Opublikowano 25 stycznia 200916 l Nokia N96 czy iPhone 3G 8GB czy Samsung Omnia ? Brałbym iPhone'a. W Omni cholernie trudno się wybiera opcje, a dzieło Apple ma system MultiTouch.
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Szkoda tylko, ze w calej swojje rewolucyjnosci Iphone potrzebuje dodatkowych programow, by moc korzystac z podstawowych funkcji telefonu <_<
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Nokia N96 czy iPhone 3G 8GB czy Samsung Omnia ? HTC Touch HD? Mam od(niecałych) dwóch miesięcy i jestem zajebiście zadowolony. Omnia czy Iphone przy tym to szit. N96 odradzam,tak jak wszystkie telefony z rozsuwaną klapką. Podobnie jak w n95 po jakimś czasie się rozjebie.
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Czemu niby iPhone jest lepszy od Omnii?? Też za jakis czas chcialbym zmienic telefon, i biore pod uwagę Omnie, i HTC Diamond. A może jedak iPhone ? Prosze o konkretna opinie Z góry thx
Opublikowano 25 stycznia 200916 l HTC Diamond to dobry wybor, wlasnie na niego czekam az kurier przywiezie. Przekonala mnie do niego jego funkcjonalnosc oraz gabaryty. Jest "cienki" wiec z latwoscia wejdzie do kieszeni. Jego minusem moze byc szybko niszczaca/ przecierajaca sie obudowa z tylu. Ale wiadomo nic nie jest idealne ;] Omnia to z kolei cegla malo mobilna ;] Edytowane 25 stycznia 200916 l przez __bercik07
Opublikowano 25 stycznia 200916 l p1 ? haha chyba żartujecie. LG KU990 Viewty, LG ostatnio robi świetne telefony. Do 600zł kupicie i na 100% będziecie zadowoleni ( Ekran dotykowy, taki jak Iphone a nie żadne rysiki, aparat 5mpx, nagrywanie wideo 640x480 w 30 klatkach itp. itd. ) Czytałem, że w tym modelu ekran "wgniata" się do środka przy naciskaniu, co jest niewygodne dosyć. Prawda?
Opublikowano 25 stycznia 200916 l p1 ? haha chyba żartujecie. LG KU990 Viewty, LG ostatnio robi świetne telefony. Do 600zł kupicie i na 100% będziecie zadowoleni ( Ekran dotykowy, taki jak Iphone a nie żadne rysiki, aparat 5mpx, nagrywanie wideo 640x480 w 30 klatkach itp. itd. ) Czytałem, że w tym modelu ekran "wgniata" się do środka przy naciskaniu, co jest niewygodne dosyć. Prawda? Noi LG nie ma Wi-Fi, co w moim przypadku dyskwalifikuje go.
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Dobra misiaki, mam zagwozdkę. Telefon do 500zł, nowy, allegro, chętnie wyświetlacz powyżej 2", slider i ostatecznie jakiś OS. Miło by było, gdyby głośno grał na głośniku (trzeba pokazać na placyku kto jest kozac i zapuścić hazela) Z tego co przewertowałem do tej pory: Nokia jeden wielki chuj ma do zaoferowania, pińćset modeli o identycznych parametrach (z dupy), a n73 podobno konkretnie muli. Motorola - zaciekawiła mnie Z8, ale po zagłębieniu się w temat na jaw wyszedł fakt, iż ma strasznie marny soft i cienkie wsparcie tego 'niemacalnego' UIQ . Do dupy wsparcie jest też w Z6 (linux). O HTC/SPV w tej cenie mogę zapomnieć. Na srajsungach i LG się nie znam więc HALP. btw, LG o którym mowa wyżej ma mój źą, "dotykowy" ekran jest strasznie marny, wciska się i wygląda jakbyście na chama dotykali ekran LCD. Porażka. Edytowane 25 stycznia 200916 l przez ProstyHeker
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Tani slider? Wydaje mi się, że najlepszy jest SE w910i. Niezbyt zaawansowany, ale ładny i wygodny.
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Znalazłem ciekawą propozycję - LG KC550 Slider, wyświetlacz 2.4", żyroskop, 5 mpx aparat. Miał ktoś kontakt z tym wynalazkiem?
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Jak to jest z tymi telefonami na 2 karty? Wkladam dwie do srodka i mam 2 numery, tzn. moge jednoczesnie odbierac rozmowy od osob dzwoniacych na kazdy z nich? A przy dzwonieniu wybieram, z ktorej karty chce dzwonic? Bo myslalem, ze tak wlasnie jest, a wy mi tu teraz mowicie o jakims przelaczaniu - czyli jednak musze wybrac, albo jedna, albo druga, i wtedy ten "nieaktywny" numer jest po prostu wylaczony, nie idzie sie do niego dodzwonic?
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Jak to jest z tymi telefonami na 2 karty? Wkladam dwie do srodka i mam 2 numery, tzn. moge jednoczesnie odbierac rozmowy od osob dzwoniacych na kazdy z nich? A przy dzwonieniu wybieram, z ktorej karty chce dzwonic? Bo myslalem, ze tak wlasnie jest, a wy mi tu teraz mowicie o jakims przelaczaniu - czyli jednak musze wybrac, albo jedna, albo druga, i wtedy ten "nieaktywny" numer jest po prostu wylaczony, nie idzie sie do niego dodzwonic? Jest tak jak piszesz, masz dwie karty jednocześnie aktywne, jak tylko chcesz zadzwonić to właśnie wybierasz z której karty i o to mi chodziło tym 'przełączaniem'
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Jakby ktoś szukał: slider, win mobile, qwerty, mocny procesor to bierzcie Samsunga i640v Ktoś miał łeb z zaprojektowaniem tego telefonu, biore z miejsca.
Opublikowano 30 stycznia 200916 l -Sony Ericsson C702 -Nokia 5310 -Nokia E51 -Nokia 6500 Classic/Slide Który brać i jeszcze SE w910i Edytowane 30 stycznia 200916 l przez jakub93
Opublikowano 30 stycznia 200916 l przejzalem ostatnie kilka stron na wypadek gdyby temat byl poruszany ale nie znalazlem, a widze ze jest tu paru ludzi calkiem zorientowanych w temacie dlatego mam pytanie czy pomysł na kupno takiej komorki jest absurdalny ? ?XD ostanio przypadkiem to znalazlem i bardzo spodobal mi sie ten pomysł zwłaszcza ze koma w zegarku ma prawie wszystko co zwykle komy - mp3, filmy, blutuf, aparat, touchscreen, gprs, rozpoznawanie pisma odrecznego (do smsow, chociaz mozna uzywac tez klawiatury ekranowej) oczywscie pewne kwestie sa mniej wygodne np ekran jest o wiele mniejszy , no i jednak nie ma wszystkich funkcji nowoczesnych kombajnów ale gdybym mial brac zwykly telefon to i tak zapewne bede skazany na poziom (cenowo/bajerowy) SE C902 , czyli bez wielkich rewelacji (mimo ze lubie SE, teraz mam K610i , i pewnie nie odczul bym wielkiej roznicy po przejsciu na c902) cena jest calkiem przystępna http://www.aukcjehandel.sklepna5.pl/pokaz_...t.php?idprod=15 tu jeszcze filmik jak by kogos interesowalo http://pl.youtube.com/watch?v=XmDQJwNslHQ&...feature=related warto w ogole sie zastanawiac nad telefonem w zegarku? (najabrdziej mi zalezy na odpowiedzi osob ktore mialy kontakt z czyms takim) a jesli nie warto to co byscie polecili z QWERTy, ewnetualnie taczskrinem, i niezlym internetem, ale mozliwie taniego (ponizej 700, a nie za 2k) , nie musi byc muzyczny bo i tak mam mp3 osobno i nie widze sensu zżerania bateri na komie ;p Edytowane 30 stycznia 200916 l przez Yano
Opublikowano 30 stycznia 200916 l A co sądzicie o Samsungu U900 Soul? mam okazję na ten telefon za 1 zł.
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Polecam LG KC550, niby wszyscy mówią że LG nie pasuje do komórek, a jednak ten model naprawde jest przyjazny
Opublikowano 30 stycznia 200916 l -Sony Ericsson C702 -Nokia 5310 -Nokia E51 -Nokia 6500 Classic/Slide Który brać i jeszcze SE w910i Ja mam 6500 Classic i nie narzekam. Szybko chodzi, bardzo dobry wyświetlacz. Wbudowane 1GB pamięci więc karty nie trzeba dokupować. C702 raczej nie bierz. Z tych co wymieniłeś chyba najbardziej warto W910i, ale jak będziesz mógł wziąć Nokię to też się nie zawiedziesz
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Yano do mnei jakoś W910 bardziej przemawia.C902 ma niby lepszy aparat ale tamten ma to coś w sobie;) Ja też staję przed wyborem...I niestety bedę na Nokię skazany :(Potrzebuję telefonu z GPSem i mam do wyboru w ofercie z Ery-Nokię 6650 albo biorę iPhona i od ręki zamieniam na E71 +400zł.Tylko ta E71 mi sie nie podoba Wie ktoś cos więcej o 6650?Menu na Symbianie Nokii jest takie samo jak w normalnych Nokiach?
Opublikowano 2 lutego 200916 l Witam, nie wiedziałem gdzie napisać, więc napisałem tutaj. Mianowicie jutro kupuję Samsunga i600, telefon z wyglądu jak nówka, niby 3 tygodniowy. Odbieram go osobiście, więc będę miał szansę przetestować go przed zakupem, będzie to mój pierwszy telefon z Windowsem tak więc co oprócz rozmowy/sms/poziomu zasięgu sprawdzić przy kupnie by w domu nie okazało się, że kupiłem wadliwy telefon ? Telefon niby jest fabrycznie bez simlocka i posiada gwarancję serwisową, czy jest możliwość potwierdzenia tego na miejscu ? Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję ! pozdrowienia, Smiti.
Opublikowano 3 lutego 200916 l Jak się sprawują adaptory Dual SIM? Czy któryś z nich działa z Nokią 3110 Classic? (na Allegro takowego nie znalazłem)
Opublikowano 4 lutego 200916 l Mam do wyboru dwa telefony : - Nokia E51 - Nokia E66 Który najlepiej wybrać ?