MichAelis 5 610 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 A jak będzie z tym wyswietlaczem w z2? Ma być ips czyl lipa jak z nexusow? Porównywałem dzis z1 i sgs4 i z1 compact. Ten oststni ma ips i jest najgorszy wg mnie. Jak to będzie? W sumie zaciekawila mnie ta z2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ja w środę miałem wszystko w ręce i z1 wypadło najgorzej, ten wyświetlacz naprawdę nie robi wrażenia. nie sądzę że w z2 to poprawia ja juz odpakowalem Note i gear. póki co wiem ze note bardzo dobrze leży w moich jeansach a gear wygląda ładniej na mojej ręce niż w necie reszta testów jutro, jak się poladuja przez noc Cytuj Odnośnik do komentarza
esio410@wp.pl 2 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) @ MichAelis Tak ma być ips tak samo jak w 1 Edytowane 8 Marca 2014 przez esio410@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 panowie?? posiadal ktos HTC One S ?? jak wrazenia?/potrzebuje telefonu z podobnej polki a nie jakis kombajn multimedialny...zastanawiam sie jeszcze nad galaxy s2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Wg. phonearena ekran w z2 daje bardzo rade. zobaczymy niedlugo. przekonam sie na wlasnej skorze bo mocno mnie kreci 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 A jak będzie z tym wyswietlaczem w z2? Ma być ips czyl lipa jak z nexusow? Porównywałem dzis z1 i sgs4 i z1 compact. Ten oststni ma ips i jest najgorszy wg mnie. Jak to będzie? W sumie zaciekawila mnie ta z2 Lipa z nexusow? Porównaj Nexusa 5 do iphone 5s Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 N5 nie widzialem ale strzelam ze jest to samo co w n7 2013, czyli dno. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 lol N7 1280 x 800 N5 1920x1080 Strzelaj dalej. btw, na forum apple userzy posiadający N5 i iphone 5s oceniają wyżej ekran w N5. + czysty kitkat, to zapierdala bez zbędnych nakładek i innych zamulaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 N7 ma 1920x1200. 5s ma genialny ekran n7 nie. Zreszta co mnie rozdzialka. Chodzi mi o subiektywny odbiór. Jasnosc. Nasycenie barw. Nexus lezy i kwiczy w porownaniu do samsungow Lol Wrozac z fusow co myślicie sgs5 czy z2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Taikun 60 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 szkoda że samsung leży pod względem czasów reakcji, mój sgs3 nadaje się dopiero do użytku po wrzuceniu Cyanogenmoda SGS5 / Z2 to chyba jednak Z2, lepszy design, lepsze wykonanie i spasowanie elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 N7 ma 1920x1200. 5s ma genialny ekran n7 nie. Zreszta co mnie rozdzialka. Chodzi mi o subiektywny odbiór. Jasnosc. Nasycenie barw. Nexus lezy i kwiczy w porownaniu do samsungow Lol Wrozac z fusow co myślicie sgs5 czy z2? Skąd masz dane o N7? Gdzie nie wbijam, to podają 1280 x 800. Porównujesz średniego N4 czy jeszcze dalej do którego samsunga? Na serio, obadaj sobie N5 albo Lg G2 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 protip: N7 ma dwie wersje, 2012 i 2013. 2012 ma 1280x800, 2013 1920x1200. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jestem zachwycony NOTE 3! Ten telefon jest po prostu cudowny. Po 2 godzinach uciekło mi 15 procent baterii, a to dopiero było pierwsze ładowanie. Na razie jedyny minus to pisanie, mam wrażenie jakby miał mi się zaraz wyslizgnac z dłoni. Gear po chwili zabawy tez daje radę. Genialna zestaw Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Da się jedną ręką obsługiwać ten telefon? Co ile trzeba ładować Gear? Cytuj Odnośnik do komentarza
