mattaman 294 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca To bardzo dobry sklep, sam kupiłem już tam dwa telefony. 1 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Też potwierdzam. Zastanawiałem sie na początku roku nad OP12 ale padło na Oppo X7Ultra. Poza brakiem języka polskiego oraz Android auto nie ma do czego sie przyczepić. Petarda. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 3 hours ago, benito82pl said: Szukałem ostatnio fona do 2500 i wpadł mi w oko oneplus12 z tradingshenzhen. Zamówiłem bo cena 2550 jest zacna a jedyny minus to brak esima. Mam nadzieję że to nie scam, czytając opinie i fora wyglada na legitne. Dam znać jak przyjdzie. Problemem może być też ładowarka, OnePlus daje zajebistą i megaszybką a ta nie będzie działać u nas. Z OP11 była kiedyś afera, że po jakimś czasie te z Chin były blokowane ale niby to jakoś ogarnęli po czasie. Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Dają jakiś adapter do tej ładowarki i podobno chodzi z pełną mocą. 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 1 hour ago, benito82pl said: Dają jakiś adapter do tej ładowarki i podobno chodzi z pełną mocą. Ok, daj znać jak dojdzie i czy wszystko w porządku bo cena elegancka. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Problemem może być też ładowarka, OnePlus daje za(pipi)istą i megaszybką a ta nie będzie działać u nas. Z OP11 była kiedyś afera, że po jakimś czasie te z Chin były blokowane ale niby to jakoś ogarnęli po czasie.Nie będzie działać bo?Nigdy nie miałem problemu z ładowarką z tego sklepu. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 1 hour ago, mattaman said: Nie będzie działać bo? Nigdy nie miałem problemu z ładowarką z tego sklepu. W OnePlus masz bardzo szybką ładowarkę i w wersji chińskiej potrzebny będzie adapter co zapewne obniża jej osiągi ale mogę się mylić. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Adapter nic nie zmienia. Telefon ładuje się normalnie. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Ok, daj znać jak dojdzie i czy wszystko w porządku bo cena elegancka. Potwierdzam. W Oppo mam 100W i zapierdala pełna mocą. Tel mam naładowany w dwadzieścia kilka minut licząc od 0 do 100%. A ich "adapter" to możesz w 1szym lepszym elmedoa expercie czy tam Pepco ogarnąć. Edytowane 24 czerwca przez Mani Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Przyszedł mi już oneplus 12 W zestawie ładowarka z adapterem i faktycznie działa 100w Dodatkowo etui ochronne. Telefon działa świetnie jak za 2500 to nie ma w tej chwili lepszego telefonu. A z esima to i tak moja matula nie będzie korzystać. 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca 12 minutes ago, benito82pl said: Przyszedł mi już oneplus 12 W zestawie ładowarka z adapterem i faktycznie działa 100w Dodatkowo etui ochronne. Telefon działa świetnie jak za 2500 to nie ma w tej chwili lepszego telefonu. A z esima to i tak moja matula nie będzie korzystać. No to zajebiście. W PL powyżej 4k Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Znowu mam rozkminę, a kiedyś obiecałem sobie, że to już ostatni raz xD A więc dostałem całkowity zwrot pieniędzy za Google Pixel 7 pro i muszę wybrać nowy tel. Googla miałem 11 miesięcy, początki były takie sobie, ale z czasem dostał update i tel zaczął przypominać flagowy. Aczkolwiek często łapał zacinkę i świrować stockowymi appkami jak Youtube czy Chrome czytnik palaca czy skan twarzy też nie działał jak należy. Teraz siedzę na moim starym Huawei P30 Pro i jest bajeczka,chociaż czuć, że telefon swoje lata ma. I nie wiem czy wziąść Pixela 8 pro czy np Oneplus, którego nigdy nie miałem? a podobno 1+ są kozackie i mnie kuszą. W 8 Pro ponoć poprawili wady 7 i wszystko jest tip-top, ale jednak niesmak pozostał. ONE Plus, to jedna wielka niewiadoma. Chciałbym super płynne działanie, ładne zdjęcia i Oledowy ekran ( ten z pixela jest fenomenalny) nie lubię jak telefon chce mi wypalić oczy Amoledem. Forumku help Cytuj
Mani 685 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Nie no Panie 1+12 kosi w swojej cenie. Poprawili aparat, czyli coś co zawsze kulało na tle flagowej konkurencji. Ogólnie miód malina. Mój 1+7Pro do dziś zapierdala już 5 rok bez zadyszki choć przesiadłem sie na Oppo z chińskim softem to dalej Oneplusa wykorzystuje do AA w aucie. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia 2 minuty temu, Mani napisał(a): Nie no Panie 1+12 kosi w swojej cenie. Poprawili aparat, czyli coś co zawsze kulało na tle flagowej konkurencji. Ogólnie miód malina. Mój 1+7Pro do dziś zapierdala już 5 rok bez zadyszki choć przesiadłem sie na Oppo z chińskim softem to dalej Oneplusa wykorzystuje do AA w aucie. No i ta bateria i ładowanie w 1+ to dla mnie bomba. Często mam dni w biegu, a google ładowanie, ma słabe. Kurza stopa tylko ten Amoled przeklęty xD Cytuj
Mani 685 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Oppo/1+ to topka jeżeli o ekrany chodzi. zamów w sklepie i sobie obejrzyj. No ładowanie w GP8 to porażka. I nie ma ładowarki w zestawie. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia 11 minut temu, Mani napisał(a): Oppo/1+ to topka jeżeli o ekrany chodzi. zamów w sklepie i sobie obejrzyj. No ładowanie w GP8 to porażka. I nie ma ładowarki w zestawie. W 1+ też nie ma. A z Oppo, to który jest wart polecenia? Kurde jak wróciłem do Huawei na chwilę, to zacząłem tęsknić za chińczykiem. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia W 1+12 masz ładowarkę w zestawie. Flagowy Oppo Find X7ULTRA nie wyszedł w Europie, może następcy się uda. No Huawei Pura też fajny telefon jak już z aplikacje Google ogarniemy. Ale gdybym miał wybierać teraz dla siebie tel który jest dostępny w Europie to właśnie albo oneplus12 albo honor magic 6pro. Żaden inny tel. Swoje kosztują ale 5 lat będą służyć bez zadyszki. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia 17 godzin temu, Mani napisał(a): W 1+12 masz ładowarkę w zestawie. Flagowy Oppo Find X7ULTRA nie wyszedł w Europie, może następcy się uda. No Huawei Pura też fajny telefon jak już z aplikacje Google ogarniemy. Ale gdybym miał wybierać teraz dla siebie tel który jest dostępny w Europie to właśnie albo oneplus12 albo honor magic 6pro. Żaden inny tel. Swoje kosztują ale 5 lat będą służyć bez zadyszki. Faktycznie. Dzięki. Podjadę sobie dziś do sklepu i podejmę ostateczną decyzję 1 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Jeżeli Honor wychodzi taniej niż 1+ to bierz Honora. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia 2 godziny temu, Mani napisał(a): Jeżeli Honor wychodzi taniej niż 1+ to bierz Honora. Są w tej samej cenie. Honor ma chyba mniej zakrzywiony ekran, co mi bardziej pasuje. Ale świeci jak pojebany. Jednak ten OLED pixela/ huawei to mi starsznie leży. No i te wyspy na pół pleców, to przesada. A z drugiej strony skanowanie ryja i palca, to inna liga niż Pixelowe. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia w sumie nie wiedziałem gdzie napisać więc pisze tu. Czy jest w Polsce jakiś operator który oferuje eSIM żeby np będąc w UK mogę sobie korzystać z PL numeru albo go doładowywać aby mieć aktywna kartę. Niestety ciągle gubię te nano simy i prawie za każdym razem jak jestem w PL albo musze prosić o duplikat albo kupować karte z nowym numerem co jest strasznie upierdliwe, bon zazwyczaj mam napięty grafik Cytuj
flavio 107 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Będę kupował iPhone w jednym z elektromarketów, zastanawiam się nad wykupieniem dodatkowej gwarancji i ochrony od uszkodzeń mechanicznych i kradzieży. Ktoś korzystał, może wypowiedzieć się na tej temat? Warto czy to ściema? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia To nie tyle gwarancja, co ubezpieczenie. Pewnie wszystko zależy od Ogólnych Warunków Ubezpieczenia u ubezpieczyciela danego sklepu. Osobiście nie korzystałem, ale ktoś tu nawet chyba pisał, że rozbił się TV i wymienili od strzała w ramach takiej ochrony (a przynajmniej gdzieś takie coś czytałem). 1 Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia W dniu 3.08.2024 o 14:22, Kaczi napisał(a): w sumie nie wiedziałem gdzie napisać więc pisze tu. Czy jest w Polsce jakiś operator który oferuje eSIM żeby np będąc w UK mogę sobie korzystać z PL numeru albo go doładowywać aby mieć aktywna kartę. Niestety ciągle gubię te nano simy i prawie za każdym razem jak jestem w PL albo musze prosić o duplikat albo kupować karte z nowym numerem co jest strasznie upierdliwe, bon zazwyczaj mam napięty grafik Zobacz apke Airalo. Używam tego do podróżowania w egzotyczne miejsca (poza EU) i jest 10/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi