creatinfreak 3 832 Opublikowano piątek o 14:12 Opublikowano piątek o 14:12 Ale głupie przewijanie forumka jest o wiele bardziej przyjemne. Beka po prostu, że w telefonie za 4k nie ma szybszego odświeżania. Ja nie mówię, że się nie da bez tego używać telefonu bo się da. Ale mamy 2024rok. W 2019 miałem telefon z odświeżaniem 90hz, od 2020 mam 120 i nie wyobrażam sobie schodzić niżej. Cytuj
Czoperrr 5 234 Opublikowano piątek o 14:15 Opublikowano piątek o 14:15 Kupiłem żonie iPhone 15 i fajnie się to rusza, na pewno lepiej niż mój telefon z Androidem, który też ma 60hz. Cytuj
Mustang 1 766 Opublikowano piątek o 14:19 Opublikowano piątek o 14:19 8 minutes ago, creatinfreak said: Ale głupie przewijanie forumka jest o wiele bardziej przyjemne. Beka po prostu, że w telefonie za 4k nie ma szybszego odświeżania. Ja nie mówię, że się nie da bez tego używać telefonu bo się da. Ale mamy 2024rok. W 2019 miałem telefon z odświeżaniem 90hz, od 2020 mam 120 i nie wyobrażam sobie schodzić niżej. W takiej formie się zgadzam, zważywszy na cenę mogliby już to wrzucić do waniliowych modeli. Pewnie specjalnie kombinują i czekają na właściwy wg marketingowców moment. Natomiast to jest trochę jak ja, że nie chcę już mieć samochodu bez jazdy autonomicznej poziomu 2, ale z drugiej strony dla kogoś kto nie spróbował i nie jeździ tyle autostradami, to pewnie jest kuriozalny wymóg. 5 minutes ago, Czoperrr said: Kupiłem żonie iPhone 15 i fajnie się to rusza, na pewno lepiej niż mój telefon z Androidem, który też ma 60hz. Yep, sama płynność działania jest absolutnie bez zastrzeżeń, nawet na 13 nic się nie przycina w zwykłym użytkowaniu. Cytuj
Faka 4 037 Opublikowano piątek o 15:13 Opublikowano piątek o 15:13 2 godziny temu, Mustang napisał(a): Jeśli nie gram i generalnie nie oglądam filmów na telefonie, to nie ma wielkiego znaczenia. Pewnie mając opcję 60 vs 90 ale większe zużycie baterii, zwykle wybierałbym pierwszą opcję. Co ty pierdolisz? Mam 15 pro max i mój telefon jest w stanie wytrzymać niecałe 3 dni bez ładowania. Po prostu Apple umie w baterie i jak je za bardzo nie wyeksploatować, nawet mając te 120 hz. Cytuj
Mustang 1 766 Opublikowano piątek o 15:16 Opublikowano piątek o 15:16 Tym lepiej, w waniliowym nie mam i tak wyboru, ale telefon zwykle muszę doładować w ciągu dnia. Cytuj
Faka 4 037 Opublikowano piątek o 15:21 Opublikowano piątek o 15:21 No, optymalizacja baterii w iPhone jest zajebiście zrobiona. Sam byłem zaskoczony, że jest tyle w stanie wytrzymać. Cytuj
messer88 6 547 Opublikowano piątek o 15:35 Opublikowano piątek o 15:35 Używam 3 11, 12mini i 15 pro i odświeżanie to się widzi pare chwil zmieniając urządzenia że coś tam "laguje" zanim się oko przyzwyczai. Co innego jakby to do gier służyło. Ale że tego nie dają do zwykłych telefonów nie-pro dalej to beka. Cytuj
Czoperrr 5 234 Opublikowano piątek o 17:23 Opublikowano piątek o 17:23 1 hour ago, messer88 said: Używam 3 11, 12mini i 15 pro i odświeżanie to się widzi pare chwil zmieniając urządzenia że coś tam "laguje" zanim się oko przyzwyczai. Co innego jakby to do gier służyło. Ale że tego nie dają do zwykłych telefonów nie-pro dalej to beka. Większośc ludzi gra na TV 60hz i im to nie przeszkadza, mi też nie. Cytuj
creatinfreak 3 832 Opublikowano niedziela o 09:33 Opublikowano niedziela o 09:33 Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano poniedziałek o 11:53 Opublikowano poniedziałek o 11:53 W dniu 6.12.2024 o 13:57, D.B. Cooper napisał(a): S23 to trochę już ciężko dostępny się robi. S24 w media 3200, a w sklepie abfoto 2650. Są sklepy stacjonarne, kojarzy ktoś z was ? Szukaj w necie. S24 ma znowu exynosa, S23 ma snapdragona i świetnie chodzi, żonie kupiłem rok temu i jest bardzo zadowolona, przesadka z s10e 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi