Gość ragus Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Nie myślałeś nad One? Od kiedy się na niego przesiadłem czuje się jakbym miał iPhonea na androidzie. A jeszcze jak wygrałem nowego roma opartego o Sense5, to ogólnie jest rewelacją, bo obudowa już się nie grzeje i wyciągam ponad 5 godzin pracy na włączonym ekranie, co przybliża go do mojego Note 2 ;d Edytowane 18 Września 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Myślałem, myślałem ale poczekam do premiery n5 i wtedy zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ragus htc one duzo mniejszy od note gabarytowo? Wiekszy od sgs4? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Mniejszy delikatnie od S4, ale milimetry. Od Note sporo mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Na tyle mniejszy, że bez problemu obsługuję go 1 ręka. Mniej więcej taki jak S4, który zresztą bardzo zaimponował mi tym, że niby ma 5 cali, a dali radę zmieścić taki ekran w tak "małej" obudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 No. S4 jest identycznej wielkości co S3, ma mniejsze ramki z każdej strony, ja jestem zadowolony (z S3 też byłem aż się zepsuł ;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Przymierza się ktoś do Z1 z obiektywem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 W przyszłym roku będę odnawiać umowę to już pewnie Z2 będzie więc w nią celować będę. Póki co jestem zadowolony z mojej Tetki. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja zetke którą chwalono m.in., za świetny aparat. taaaaaa świetny... jutro wrzucę przykładowe foty. aż wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 A gdzie ją chwalono za aparat? Z tego co pamiętam, to obok ekranu, najwięcej złego naczytałem się o aparacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No. S4 jest identycznej wielkości co S3, ma mniejsze ramki z każdej strony, ja jestem zadowolony (z S3 też byłem aż się zepsuł ;-) ) Sudden death? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No właśnie, jak wypada xperia T w codziennym użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 W moim przypadku bardzo poprawnie. Mam ją juz prawie rok i żadnego problemu nie było. Zdjęcia spoko, jakosc rozmowy bdb, nic nie zamula. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Koledzy poratujcie! Gdzie mozna kupic orginalna baterie do SGS i9000?Na allegro same podroby, jedna kupilem, a zamienniki dzialaja jak zuzyty szrot, ktory mam obecnie. Samsung Polska odsyla mnie do swoich serwisow, a juz z 3ma rozmawialem i nie maja w ofercie. Zeitgeist nie klamal, postarzanie sprzetu pelna geba:( Przeciez ten staruszek nadal jest dobrym telefonem i z androidem 4.2 chodzi lepiej niz nowe midendy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) http://dx.com/p/genuine-replacement-3-7v-1500mah-li-ion-battery-for-samsung-i9000-54390 Wysyłka gratis do Polski, czy markowa? Nie mam pojęcia, aczkolwiek z tego sklepu korzystałem i są ok. Support też w porządku. Chyba oryginalna, zamienniki po 6$ mają. Edytowane 23 Września 2013 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Jednak nie kupiłem jeszcze fona, wróciłem do Polski i stoję przed wyborem jednego z trzech modeli:HTC One S Xperia T Alcatel One Touch Scribe HD Którą brać? Alcatel jest największy (5 cali), wyglądem chyba jednak bardziej pasuje mi ten HTC i Xperia, ale wiadomo: nie wygląd w telefonie dla faceta jest najważniejszy, nie? Czy ktoś miał z tymi telefonami styczność (a najlepiej z dwoma/trzema z nich) i potrafi powiedzieć, jakie są zasadnicze różnice? Cenowo (tam gdzie biorę) są podobne, więc po prostu zdecyduje tutaj fakt stabilności i niezawodności. O Alcatelach nic nie było słychać od dłuższego czasu, a ten podobno jest całkiem niezły. Do Xperii (a raczej Sony(Ericssonów)) jestem znowu przyzwyczajony bo miałem już z 4 telefony tej marki. HTC nigdy nie miałem. Pomocy, forumku! EDIT: Popatrzyłem na jakieś specyfikacje i chyba bym brał HTC One S albo Xperię T, ale właśnie nie wiem którą z nich. Alcatel ma tylko fajną rzecz z dwiema kartami sim, ale w sumie nie jest mi to aż tak potrzebne...EDIT2: Wziąłem Xperię T, możliwość rozszerzenia pamięci i większa rozdzielczość chyba przeważyła. Najwyżej będę żałował ;x Edytowane 27 Września 2013 przez Szwed Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Muszę kupić konkretny model telefonu dla małżonki (se w595 w kwiatki), jest jednak pewien problem, wszystkie oferty na allegro są wysyłane z HK, warto ładować się w coś takiego, czy to jest podróba, miał ktoś doświadczenie z czymś takim? Z innymi starszymi modelami jest to samo- wysyłka z HK. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Ragus, jak się prezentuje ta czerwień na żywo? Bardzo oczoyebny? Edytowane 28 Września 2013 przez MrNorbi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Nie. Jest to bardzo ładna i głęboka czerwień. Trzeba to na żywo zobaczyć, żeby docenić. No ale wygląda lepiej, niż na renderach. Śliczny jest <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Może pomożecie, co brać? I dlaczego?- Iphone 5S- Galaxy Note 3- Galaxy 4- HTC OneZależy mi na: gierkach i aparacie. Reszta się nie liczy.Wiem, że rozstrzał niezły, ale tak się składa, że będę mieć takie opcje do wyboru. THX Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 5S. Dlatego: Zależy mi na: gierkach Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Tym bardziej ze zapowiedzieli GameCase dla iphona, Ale z drugiej strony tez warto przemyśleć HTC One lub G4 bo większy ekran, z grami jest jedynie problem ze wychodzą pózniej niż na ios Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Czym jest GameCase? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Tym Ponoć tez bedzie dało sie tego używać z iPadem www.gamecase.com Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 A aparatu też przypadkiem nie ma najlepszego 5S z tych podanych modeli? Do gier to i tak najlepszy iOS, nie ma problemów takich, jak występują przy smartfonach z Androidem, bo liczba modeli jest mocno ograniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi