YETI 10 966 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Zastanawiam się nad P10, czy może polecacie coś innego z tej półki cenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 (edytowane) Honor 9 To samo a taniej Edytowane 4 lipca 2017 przez Grzegorzo Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2017 Mam p10 i nie mam na co narzekac. Czytniki linii to jest kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Co teraz ciekawego można nabyć w granicach +/- 1000 zł? Ekran min. 5 cali, może być większy, ma stabilnie działać, głównie do podstawowych aplikacji typu Messenger, Instagram itd, do tego dobry aparat też się przyda. Obecnie mam Huawei P8 lite, no i już trochę manianę odwala, zacina się, muli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Ja w tej cenie wyrwałem siaomi mi5 i jestem zadowolony, chociaż aparat to mimo wszystko mógłby być trochę lepszy. Wyjście słuchawkowe na wersji global softu też trochę przyciche, a wyrosłem z bawienia się przerzucaniem ROMów. Jeszcze jeden powód do narzekań to GPS, na drogach spisuje się wzorowo, ale jak ide pobiegać do lasu to dzieją się cuda gdzie na moim starym ajfonie 5s nie było żadnych problemów. Mimo tych wad generalnie jestem zadowolony bo wiem, że w tej cenie nic lepszego nie dostanę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 u mnie leeco le 2 max 4gb ram, 32gb pamięci ekran 2k 21mpx aparat za kilka dni powinna dojść paka to mogę skrobnąć jak tel się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 (edytowane) Ciekawość mnie zżera, ale co się stało, że tak wróciłeś do androida po dobrym iPhone? Ja natomiast kupiłem niedawno Samsung S7 i jestem bardzo zadowolony, sprzęt solidny i wykonanie to klasa sama w sobie. Idzie go tanio wyrwać nowego za 1.8k zł. Edytowane 9 lipca 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 2 lata temu go lekko zalałem, przycisk home już mi zaczął całkowicie fiksować, co chwilę wybieranie głosowe się włączało, być może wymiana przycisku by rozwiązała problem, ale chciałem spróbować czegoś nowego, właściwie starego z tym, że po długiej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 u mnie leeco le 2 max 4gb ram, 32gb pamięci ekran 2k 21mpx aparat za kilka dni powinna dojść paka to mogę skrobnąć jak tel się sprawuje ale petarda. diesel czy benzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 biedny jestem to tylko gaz Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Krupek w kwietniu kupiłem żonie Moto X Style. W Vobisie kosztował dokładnie 999 zł alw była jakaś promo. Imo wszystkie Twoje wymagania spełnia. Jest tylko trochę ciężki. Foty robi mega, ekran super. Niby konstrukcja miała wówczas ponad rok czy półtora ale śmiga nieźle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Ja dwa dni temu odebrałem Xiaomi Redmi Note 4X. Zapłaciłem 192 GBP. To praktycznie ten sam telefon co miałem wcześniej (Redmi Note 2), tyle że z grubszymi bebechami. Redmi Note 2 postanowiłem zamienić tylko z jednego względu - bateria. Już mi padała. Zamówiłem już jednak nową, bo telefon przekazuję mojej dziewczynie. Poza tym zupełnie nie miałem do niego zastrzeżeń. Wszystko elegancko śmigało. Nawet wszystkie wymagające gierki. Dopiero Assassin's Creed Identity zrzucał klatki do 20. Na trybie High Performance jednak wyrabiał i chrupnięcia były, ale rzadko. Niestety w tym trybie to baterię łykał w godzinę/dwie. Real Racing też miał dropy momentami, ale jego dało się grać raczej bez większego kłopotu. Na 4X, który ma Deca Core i 4GB RAM, wszystko chodzi bez zająknięcia. Fajnie, że przerzucili umiejscowienie głośnika. Można normalnie oglądać/grać bez upierdliwego zasłaniania ręką. No i większa bateria na plus.Rozważałem też Xiaomi Mi Note 2, ale szkoda mi było płacić za ten kombajn jak moje potrzeby spełni smartfon za połowę tej ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 16 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2017 Chcę kupić Xperię X, cena niezła, 1350 za oryginał nowy. Mały problem to oprogramowanie brandowane. Da się wgrać czyste oprogramowanie bez utraty gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 16 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2017 Czysty soft od sony jak najbardziej, operator może mieć jakieś ale, natomiast w razie czego to serwis sony nie robi z tego żadnych problemów i normalnie uznają gwarancję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 (edytowane) Chciałbym kupić telefon, który przede wszystkim będzie bezawaryjny, nie będzie gubił gpsa i fajnie będzie można przeglądać neta. Budżet do 1500. Myślę o iphone 6. Dobry wybór, czy może jest coś tańszego i lepszego ? Edytowane 20 lipca 2017 przez Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 20 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2017 6s będzie dobrym wyborem jak chcesz coś tańszego to bierz SE. Bawilem się ostatnio chwile s7 edge i nie ma startu do szybkości i intuicyjności działania iPhone. Po kilku miesiącach ze sprzętem Apple wiem ze już raczej nie wrócę do Androida. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Mogę bez obaw zamówić Xperię z amazon czy lepiej z Sony Centre? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Słuchajcie, jaką polecicie dobrą kartę sd 64/128 gb do mojego S7, znacie coś dobrego i wartego kupna? Bo te 32 gb to jednak mało i większość tyle zajmowanego miejsca jest okupowane przez filmy i zdjęcia, a także trochę gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 chyba sandisk robi dobre karty niezmiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Słuchajcie, jaką polecicie dobrą kartę sd 64/128 gb do mojego S7, znacie coś dobrego i wartego kupna? Bo te 32 gb to jednak mało i większość tyle zajmowanego miejsca jest okupowane przez filmy i zdjęcia, a także trochę gierek. kup sobie samsung evo, albo evo plus i będziesz content, optymalny wybór. Podobnie sandisk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Słuchajcie, jaką polecicie dobrą kartę sd 64/128 gb do mojego S7, znacie coś dobrego i wartego kupna? Bo te 32 gb to jednak mało i większość tyle zajmowanego miejsca jest okupowane przez filmy i zdjęcia, a także trochę gierek. kup sobie samsung evo, albo evo plus i będziesz content, optymalny wybór. Podobnie sandisk. No tak jak mówisz, pewnie jakieś evo pro+ 64gb wezmę, skoro mam wykorzystać cały potencjał telefonu jak filmy w 4k będzie można wrzucać na pro+, bo na zwykłym to tylko do full hd jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 pro plus ma słabszy zapis, odczyt ma lepszy, więc to nie taki oczywisty wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Pany, nowa umowa i pytanie jaki telefon wybrać: -Xperia X za 350 zł - Lenovo moto x play za 90 zł -Alcatel Idol 4 za 150 zł Czy różnica w tych cenach jest serio uzasadniona? Telefon ma robić dobre fotki i nie zamulać, czas działania na baterii też istotny. Jest parę innych fajnych (i niedrogich), ale w Playu ich nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Chyba im więcej Xów tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 29 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2017 (edytowane) Od tygodnia użytkuje Xperie ZX Premium. Na razie żadnej ryski chociaż tel już zaliczył upadek. Śladów po palcach najczęściej brak. Śmiga aż miło i nie nagrzewa się jak narazie. Po przesiadce z XA, ZX Premium wydaje mi się trochę za duży i ciężki. Nie zauważam wiekszej różnicy między full HD, a 4k ale to już raczej wina moich oczu. Kolor deepsea black bardzo fajny. Edytowane 29 lipca 2017 przez Xehanort Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi