Andreal 2 123 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) UWAGA: Potrzebuje fajnego telefonu w przedziale 500-700zł i to na teraz! Na razie na celowniku Samsung i9000 za 600zł, ale mam pare zastrzeżeń.| Telefon powinien: -być solidny -posiadać przyzwoity aparat -mieć na pokładzie andka min. 4.2 Pozdrawiam i proszę o pomoc. Nówka czy używka? Wydaje mi się, że mógłbyś uderzać w galaxy S advance, model i9070, plasuje się między S a SII (dwa rdzenie, 768 MB pamięci, chyba 8 GB wbudowanej, karty mSD itd, S-AMOLED), w cenie się zmieścisz (sam się nad nim zastanawiam), zastanawia mnie jednak ta "solidność", chociaż miałem i9000 i po kilku upadkach (co prawda w silikonie) nie było żadnych problemów. Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Galaxy S Advance jest dosyć solidny, upadł mi wiele razy i nic się nie popsuło. Tylko ta rozdzielczość może odstraszać ale i tak nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Konkurencja potrafi jakoś ogarnąć ten mankament. Jedynie sony wiecznie zagubione. Dokładnie - u wszystkich kąty są ok, nawet na tanich tabletach. Nie zawsze patrzy się na wprost - jak leży na stole to wygląda słabo jak się podchodzi po widać czasem dopiero jak staniesz nad telefonem. I ma to nawet słynna Xperia Z. Nie ma tego LG, Samsung, Nokia, Apple. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chamtor 0 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Hey, aktualnie posiadam Samsung Galaxy Nexus i czy jest sens aby wymienic go na iPhona 4? Telefon uzywam glownie do neta, gierek i muzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 UWAGA: Potrzebuje fajnego telefonu w przedziale 500-700zł i to na teraz! Na razie na celowniku Samsung i9000 za 600zł, ale mam pare zastrzeżeń.| Telefon powinien: -być solidny -posiadać przyzwoity aparat -mieć na pokładzie andka min. 4.2 Pozdrawiam i proszę o pomoc. Nówka czy używka? Wydaje mi się, że mógłbyś uderzać w galaxy S advance, model i9070, plasuje się między S a SII (dwa rdzenie, 768 MB pamięci, chyba 8 GB wbudowanej, karty mSD itd, S-AMOLED), w cenie się zmieścisz (sam się nad nim zastanawiam), zastanawia mnie jednak ta "solidność", chociaż miałem i9000 i po kilku upadkach (co prawda w silikonie) nie było żadnych problemów. i9070 polecam, ostatnio ziomkowi robilem ten telefon i zadnych problemow. dziala ladnie, wrzucilem andriusza 4.1.2 i wszystko ok, zwiech nie uraczylem. Bardzo ladny ma wyswietlacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 UWAGA: Potrzebuje fajnego telefonu w przedziale 500-700zł i to na teraz! Na razie na celowniku Samsung i9000 za 600zł, ale mam pare zastrzeżeń.| Telefon powinien: -być solidny -posiadać przyzwoity aparat -mieć na pokładzie andka min. 4.2 Pozdrawiam i proszę o pomoc. Nówka czy używka? Wydaje mi się, że mógłbyś uderzać w galaxy S advance, model i9070, plasuje się między S a SII (dwa rdzenie, 768 MB pamięci, chyba 8 GB wbudowanej, karty mSD itd, S-AMOLED), w cenie się zmieścisz (sam się nad nim zastanawiam), zastanawia mnie jednak ta "solidność", chociaż miałem i9000 i po kilku upadkach (co prawda w silikonie) nie było żadnych problemów. Prezent, więc w pierwszej kolejności nówki. Pewnie wybierzemy i9070 o którym piszesz, bo S2 nowy kosztuje ponad 1000, co jest poza zasięgiem. Ew. co powiecie o S Galaxy Ace 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ace słaby. Mega mały, zamulony strasznie, dopiero wypluwają teraz aktualizacje. Jeśli telefon ma chodzić na Andku ICS/JB to mniej niż 1gb ramu to strzał w kolano. To jak komp z WinXP i 256mb ramu albo Win7 z 1gb. Mniej więcej tak to można porównać. Jak system wstaje to prawie nic na apki ramu nie zostaje, telefon zaczyna swapować RAM na wbudowaną pamięć rom i wszystko bardzo długo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie przesadzajmy, JB na SGSA i zostaje coś koło 150 ramu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Potrzebuje telefon na prezent, dziewczyna ma galaxy ace tak muli ze tego sie nie da uzywac. Wiec chce jej kupic cos co bedzie dzialac przedewszystkim szybko i sprawnie. Myslalem nad Lumia slyszalem ze dzialaja mega sprawnie zero zwiech i zamulania. Co lepsze Lumia 620 czy 520 bo ceny praktycznie takie same. Wiem tylko ze 520 ma wiekszy ekran ale poza tym co lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tylko nie Lumie z tych modeli. Ścierwo jakich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Raczej z pozytywnymi opiniami sie spotykalem.. Moglbys napisac cos wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 We wszystkich reckach zachwalają L620, jako bardzo dobry smart w swojej cenie klasowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wlasnie tez tak czytalem dlatego zaskoczylo mnie to co kolega wyzej napisal ze scierwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Moze jest fanbojem androida. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Potrzebuje telefon na prezent, dziewczyna ma galaxy ace tak muli ze tego sie nie da uzywac. Wiec chce jej kupic cos co bedzie dzialac przedewszystkim szybko i sprawnie. Myslalem nad Lumia slyszalem ze dzialaja mega sprawnie zero zwiech i zamulania. Co lepsze Lumia 620 czy 520 bo ceny praktycznie takie same. Wiem tylko ze 520 ma wiekszy ekran ale poza tym co lepsze? Kup jej Lumię albo jakiegoś iPhona,żadnego ścierwodroida Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 E tam, moja baba ma SGS2 i sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Fanboj nie, ale Nokia to dno, tak ogólnie i generalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 A jakos indywidualnie i konkretnie możesz rozszerzyć swoją opinię? Ziomek szuka telefonu i wątpie, że argument "nie, bo chu.j" go zadowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) No jednak z ciebie fanboy. Każdy system ma jakieś plusy i minusy. No ale wiadomo każdy ma swoją racje jak dupe. Osobiście nie zamienił bym androida na żaden inny system póki co. Niech bierze dla dziewczyny 620. Szybki, estetyczny wręcz minimalistyczny system. Do tego ładny design smartfona z możliwością wyboru koloru. Nie wiem do czego będzie go używać i jakie ma oczekiwania ale juz tak za przeproszeniem szufladkujac kobiety które nie znają się na sprzęcie i nie interesują powinno być ok. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez ziobrovski Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 A nie lepiej HTC 8s? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 U mnie w pracy babeczka wzięła Win8M (Akurat HTC) i jest zadowolona. Do stron, maili i dzwonienia jak znalazł bez zacięć. Jakiś Facebook lata, wszystko ok. Troszeczkę na modłę Apple - mniej można ale za to wszystko co jest działa bardzo dobrze. Ja np. nie tego szukam ale kobietki często "nie chcą mieć problemów" więc powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Z z tych dwóch http://versusio.com/pl/samsung-galaxy-s3-vs-sony-xperia-t który byście polecali? Zależy mi na baterii i ogólnej płynności działania i niezawodności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 T działa bardzo ładnie i ma bardzo spoko nakładkę od Sony. Bateria w moim egzemplarzu była licha – jeżeli rano odłączałem, to nie było bata, żebym nie musiał wieczorem go ładować. No i ładna jest . Chyba nawet wolałbym ją od S3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No właśnie Samsungi kuszą tymi dobrymi bateriami. Wszyscy których znam z SGSII albo III bardzo sobie chwalą jej żywotność. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No jednak z ciebie fanboy. Każdy system ma jakieś plusy i minusy. No ale wiadomo każdy ma swoją racje jak dupe. Osobiście nie zamienił bym androida na żaden inny system póki co. Niech bierze dla dziewczyny 620. Szybki, estetyczny wręcz minimalistyczny system. Do tego ładny design smartfona z możliwością wyboru koloru. Nie wiem do czego będzie go używać i jakie ma oczekiwania ale juz tak za przeproszeniem szufladkujac kobiety które nie znają się na sprzęcie i nie interesują powinno być ok. Własnie o to mi chodzi, dzwonienie smsy internet fb, nawet nie gra za bardzo. O spisaniu się w tych funkcjach z jej obecnym Galaxy Ace moze pomarzyć. Dlatego pomyslalem o Lumii, nie chce jej pakowac w kolejnego budżetowego tel z andkiem który zaraz bedzie łapał zwiechę jedną za drugą. Jeśli Lumia spisze się w takim zapotrzebowaniu to ja w to ide. Tylko zastanawiam się 620 czy 520? W ogole ma tu ktoś stycznosc z tymi tel? nawet nie osobiscie ale mama/babcia/brat ect? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi