milan 7 022 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 No i nie wiem po co komu 5,5 cala xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 No się zaorałem, ale to przez to jak kobylaste jest g4 w porównaniu z g3. Wygląda jak mały tablet. Zresztą argument z nietrafionym designem pozostaje, gieczwórka wizualnie prezentuje się jak byle jaka słuchawka ze średniej półki. Potrzebuję telefonu, który będzie niwelował moją brzydotę, a nie ją pogłębiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 może nie powinienem pogrążać kogoś kto mieszka w łodzi ale : Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 Tendencyjne zdjęcie, na którym g3 jest w pogrubiającej bieli. Jezu jakie kanciaste to g4, prawie xperia, tfu ! Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 Zgodzę się, że G3 lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 Moja eksperia i tak jest w kozag-janusz-kondomie, przez co jest 3x grubsza, ale nie widać klasycznych kantów I dziś mi spadła z biurka, nic nie pękło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) No tez tak pisałem jak spadła. 24h potem spadła jeszcze raz na amen. Zostało ci 23h 30 min. Rozbuduj schron w falloucie na zapas. Edytowane 6 maja 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 Mam Nuka Cola Factory i 105 mieszkańców. Osiągnąłem już Zen. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 Byłem dzisiaj w Euro, wlazlem przy okazji. Wielkiej różnicy w wielkości między g3 a g4 nie widziałem, miałem oba w ręku. Fakt, g4 jest bardziej kanciaste i ta "skóra" jest odpustowa. Ale są też lepsze bebechy - ramu 3gb i nowszy procek. Nie znam liczb ale powinien w teorii g4 dłużej działać na baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 No byłoby śmiesznie, gdyby nowszy flagowiec nie był w niczym lepszy od starszego Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 Bateria taka sama siedzi w obu modelach. Fakt lepszy procek, ale czas działania podobny Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 Jak piszę - nie znam liczb ale po prostu te procesory są coraz bardziej oszczędne, więc teoretycznie ta sama pojemność + oszczędniejszy procek = dłuższe działanie. Ale to teoria. Jakaś tak pierwsza strona z gugiela i raczej jest jak piszesz http://www.phonearena.com/news/LG-G4-battery-life-test-nothings-changed-since-the-G3_id68951 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 No byłoby śmiesznie, gdyby nowszy flagowiec nie był w niczym lepszy od starszego Z3 -> Z2 Co tam, mial moze procek szybszy o 0.3GHz? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 Z3 to przemalowane z2. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 I to z gorsza bateria xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 No ale pamiętajcie, że z3 można robić zdjęcia podwodne rybom z pokładu łódki https://www.youtube.com/watch?v=DFM4DSJHs5w Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 A delfinom? Tokar bierz G3 ja sobie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 Z3 też się przegrzewa przy dłuższym nagrywaniu i każe robić przerwę aż się schłodzi? Kumpel na to w z2 narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 (edytowane) Czy są tutaj jacyś zadowoleni posiadacze z5 compact? Z3C to u mnie niestety wieczny problem z odklejaniem się tylnego panelu jak i ekranu. Po prostu ta uszczelka nie wytrzymuje i puszcza. Strasznie mnie to irytuje, bo to już 3 raz mi się zdarzyło i właśnie ciekawi mnie jak tam zachowuje się z5. A poza compactami nic dla siebie nie widzę, Windows to lipa, zamknięty ios będzie mnie tylko denerwować, a telefony Samsunga czy lg kompletnie stylem mi nie leżą. Edytowane 7 maja 2016 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Nie chcę być nieuprzejmy ale po twoich doświadczeniach z Z3C to na Sony bym nie spojrzał. Skoro flagowy produkt wypuszczony nie tak dawno temu ma takie problemy z jakością a samo Sony przycięło fundusze działu mobile, bo od kilku lat przynosi straty to czy spodziewasz się polepszenia jakości kolejnego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Dlatego pytam, trafne rzeczy zawsze mogą się zdarzyć, a konkurencja nie ma dla mnie nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Nie chcę być nieuprzejmy ale po twoich doświadczeniach z Z3C to na Sony bym nie spojrzał. Skoro flagowy produkt wypuszczony nie tak dawno temu ma takie problemy z jakością a samo Sony przycięło fundusze działu mobile, bo od kilku lat przynosi straty to czy spodziewasz się polepszenia jakości kolejnego modelu? Jaka jest w tej chwili opinia o Z5 Compact? Z3C regularnie pękały, teraz czytam, że w Z5C też się czasem zdarza, ale chyba problem już nie ma takiej skali jak kiedyś, szczególnie jeśli nosić tel w etui. Bo ten model niestety nadal nie doczekał się żadnej sensownej konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 jak (pipi)a tokar nie kupisz do poniedziałku telefonu to mom w ch,uju zainteresowanie tematem i powiem innym by tez przestali sie emocjonowac, trafisz do działu mroka i bedziesz czekał jak on na buty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 (edytowane) Nie mów mi jak mam żyć. Karta przedpłacona z myfbenefit ma przyjść w ciągu 2 tygodni Edytowane 7 maja 2016 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 2016 rok a ten nie moze do sklepu isc jak cywilizowany czlowiek i kupic telefon ze sredniego lub wyzszego segmentu tylko sie czai na jakis ultra super polecana sluchawke producenta lodowek 2 generacje do tylu ktora nie pochodziz rynku azjatyckiego. Beka z janusza w sandalach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi