NemoKOF 677 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Dziś był pokaz OnePlus 5 - podstawka chyba ok 500 euro. Wszystko w środku jest topowe + ponoć super aparat. Ja się chyba skuszę. Tylko lekko ponad twój budżet. Sprzedaż rusza za 6-7 dni. Edytowane 20 czerwca 2017 przez NemoKOF Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Nie no, przekraczać budżetu nie mam zamiaru (mam jeszcze inne wydatki), tak jak napisałem, max tylko do 2k zł :). Bo jeśli nie ma nic na poziomie SG7 lub trochę lepszego od niego, to nic innego mi nie pozostanie jak wziąć znowu flagowego Samsunga, które stoją po 1.7-1.8k zł :) Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Co się dzieje z twoim s6 że nie domaga? Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Wszystko wolno chodzi, wiadomości się ścinają, tylko klapa telefonu jakaś gorąca się robi, nawet hard reset też nic nie pomaga. W sumie i tak zmienić trzeba, bo trochę porozwalany jest jak zbita szybka czy pognieciona ramka, takie pijackie życie . W sumie nawet bym nie kupował telefonu ale te wolne działanie androida mnie jednak odechciewa się używania tego telefonu :/ Edytowane 20 czerwca 2017 przez Faka Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Rozumiem, że piszesz o S7 bo S8 za tyle nie chodzą. Ja tam po 2 Samsungach raczej do tego pociągu nie wsiądę, tako LG, Sony też dla mnie odpada dlatego tego ci nie polecam. Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 No o S7 pisałem o tych cenach, które stoją na internetach. Ja całe życie w SG byłem, a najlepsza była 2, potem 4 i 6. Dlatego teraz szukałem sobie coś podobnego do S7 ale widzę, że dużego wyboru nie ma poza LG6 - jeszcze się zastanowię nad Nim. Co do Sony Xperia to raczej one nigdy Mnie nie interesowały, jakoś nigdy nie przykuwało mojej uwagi. Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Jak kogoś nie zniechęca cena to polecam Xperię XZ Premium. Po z2/z3 kolejna odsłona jaka wyszła za(pipi)iście i jest warta wydanej kasy. Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Po ile chodzi? Jak możesz to opisz coś więcej o tym telefonie :) Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Wyjściowa cena to 3200zł ale widziałem nówki już po 2800. Jeśli chodzi o wrażenia to robiłem przesiadkę z jak dla mnie świetnego mimo wieku Z2. W zasadzie już miałem brać inny model ale, ktoś zrezygnował z zamówienia przedpremierowego i x-kom zrealizował moją rezerwację. Wrażenia ogólne, wizualne itp - telefon jest wykonany ze szkła (gorilla 5 po obu stronach) i metalu. W porównaniu z innymi modelami jakie brałem do ręki w mediasach jest wyraźnie cięższy. Czuć że trzyma się w ręku coś solidnego i wykonanego jakościowo. Moja wersja jest akurat w kolorze czarnym i jest bardzo przyjemna dla oka. Jeśli chodzi o bebechy to sony poszło vabank z tym modelem. Śmiało obstawiam EISA za 2017 dla tego modelu. W każdym miejscu jest coś co technicznie wyraźnie wyróżnia Ekran - 4k IPS Triluminos z obsługą HDR - poza kolorami, które robią i to mocno bardzo dobrze działa auto kontrast. Nawety przy silnym słońcu mocno daje radę Snapdragon 835 - Aparat - zmnijszyli trochę ilość mp w stosunku do poprzedników ale za to jest superszybki. Przy zablokowanym ekranie i wciśnięciu guzika migawki pojawia się niemal natychmiast. Dodatkowo poza filmami w 4k jest też opcja nagrania wideo w 960 klatkach na sekundę i robienia dowolnego slow mo - 1/2, 1/4, 1/8 zrobiłem przy zabawie min coś takiego: Dodatkowo dali świetne mocne wyjście audio co dla mnie osobiście jest bardzo ważne. Na YT jest masa testów porównawczych jeśli chodzi o szybkość ładowania aplikacji itp. Po niecałym miesiącu używania jestem bardzo zadowolony, bateria z forumkiem i yt na wifi potrafi wytrzymać nawet 4 dni. Maksymalnie wypompowałem ją w 1,5 dnia grając w gierki. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 4 dni? Jakos tego nie widze, choc gdy mialem Z2 to potrafil te 2 bite dni wytrzymac. Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 (edytowane) Ja nie grywam dużo na telefonie, a sam spotify czy yt mało zjada. Czasami jeszcze nawi+endomondo. Wczoraj naładowałem do pełna i do rana zaczynam ze 100% więc jak będę na 15% to Wam wrzucę wykres dla orientacji. Edytowane 23 czerwca 2017 przez Janusz Gamingu Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Dobrze sklejona bestia pod tym wzgledem. Sam zastanawiam sie czy nie zamienic huawei p10 na z2 lub 3. Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 (edytowane) P10 lepsza i nowsza. Z2/3 to już dziadki jeśli chodzi o telefony. Z2 w czasie kiedy pojawił się na rynku deklasował konkurencję. Teraz podobnie może być z XZ Premium Edytowane 23 czerwca 2017 przez Janusz Gamingu Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 E tam dziadki od razu. Ja posiadam Z3 juz ponad 2 lata i zdjecia z telefonu wystarczają w 100% a jak chce zrobić coś ciekawszego to zawsze biorę lustrzankę. Aplikacje śmigają wciąż bez zarzutów więc nie widzę sensu na razie zmieniać telefonu. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 26 czerwca 2017 Opublikowano 26 czerwca 2017 Laptok ogarnięty to teraz czas na fona. Jako że moja Xperia Z1 wyzionęła ducha a ekran wytrzymał 10 uderzeń młotkiem czas na zmianę. Potrzebuje coś używanego w całkiem dobrym stanie do 400zł. Myślałem o LG G3 bo znajomy chce mi za tyle sprzedać (bez żadnych rysek, 3GB RAM). Coś lepszego dostane w tym budżecie? Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 26 czerwca 2017 Opublikowano 26 czerwca 2017 Interes życia. Działa nawet w strefie intensywnej islamizacji europy. Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) Jak kogoś nie zniechęca cena to polecam Xperię XZ Premium. Po z2/z3 kolejna odsłona jaka wyszła za(pipi)iście i jest warta wydanej kasy. Jak wygląda sprawa z rysami na szkle? Bo o odciski palców nawet nie pytam. Edytowane 28 czerwca 2017 przez Xehanort Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 Zasadniczo dbam o telefon, ale nie bawie sie w zadne futerały itp. Paluchy oczywiście ślicznie zostają na szybie ale dużo latwiej je zetrzeć niz z chocby folii ochronnych. Zauważyłem, że noszenie telefonu w marynarce czy w kieszeni spodni praktycznie samo go wyciera z odciskow. Co do rys jestem milo zaskoczony. Raz upadl mi i przejechał konkretnie po plytkach w przedpokoju. Ekran nie strzelił, a wszystko poszlo po rogu więc była szansa. Rys póki co po tym incydencie ani po kładzeniu go na blatach czy noszeniu luzem brak. Z czasem pewnie będą się zbierać po rożnych akcjach ale wielkim plusem jest to że nie rysuje go byle co. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) ktoś ma xiaomi redmi 4x ? szukam czegoś budżetowego do 5", jakieś opinie? Edytowane 28 czerwca 2017 przez sosnaa Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) Ja zamierzam się przesiąść z Xiaomi Redmi Note 2 na Redmi Note 4X (4GB/64GB). Cenię Xiaomi za częste łatki do systemu, zgrabny i intuicyjny system i wystarczająco dobre wykonanie, dlatego nawet nie rozważam innej marki. Edytowane 28 czerwca 2017 przez MierzejX Cytuj
benito82pl 198 Opublikowano 3 lipca 2017 Opublikowano 3 lipca 2017 Elooo . Chopy mam pytanko, chce kupić samsunga s7 edge, czy ta aukcja jest ok? bo boje sie z deka kupić w niepewnej firmie a potem płakać. http://allegro.pl/samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935f-white-krakow-kmki-i6762829836.html Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 3 lipca 2017 Opublikowano 3 lipca 2017 faktura VAT marża 0% Czyli gwara niby jest ale od sprzedawcy, serwisowa. Trzeba mieć fakturę VAT 23% żeby spać spokojnie i mieć geare producenta. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 3 lipca 2017 Opublikowano 3 lipca 2017 Elooo . Chopy mam pytanko, chce kupić samsunga s7 edge, czy ta aukcja jest ok? bo boje sie z deka kupić w niepewnej firmie a potem płakać. http://allegro.pl/samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935f-white-krakow-kmki-i6762829836.html Firma legitna. Kupiłem u nich mojego LG G Flex 2 w listopadzie 2015 w punkcie stacjonarnym w Rybniku (już go nie ma). Tydzień temu padł. No i też mam vat marża fa. Dzwoniłem co dalej-wysłać do nich na luzie. Jednak do LG wysłałem na gwarancję (gdy tą firmę zapytałem czy nie lepiej do LG bezposrednio i czy będzie problem to zapewniali że przez producenta bez problemu też załatwię) - trochę się cykałem przez tą Fa, ale naprawili bez problemu w ramach gwarancji w LG w ciągu 3 dni roboczych tel był z powrotem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi