tomek1906 18 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 nie ma niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
MateuszeKkK 3 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 N5 nie widzialem ale strzelam ze jest to samo co w n7 2013, czyli dno.Porównuj tablet ze smartfonem i mysl tak dalej , pozdrawiam Ale co inny ekran maja czy jak? Zaczynam coraz bardziej jarac się z2 i chyba na ten telefon wymienie mojego htc one. Z s5 jednak zrezygnuje mialem note 2 i mi wystarczy. Ciekawi mnie ta opaska, przyda sie do biegania i pulsometru nie bede musial kupować ;-) zobaczymy co wyjdzie. Kwiecień niedaleko A w czym ci przeszkadza ekran N5 co? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Nie ma. One też nie ma. Mają Samsungi i chyba Sony. Nowy One ma mieć (ten z 2014 roku, ma być zapowiedziany 25.03 czyli zaraz). Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 a buu, szkoda. dramatu nie ma ale zawsze jakiś minus. przyjdzie pora wymiany to coś się wymyśli. dzięki wam za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 http://www.telepolis.pl/artykuly/test-telefonu-nokia-515,3,3,650.html?p=5 - nie napawa to optymizmem. Poszukaj może e52 jeszcze raz, to ostatni dobry telefon Nokii na symbianie w moim odczuciu albo poszukaj starszych blackbeery - bold - to chyba najlpesza seria, BEZ dotykowego ekrany na BB OS 7. To powinno cię zadowolić. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Dzięki za radę. Nokia 515 bez WiFi i GPS to porażka. Wybrałem BlackBerry Torch 9810. Dzisiaj będę go miał i zobaczymy jak wypadnie przy sprawdzonej Nokii E52 Nigdy nie miałem BlackBerry dlatego mam obawy, że ciężko będzie mi się przesiąść. Jak nie siądzie to wracam do E52 bo widzę, że na aukcjach jest ich dużo w całkiem sensownych cenach. Telefon z klasyczną klawiatura to już relikt przeszłości, trzeba z tym żyć. Swoją drogą ja nie wyobrażam sobie znowu nie mieć smartfona. To tak jakby mi ktoś zabrał laptopa i dał amige No niestety tak jest. Trochę mnie to denerwuje bo dla mnie telefon to w 90% rozmowy i nie potrzebuję pozostałych funkcji (czasem przydaje się GPS i przeglądanie stron www). Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Podepnę się w tym temacie, bo nie ma "jaki tablet kupić?". Poszukuję tableta 10" do około 800zł, siostra prosiła, żebym jej coś znalazł i tak w sumie nic ciekawszego jak SGT3 10" nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 więc bierz SGT 3 miałem w rękach,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Kto polecił mi BlackBerry to teraz kupi mi Tapatalk Nie ma na to coś za dużo darmowych aplikacji. Nawet nie sprawdziłem tego przed zakupem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Kto o zdrowych zmyslach kupuje BB w tych czasach? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Kolega niedawno zadał pytanie na fejsie, jaki telefon wybrać, BlackBerry czy LG z Andkiem. Ludzie doradzili mu BlackBerry, bo niby Android dziurawy. Parę dni później pisał, że bawi się nowym telefonem BlackBerry. Ciekawe co on tam za aplikację, że się nim "bawi". Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) No trochę lipa z tym BlackBerry bo mam służbowego HTC Desire X i tam kilka ciekawych aplikacji. Nawet nie sprawdziłem czy będą dostępne na BB, a liczyłem na to, że będą. Jestem trochę w plecy z tym wszystkim bo do tej pory korzystałem z prostych Nokii i nie wgłębiałem się w temat telefonów. Zawsze służył do dzwonienia i tyle. Edytowane 14 Marca 2014 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Tak sie zastanwiam nad Note 3 ale to prawda z tymi problemami czy totalny random? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Nie chce mi się oglądać, a mam ten telefon. O jakich problemach mówią? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 -Lagi przy odblokowywaniu -Problem z kamerą -Problem z WiFi(gubienie sygnału) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Lagi przy odblokowywaniu ma każdy Samsung.Problemu z kamerą i wifi nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Lagi są na softach Samsungowych. Po zmianie w SGS4 na google play edition ROM nie ma tego problemu, czyli to czysty soft. O kamerze nic nie czytałem ale... W kilku recenzjach czytałem o problemach z WIFI. Ale nigdzie nie napisali czy to soft czy hardware. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 -Lagi przy odblokowywaniu -Problem z kamerą -Problem z WiFi(gubienie sygnału) ja mam od kilku tygodni. U mnie takie błedy nie występują. Póki co telefon jest GOTY i 10/10 Ekran zabija na miejscu, myślałem że piękniej niż w moim Galaxy s3 już być nie może, a jednak. Ten tel nie działa on zapierdala jak perszing! Rozmiar mi w ogóle nie przeszkadza, jest to jego niewątpliwa zaleta. Jakąś mini reckę napisze w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Witam. Potrzebuję pomocy w wyborze fona za około 1000 zł, bo tyle chce tez przeznaczyć na nowego fona. Od razu mówię, ze odpada WP gdyż przesiadam się z Lumii 710 i już mi się znudziły kafelki. Opłaca sie brac Xperie Z ? to pierwszy telefon o jakim pomyślałem. Edytowane 20 Marca 2014 przez kidnappa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jak nie masz alternatywy to bierz. Ja bym wolał polować na HTC One. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Za tysiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 1100-1250 są już na tablicy. Trzeba szukać. Ale sxz też zacnym tel jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Z mi się nie podoba np. Polecam z tanich nowych po raz 100y MotoG, nówka poniżej 900zł 16gb. Jest spoko, prawie 2 dni na baterii bez roota i kombinowania, bardzo oszczędny układ jest w środku. Różnicy w działaniu nie widzę w porównaniu do Nexusa czy mojego SGS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 A jak tam z galaxy S3 ? czy jest to telefon za którym warto sie obejrzeć czy jednak lepiej popatrzeć w stronę xperia Z lub HTC One ? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Hmmm, nie jestem zwolennikiem podstawowej wersji, trzeba nieźle się napocić żeby telefon działał na podstawowym sofcie, Samsung za dużo dodaje od siebie a zwykła wersja ma 1gb ramu i ciągle go brakuje. To wina Samsunga - Moto G też ma 1gb ale soft czysty i jest nieźle. Jest wersja i9305 np. w play, czyli S3 LTE, ta ma 2gb ramu i chodzi lepiej. Wtedy mogę polecić ten telefon pod warunkiem ceny poniżej 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Wez pod uwage, ze jest masa ludzi, ktorym lagujacy telefon nie przeszkadza (???) za bardzo. Biora to tak, jak jest i uzytkuja telefon jako zabawke, jak troche wolniej chodzi to maja to gleboko gdzies. ;-) Jak ostatnio gadalem kolesiom mojej zony co mozna z telefonem robic to pytali tylko "ale po co". Rozumiem ten punkt widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi