkie komentarze  u  dzisiejszej młodzieży ;/

mogę spytać ile córka ma?

Opublikowano

To pierwszy czy kolejny?

Pytam, bo sąsiad kupił synowi smartfona, z netem, już gdy ten miał 6 lat, wydaje mi się to conajmniej kontrowersyjne.

Opublikowano (edytowane)

Kolejny - teraz ma S3 mini. 

Edyta - tak patrzam na tego A3/A5 lipa to ponad 1k już wychodzi... nic to trzeba będzie sobie upgrade zrobić może jednak...

Edytowane przez mozi
Opublikowano (edytowane)

a5 rzeczywiście ponad 1k, ale a3 można znaleźć taniej http://www.ceneo.pl/42952129 zależy czego oczekujesz, dla mnie ważne jest żeby tel nie był za duży max do 5 cali, a takie 4.7 w a3 jest dla mnie idealne 

tylko on z tyłu ma szkło, nie wiem czy to dla dziecka dobre bo pewnie nie raz mu spadnie 

Edytowane przez D.B. Cooper
Opublikowano

Wiecie może skąd na allegro jest taki rozstrzał w cenach Xperii Z2? U nas w sklepach 1400zł, na allegro nówki z wysyłką zza granicy za niecałe 8 stów można kupić. Podróbki, kradzione? 

Jaka inna alternatywa do 1000zł za jak najlepszy telefon? 

Opublikowano

Wysyłają z Azji. Czekasz miesiąc, dostajesz telefon praktycznie bez papierów jakichkolwiek.

I nie bierz Sony. Ich telefony są koszmarne.