Faka 4 047 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Wyobrażacie sobie teraz tym 3d scanning kutasa, cycki i te tajemnice alkowy zrobić lol? XD Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Pierwsze co zeskanuję to właśnie benis. Chcę zobaczyć jak tańczy. Cytuj
Matriks_1111 299 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 22 minuty temu, Faka napisał: Wyobrażacie sobie teraz tym 3d scanning kutasa, cycki i te tajemnice alkowy zrobić lol? XD Czekałem aż ktoś na to wpadnie @_Red_ czekamy na filmik Cytuj
oFi 2 493 Opublikowano 12 listopada 2018 Opublikowano 12 listopada 2018 W dniu 9.11.2018 o 18:43, blantman napisał: Między 6 a 6t jest różnica w oprogramowaniu które podrasowuje zdjęcia nocą ale podobno ma trafić lub trafiła też na zwykłą 6. Dostałem tą łatkę parę dni temu. Pamiętaj blantman, że zdjęcia zawsze troszke lepiej wychodzą jak robisz je z opcji PRO Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2018 Opublikowano 12 listopada 2018 Wszystko testowałem wtedy aparat pierwszy raz bez niczego zdjęcia z ręki. Teraz odkryłem np że zdjęcia raw lepiej wyglądają a i funkcje systemowe które miałem wyłączone:D w każdym razie dla mnie jakość super i spełnia swoje zadanie aparat. Dodatkowo drugi dzień jadę bez ładowania nie oszczędzając telefonu (net,bt, gps i inne uruchomione non stop) a bateria obecnie na 55 %. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 12 listopada 2018 Opublikowano 12 listopada 2018 (edytowane) W dniu 9.11.2018 o 20:53, Tokar napisał: Ten list to jak jakieś mlm Właśnie dotarło do mnie co od(pipi)ało niedawno lg. Zamiast wkładać całą pompę w promocję tegorocznych g7 i v40, oni zrebrandowali g6 i v30 do wersji thinq, która to platforma jest niby głównym daniem w tegorocznych modelach. I już chuj ze sztuczną inteligencją, która póki co we wszystkich telefonach jest gigantycznym przerostem formy nad treścią, ale g6 dostało upgrade aparatu, mocno podbijające jakość fot, szczególnie nocnych. Rebrandowanie zeszłorocznego flagowca, uważanego przez kompanię za porażkę, no takie rzeczy to tylko w lg xd W przypadku v30 halucynacje weszły jeszcze mocniej, bo przy jednoczesnym upgrade systemowym zwykłej v30, wypuścili jeszcze na rynek osobny model v30 thinq z jakimiś drobnymi różnicami hardwarowymi i to tuż przed premierą v40 xDDD Za chwilę pewnie będzie zdziwko dlaczego nikt nie kupuje g7 ze zjebanym noczem i rewelocyjnym thinq, którego nie ma przecież w żadnym innym, tańszym telefonie. Nowe g6 latają już w normalnych sklepach w okolicach 1100 złotówek. Coś czuję, że za chwilę znowu będzie można zamknąć temat, bo jedyna dobra odpowiedź na zadane w nim pytanie będzie brzmiała LG G3x2 Nie jest tak do końca. Mam 2 G6 i ta jakość aż tak się nie poprawiła. Jest tryb nocny ale lepiej się sprawdza każdy mod Google Camera. A i funkcji AI G6 nie dostało a mam najnowszy soft jaki jest. Co nie zmienia faktu że prócz baterii to telefon jakością zjada xiaomi, ma NFC, Jacka i po prostu działa. Za tą kasę dalej nie widzę alternatywy. Edytowane 12 listopada 2018 przez NemoKOF Cytuj
mozi 1 986 Opublikowano 16 listopada 2018 Opublikowano 16 listopada 2018 Mam dylemat - opłaca sie dopłacać do Mate 20 Pro? Zastanawiam się nad P20 Pro ale widzę że Mate ma lepszą speckę + ekran. Jakaś alternatywa? Chcę mieć super aprat przedewszystkim. Cytuj
Matriks_1111 299 Opublikowano 17 listopada 2018 Opublikowano 17 listopada 2018 I właśnie na aparat patrząc, to odnoszę wrażenie, że jednak p20 Pro jest pod tym względem bardziej dopracowany. Zresztą spotkałem się z taką opinią w kilku recenzjach i samodzielnie je testujac (warunki sklepowe) mam podobne odczucie. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 18 listopada 2018 Opublikowano 18 listopada 2018 (edytowane) Ja wymieniłem swojego troche leciwego już Xiaomi Redmi Pro na Honor Play, jak na razie telefon całkiem ok, mimo mniejszej bateri niz w moim byłym już Xiaomi to Honor trzyma baterie bardzo solidnie, do tego wielkościowo jest prawie taki sam jak Rredmi Pro, a ekran ma aż 6,3 cala. Jedyny minus jak nazrazie to niepotrzebnie skusiłem się na model imporotowany z Taiwanu i niektóre rzeczy miałem na początku po Chińsku oraz był problem z google play, teraz już wyszstko ogarnąłem i nie ma już w sumie nic po krzaczowskiemu, ale lekki niesmak jednak pozostał i dzisiaj np. wyskoczył jeden jakiś komunikat po Chińsku, ale czego dotyczył nie wiem. Ogólnie stosunek ceny do jakości jak najbardziej ok. Edytowane 18 listopada 2018 przez Milo Cytuj
Gość Opublikowano 18 listopada 2018 Opublikowano 18 listopada 2018 (edytowane) W dniu 16.11.2018 o 06:35, mozi napisał: Mam dylemat - opłaca sie dopłacać do Mate 20 Pro? Zastanawiam się nad P20 Pro ale widzę że Mate ma lepszą speckę + ekran. Jakaś alternatywa? Chcę mieć super aprat przedewszystkim. Jesli nie interesuja cie dodatkowe opcje autofocusa (continuous autofocus), to bierz Mate 20 Pro. Ale jesli chodzi o jakosc samych zdjec, to roznicy jako takiej nie zauwazysz. Obydwa aparaty maja takie same opcje, jesli chodzi o ustawianie ekspozycji oraz hdr. Niby Pro ma troche lepiej przy balansie bieli podczas opcji z flashem (dual colour), ale to moim zdaniem zbyteczna opcja przy (nawet darmowych) programach graficznych. Sportu oraz wyscigow raczej nie bedziesz fotografowal, wiec ten continuous autofocus przyda ci sie raz na rok. Wez tanszego. ;> Edytowane 18 listopada 2018 przez Gość Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 22 listopada 2018 Opublikowano 22 listopada 2018 Kupiłem kolejnego Xiaomi. Tym Razem Mi8. Właśnie przyszło, wieczorem testy. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) Kilka fonów w promkach jest dziś, na X-Kom LG G6 1100, G7 2000 (ale już nie ma xD), S9+ 2700, P20 Pro 2700. Edytowane 23 listopada 2018 przez NemoKOF Cytuj
Matriks_1111 299 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Zamówiłem P20 Pro dla kobity. Najwyżej nie odbiorę Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 2 godziny temu, NemoKOF napisał: X-Kom LG G6 1100 Ja tam widzę po 1500 xd Na razie najtaniej na alledrogo z bestceny po 1170. Blakfrajdejowa promocja oczywiście ściema, bo już od kilku dni po tyle stoi, a cena z której rzekomo jest przeceniony to już w ogóle dobra beka. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) Był panie za 1199, dziś nawet robiłem fotę. Także 100 zjadłem. Przy czym liczba sztuk ograniczona i musisz zastosować kod, dzisjestpiatek bodajże. Edytowane 23 listopada 2018 przez NemoKOF Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Jesteś kobietą, tylko kobiety mówią 1100 gdy cena jest 1199. 1 1 Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 18 godzin temu, Tokar napisał: Ja tam widzę po 1500 xd Na razie najtaniej na alledrogo z bestceny po 1170. Blakfrajdejowa promocja oczywiście ściema, bo już od kilku dni po tyle stoi, a cena z której rzekomo jest przeceniony to już w ogóle dobra beka. Nie umiesz w komputer i internety, było trzeba wpisać kod rabatowy na black friday i wskakiwała cena promocyjna. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 6 godzin temu, milan napisał: Jesteś kobietą, tylko kobiety mówią 1100 gdy cena jest 1199. Płeć to stan umysłu Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 28 listopada 2018 Opublikowano 28 listopada 2018 Rok temu mi nie pyklo z zakupem telefonu, wiec postanowilem znowu poprosic was o rade. Telefon musi spelniac te same wymagania co ostatnio, czyli: W dniu 22.11.2017 o 11:34, kubicz napisał: Jaki smartfon z androidem do 2500 zlotych mi doradzacie? Chcialbym zeby ten model spelnial kilka warunkow: - ekran minimum 5 cali (moze byc wiekszy) - wytrzymala bateria - musi byc dostepny w polskiej dystrybucji (sprowadzanie z zagranicy odpada) - moze byc dual sim (aczkolwiek nie musi) Telefon nie bedzie mi sluzyl do grania a co najwyzej do przegladania internetu i ogladania filmow (dlatego taki ekran). Nie planuje tez zostac zawodowym fotografem, wiec aparat nie musi wymiatac. Licze na wasza pomoc. @NemoKOF doradzil mi Xiaomi Mi Note 2 i wciaz biore ten model pod uwage, ale moze od tego czasu pojawilo sie cos znacznie lepszego i w podobnej/troche wyzszej cenie. Wielkie dzieki za wszelka pomoc. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 28 listopada 2018 Opublikowano 28 listopada 2018 (edytowane) A LG V30 nie chcesz?Mam do sprzedania akurat.Nówka nieśmigana Patrzyłem na testy baterii i daje sobie bardzo dobrze radę jak na 3300. Edytowane 28 listopada 2018 przez keyzee Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 28 listopada 2018 Opublikowano 28 listopada 2018 LG baterią świata nie zbawi. Jak nie zależy ci na Netflixie, nfc i aparacie to może Pocophone f1? 4000 bateria. I cena fajna. 1 Cytuj
Mani 694 Opublikowano 28 listopada 2018 Opublikowano 28 listopada 2018 4 godziny temu, kubicz napisał: Rok temu mi nie pyklo z zakupem telefonu, wiec postanowilem znowu poprosic was o rade. Telefon musi spelniac te same wymagania co ostatnio, czyli: @NemoKOF doradzil mi Xiaomi Mi Note 2 i wciaz biore ten model pod uwage, ale moze od tego czasu pojawilo sie cos znacznie lepszego i w podobnej/troche wyzszej cenie. Wielkie dzieki za wszelka pomoc. Huawei Mate 20 Lite/ Mate 20. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 W dniu 28.11.2018 o 19:35, kubicz napisał: Rok temu mi nie pyklo z zakupem telefonu, wiec postanowilem znowu poprosic was o rade. Telefon musi spelniac te same wymagania co ostatnio, czyli: @NemoKOF doradzil mi Xiaomi Mi Note 2 i wciaz biore ten model pod uwage, ale moze od tego czasu pojawilo sie cos znacznie lepszego i w podobnej/troche wyzszej cenie. Wielkie dzieki za wszelka pomoc. One plus 6t ja jestem zachwycony i bateria trzyma 2 dni. Ok 2500 zł ze sklepu oneplus. 1 Cytuj
oFi 2 493 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Potwierdzam stan baterii. Bateria w moim Oneplus 6 trzyma 2 dni calutkie jeśli nie odpalam na niej żadnych gierek tylko rozmowy + mesengery i inne apki komunikacyjne (nawet instagram nie pożera tyle mocy). Co do wyboru tel. Antutu benczmark nie kłamie i oneplus6 jest na 3 miejscu najlepszej wydajności telefonów na rynku, dlatego myślę, że za cene 2500zł to najlepszy wybór aktualnie na rynku. 2 Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 @keyzee Dzieki za oferte, ale musze odmowic. @NemoKOF Cena tego Pocophone'a zaiste fajna i moglbym przezyc brak Netflixa w HD, ale wciecie na gorze ekranu skutecznie mnie odpycha. Strasznie duzo nowych telefonow ma ten bajer, a mi akurat on przeszkadza. Szkoda, ze Mi 8 tez to ma, bo nawet niezle lezal w dloni. W ostatecznosci, jezeli nie znajde nic lepszego bez wciecia, to wtedy wezme cos z tym paskudztwem. @blantman Ten 6T ma niezla baterie i nawet wciecie tak bardzo nie paskudzi ekranu. Trzeba bedzie obejrzec kilka recek/testow. Oczywiscie wciaz jestem otwarty na propozycje i z gory dziekuje za wszelka pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi