Opublikowano 4 października 20177 l Widzę, ze LG G6 bardzo ładnie staniał do 2099 brutto. Ma ktoś? Szukam czegoś dla żony z dobrym (w miarę) aparatem. Jakieś doświadczenia? Soft poprawili? Ostatnio bawiłem się G2 o G3 i soft był wolny a potem już nie miałem styczności. No i trochę modeli LG łapało bootloopy (Nexusy, G4 i jeszcze parę) dlatego chciałbym poznać opinię kogoś kto go ma.
Opublikowano 4 października 20177 l W dniu 4.10.2017 o 16:05, czapa napisał(a): Rozwiniesz myśl? Kumpel ma tego Samsunga i jest zawiedziony jako uzytkownik honora tez bym polecił coś z tej rodziny (czy huaweja nawet) flagowce są spoko
Opublikowano 4 października 20177 l W dniu 3.10.2017 o 17:29, czapa napisał(a): Xiaomi Mi A1 czy Samsung A5 2017 czy Huawei P9 ?? Jeżeli nie przeszkadza ci 5.5 cala to Xiaomi . 4gb ram vs 3gb 64gb pamięci wewnętrznej vs 16gb w P9 .... Nie wiem tylko jak aparat, ale pewnie podobny poziom. Miałem juz kilka ich telefonów i w kwesti cena/jakość nie mają sobie równych . No i przede wszystkim najlepsza nakładka na andka jaką widziałem w telefonach czyli MIUI polska . Ja zdecydowanie brał bym Xiaomi.
Opublikowano 4 października 20177 l A1 to czysty android. Już zamówiłem, dzięki Edytowane 4 października 20177 l przez czapa
Opublikowano 5 października 20177 l W dniu 4.10.2017 o 17:35, Schranz1985 napisał(a): W dniu 3.10.2017 o 17:29, czapa napisał(a): Xiaomi Mi A1 czy Samsung A5 2017 czy Huawei P9 ?? Jeżeli nie przeszkadza ci 5.5 cala to Xiaomi . 4gb ram vs 3gb 64gb pamięci wewnętrznej vs 16gb w P9 .... Nie wiem tylko jak aparat, ale pewnie podobny poziom. Miałem juz kilka ich telefonów i w kwesti cena/jakość nie mają sobie równych . No i przede wszystkim najlepsza nakładka na andka jaką widziałem w telefonach czyli MIUI polska . Ja zdecydowanie brał bym Xiaomi. Serio porównujesz aparaty w Xiaomi do LEICA w Huawei? Zresztą rozwinąć myśl miałem. Tylko nie bardzo wiem co powiedzieć kiedy porównujemy średniaki do flagowców.
Opublikowano 9 października 20177 l Nie rozumiem pytania. Masz słabszy model, mniejszy, bez fullhd, tańszy i drugi, mocniejszy, lepszy, większy, droższy. O co pytasz? Który się nam podoba? Sam chyba musisz zdecydować czy HD ci wystarczy czy nie. I czy lepszy dla Ciebie jest 5" czt 5.5".
Opublikowano 14 października 20177 l Powoli pasuje mi wymienić swoją z1c. Raczej przymierzam się do nowej xz1c, ale ostatnio nie śledzę tematu i nie wiem co tam się dzieje wśród flagowców. Są jakieś inne warte uwagi małe telefony, ewentualnie coś max 5,2"? Raczej wszystko poza samsungiem oraz chińczykami wchodzi w grę.
Opublikowano 15 października 20177 l Bawiłem się dziś chwilę i mimo większego rozmiaru to raczej komfortowo mi się z niego korzystało. Tylko ten wyświetlacz to nie masakruje baterii, ile Ci trzyma przy takim w miarę normalnym użytkowaniu?
Opublikowano 15 października 20177 l Czytałem, że ten telefon nie ma wybudzenia typu knock-on, prawda to? Praktycznie tylko tak włączam ekran w swoim Z2.
Opublikowano 15 października 20177 l ragus jaką dostałeś ładowarkę w boxie? Bo czytam że ponoć nie wszędzie dają quick charge tylko trafia się też zwykła. xz premium co bawiłem się w sklepie nie miała tap2wake. Edytowane 15 października 20177 l przez messer88
Opublikowano 15 października 20177 l Zwykłą dali. Jedynym minusem telefonu jest to, że poniżej 10% baterii spada wydajność, niezależnie od tego czy włączy się tryb oszczędny czy nie. A tak to bardzo fajny android, mimo że Xperia, z którymi miałem różne przygody. I na dniach ma wyjść Oreo. Edytowane 15 października 20177 l przez ragus
Opublikowano 15 października 20177 l XZ Premium ma jeden powazny mankament, Ma problemy z dobrym dzialaniem z Bluetooth w samochodach, szczegolnie grupy VW
Opublikowano 15 października 20177 l W dniu 15.10.2017 o 13:31, messer88 napisał(a): ragus jaką dostałeś ładowarkę w boxie? Bo czytam że ponoć nie wszędzie dają quick charge tylko trafia się też zwykła. xz premium co bawiłem się w sklepie nie miała tap2wake. tap2wake trzeba włączyć w opcjach systemowych
Opublikowano 15 października 20177 l W dniu 15.10.2017 o 16:44, ragus napisał(a): W dniu 15.10.2017 o 13:31, messer88 napisał(a): ragus jaką dostałeś ładowarkę w boxie? Bo czytam że ponoć nie wszędzie dają quick charge tylko trafia się też zwykła. xz premium co bawiłem się w sklepie nie miała tap2wake. tap2wake trzeba włączyć w opcjach systemowych Te wasze iphony xDDD xD
Opublikowano 16 października 20177 l W dniu 15.10.2017 o 13:16, messer88 napisał(a): Bawiłem się dziś chwilę i mimo większego rozmiaru to raczej komfortowo mi się z niego korzystało. Tylko ten wyświetlacz to nie masakruje baterii, ile Ci trzyma przy takim w miarę normalnym użytkowaniu? Telefon ładuję raz na trzy dni. Nie gram w gierki ale, forumek, yt, spotify wyjdzie gdzieś ze trzy godz dziennie. Edytowane 16 października 20177 l przez Janusz Gamingu
Opublikowano 12 listopada 20177 l ok pytanie. Ile teraz ramu musi mieć telefon na andku i rdzeni by "zap,ierda,lał" ma nie być ok, ma zapyerdalać. 4gb/8 rdzeni to optimum? kryterium to dual sim. mocno sie zastanawiam nad xiaomi mi6 (rozmiar, bebechy ,dual sim i cena sie zgadza) jakaś alternatywa? aby nie samsung i sony. Jakieś opinie o nokii 6?
Opublikowano 13 listopada 20177 l Oneplus 5 a zaraz 5T. W benchmarkach jest po prostu najszybszy. Dual sim jest.
Opublikowano 13 listopada 20177 l dzięki, ale musze nabyć bezpośrednio w sklepie, zamawianie przedświątecznie od chińczyka z racji na poczte nie wchodzi w gre ;/