Opublikowano 28 marca 20169 l W sumie to myślałem czy nie kupić niedługo jakiegoś nowego fona, w razie co jakbyś jeszcze czekał z decyzją z miesiąc to może bym Ci mojego białego 16 GB opchnął, ma chyba z półtorej roku, cały czas noszony w pokrowcu, nigdy nie tłuczony, serwisowany itp. Z gwarancją to musiałbym sprawdzić czy jeszcze ma czy już po, ale Panie, to koreańczyk, sprzedawca w saturnie płakał jak nabijał na kasę.
Opublikowano 28 marca 20169 l http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6002748570podroba? Nie pisze nic o LTE Wersja F320 - to jest Azjata - omijać. Wersja europejska ma jakieś symbole D8xx - takie mniej wiecej, były 2 albo 3 wersje. Te F3xx to azjaci. Nie bierzcie tego. P.S. Ciężko o telefony bez przycisków na ekranie obecnie. Z dużych firm to jeszcze Samsung się trzyma fizycznych i Xiaomi robi przyciski ale Xiaomi robi dalej przycisk Menu który jest mało przydatny (raczej do starych aplikacji). Meizu z kolei ma jakąś taką hybrydę, 1 przycisk pod i jakieś inne rozwiązania robione pod swoją wersję Androida. HTC tez ma jakiś model gdzie jest czytnik linii pod ekranem ale przyciski dalej na ekranie - marnowanie przestrzeni wg. mnie. Te 16gb obecnie to jest taki sobie układ :-( Jasne - da się ale... jak chcesz zainstalować coś, co ma 1gb (nawigacja, większa gra) to potrzebujesz mieć 1gb żeby to sciągnąć, i pewnie 1 gb żeby zainstalować (albo więcej jak się wypakuje) i jeszcze trochę wolnego bo jak zbliżysz się na 100mb do limitu miejsca, to instalator się wywali i nie pozwoli zainstalować aplikacji. Czyli myślisz - mam 9gb zajęte z 10gb to zainstaluje coś, co ma 1gb ze sklepu - i tu zonk bo już nie zainstalujesz. Także potrzebujesz po prostu trochę bufora, podobnie w iPhonie. Miałem 16gb i żonglowałem strasznie żeby wrzucić TomToma kiedyś i powiedziałem sobie, że szkoda życia na to. Te 32gb to po prostu powinien być standard w dzisiejszych czasach a za 16gb powinni wsadzać do więzienia :-) Ew. coś z kartą przy czym nie zawsze da się instalować rzeczy na karcie. Ale jak tą kartę mamy, to możemy tam robić albo nawet w najgorszym wypadku przerzucić zdjęcia, muzykę itp. Także zostanie nam pamięć wbudowana na aplikacje. Edytowane 28 marca 20169 l przez NemoKOF
Opublikowano 28 marca 20169 l Też myślałem że 16GB spokojnie w G2 wystraczy do momentu zainstalowania Europy w AutoMapie... No i po aktualizacji do Lollipopa chodzi strasznie wolno. Na 4.4 była bajka - żadnych zwolnień. Edytowane 28 marca 20169 l przez WisnieR
Opublikowano 28 marca 20169 l Sorry Manor, ale biały telefon mógłby zaburzyć moją rozchwianą seksualność. No dobra, po odsianiu wszystkich azjatów, wysyłek chu/j wie skąd i damskich wariantów ostały się 2 aukcje, z czego jedna za tysiaczka, a druga 880 zł. Oczywiście 16 GB Ten tutaj http://allegro.pl/telefon-lg-g2-d802-16gb-z-polski-fv23-gratisy-i6076850272.htmlponad 6,5 tys. pozytywów i jeszcze z Konstantynowa, to może bym się dogadał z odbiorem osobistym i przyżydził na wysyłce. Muszę się z tym przespać. Edit: doczytałem że 12 miesięcy gwarancji xD Edytowane 28 marca 20169 l przez Tokar
Opublikowano 28 marca 20169 l Coś mi się zdaje, że opcja chińska może wrócić do łask. No chyba, że ktoś mi jest w stanie wskazać do 900 zł, które są już absolutnym nieprzekraczalnym szczytem rozpusty, coś lepszego niż Mi4c
Opublikowano 28 marca 20169 l Na aukcjach tych dziwnych ludzi są fajne telefony: Tu IP 5C: http://allegro.pl/nowy-iphone-5c-5-kolorow-32gb-gw24-i5981132695.html Mają też One M8 (dla mnie trochę za długi ale ogólnie bardzo dobry i chwalony telefon). Może tam coś znajdziesz? Wysyłka Kraków.
Opublikowano 29 marca 20169 l No właśnie problem w tym, że to dziwni ludzie z dziwnie niskimi cenami i w informacjach jest, że nie są to telefony z Polski Patrząc pod kontem ceny i jakiejś normalnej dostępności pojawił się jeszcze temat Asusa Zenfone 2 Laser Jest 5", są przyciski pod ekranem, jest dobra ergonomia i niezły design, jest niezły aparat (chociaż gdzie mu tam do g2) i jest gwarancja od producenta z normalnej polskiej dystrybucji i odbiór w punkcie 10 minut z buta od domu. Wady też są - telefon jak na 5" jest ceglasty i dość gruby, ma kiepski procesor, więc czasem nawet 2 giga ramu nie gwarantuje 100% płynności, nieprzyzwoicie mała baterię i pamięc zawaloną milionem pierdół asusowych.
Opublikowano 29 marca 20169 l zaczyna sie kombinowaniem z jakimis wynalazkami, kupilbys tego lg g2, i mialbys swiety spokoj z telefonem na pare lat.
Opublikowano 29 marca 20169 l No to mi pokaż gdzie mogę kupić na jakichś normalnych zasadach. Chyba, że wyjdę z optymistycznego założenia, że wszystko będzie dobrze i uznam, że rok gwarancji serwisowej od zbyszka z kansas jest git
Opublikowano 29 marca 20169 l Na allegro sa po okolo 900-1000zl z EU dystrybucji. Jak mieszkasz w Lodzi to przejedz sie po sklepikach handlarzy gsm i cos kup co ludzie wstawili im od operatora. Nic lepszego raczej nie znajdziesz.
Opublikowano 29 marca 20169 l No to pisałem, że w tej chwili na allegro są 2 sztuki wersji EU wysyłanej z Polski, z czego jedną niby biorę pod uwagę. A jak się wkur.wię to uznam, że w sumie po ci się przeaiadać z lg l90. To bliźniak g2 mini, więc w sumie trochę tak jakbym już miał g2
Opublikowano 29 marca 20169 l no i pieknie, koniec tematu. Jeszcz ekup sobie etui do niego od G2 i nalep folie od G2, bedzie za duża ale zawsze będzie. Edytowane 29 marca 20169 l przez milan
Opublikowano 29 marca 20169 l Jest jeszcze wariant że Manor przemalowuje swoje g2 i sprzedaje mi za 5 stów
Opublikowano 29 marca 20169 l Tokar ja mam LG G2. Zdecydowanie polecam. Wpadnij do mnie i przetestuj ;]
Opublikowano 29 marca 20169 l nie wiem czy chciałbyś przykladac go dalej do ucha ins poźniej. Tokar sprawdza każde zakamarki gdzie telefon mozna ukryc przez łodzkimi złodziejami.
Opublikowano 29 marca 20169 l No kojarzę, że miałeś g2, ale coś mi się zdawało, że sprzedałeś. Tu nie ma właściwie co testować. Jak wygląda nakładka wiem z racji posiadania l90, a reszta to wiadomo goty ekran, specyfikacja i aparat. Czyli wiem, że go chcę, ale raczej nie używkę, a z dostępnością nowych to jest tak jak pisałem
Opublikowano 29 marca 20169 l Jak nie znajdziesz nówki to taka przyjacielska rada - dołóż do czegoś albo poczekaj. Używany, kilkuletni telefon bez wymiennej baterii za ok 1000 zł to słaby deal jak za 1200-1300 masz nowe z polską gwarancją. Just saying.