MateuszeKkK 3 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 N5 nie widzialem ale strzelam ze jest to samo co w n7 2013, czyli dno. Porównuj tablet ze smartfonem i mysl tak dalej , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jedna nie ma szans, ale jest na to sposób. Dwa szybkie ruchy kciukiem i cały interfejs robi się mniejszy, tak że spokojnie go ogarniesz jedna reka. Świetny patent. Gear podobno jedna godzinę. Klawe zmieniłem juz na SwiftKey i jest super, pisałem pół godziny na GG i nic mnie nie boli. Jest dobrze. Bardzo poważny minus to, że aplikacji czy nawet tarcz zegara w sklepie samsunga jest tyle co kot naplakal. W ogóle wszystkiego w tym gear jest mało, albo ja jeszcze nie ogarniam. Chociażby kolorów tła jest może z 10, tarcze zegara to tak naprawdę wariacje dwóch głównych. Mój gear to gratis do telefonu, wiec nie narzekam, jako bajerancki zegarek sprawdza się super. Ale w sklepie to bym go na pewno nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 N5 nie widzialem ale strzelam ze jest to samo co w n7 2013, czyli dno. Porównuj tablet ze smartfonem i mysl tak dalej , pozdrawiam Ale co inny ekran maja czy jak? Zaczynam coraz bardziej jarac się z2 i chyba na ten telefon wymienie mojego htc one. Z s5 jednak zrezygnuje mialem note 2 i mi wystarczy. Ciekawi mnie ta opaska, przyda sie do biegania i pulsometru nie bede musial kupować ;-) zobaczymy co wyjdzie. Kwiecień niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Jak się sprawował rysik w twoim Note? Rysuje z czasem ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Czemu zmieniłeś Note2? Za duży? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 właśnie, co było z Note2 nie tak? btw jak się sprawuje HTC One? swoją Desire Z planuje zmienić niebawem i też rozważałem One. HTC One vs. Note 2 vs SG 3/4 - co lepiej brać? jakimś tam komórkowym świrem nie jestem i gwałcenie softu co 2 dni mnie nie interesuje więc pod tym kątem wszystko mi jedno, byle ewentualny support dobry był. e: pomyliłem z One X, my bad. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Mialem note 2 jakis rok, ekran bez rys, a sporo rysika używałem. Sprzedałem go tylko z jednego powodu, mimo wszystko za duzy. Na początku wydawało mi sie że jest spoko ale z czasem jednak wielkość dokucza. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 właśnie, co było z Note2 nie tak? btw jak się sprawuje HTC One? swoją Desire Z planuje zmienić niebawem i też rozważałem One. HTC One vs. Note 2 vs SG 3/4 - co lepiej brać? jakimś tam komórkowym świrem nie jestem i gwałcenie softu co 2 dni mnie nie interesuje więc pod tym kątem wszystko mi jedno, byle ewentualny support dobry był. e: pomyliłem z One X, my bad. One albo poczekaj na One 2014. Jedynie z tych to wymieniłeś najkrócej chodzi na baterii i nie bardzo jest to jak poprawić bo baterii nie zmienisz. Ale bez GPS dzień bez ładowania powinen wytrzymać a firmowy soft raczej nie zamula. SGS3 - ramu brak, chyba że trafisz w dobrej cenie model LTE i9305 - wtedy spoko - np w Play takie dają. SGS4 też z koleji cenowo poleciał, cena brutto z europejskiej dystrybucji z fakturą i 24 miesiącami gwarancji za ok 1500 spokojnie, bez kombinowania. Masz jeszcze Moto G jak nie szukasz nie wiadomo czego. Ja jak już nie ram na telefonie bo mi się nie chce i czasu nie mam, to spokojnie mógłbym mieć ten telefon ;-) Ma wszystko co KONIECZNE i NIC poza tym :-) Wszystko jest bardzo przyzwoite oprócz aparatu które jest Taki Se ;-) One też ma chyba najsłabszy aparat z tych które podałeś. Niby teraz coś tam się poprawiło softowo, ale ludzie narzekają że rozmyte foty robi. Ale ja go nie mam, mogę tylko powiedzieć, że SGS3 jak i 4 robią przyzwoite zdjęcia, mają dobre aplikacje do aparatu, Moto G jest w tym aspekcie taki sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 dzięki ta Moto G całkiem spoko. wodotrysków nie ma ale swoje powinna robić. wymianę planowałem jakoś na początku wakacji. najwyżej wymienię baterię w moim htc i wstrzymam się trochę to może coś lepszego stanieje albo będzie większy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Moto G jest spoko, moja połówka ma i naprawdę jest bardzo zadowolona. Zmienialiśmy z SGS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ma slot na kartę pamięci? przeglądałem opis i chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi