Tokar 8 265 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Cywilizacja jest przereklamowana. Pobiegłeś już po nowego, UWAGA UWAGA, hateceka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ? Kupowanie słuchawki na premierę to dopiero trzeba być asem Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Ale w czym ty masz problem? Nie spodoba mi sie to kupie inny lol a ty sie dalej bedziesz piep rzyl z wyborem co w koncu kupic aby cie mirek w swojej korporacji na wysepce w tesco nie oszukał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Ty się palicozą zaraziłeś ? Gdzie ja się w ogóle jeszcze nad czymś zastanawiam ? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Tokar nie ulegaj presji, teraz tyle tych podróbek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Nie uwierze ze sie skonczy na G3, zaraz ci cos wynajde i znowu zostaniesz z reka w nocniku hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Ja dwa lata wybierałem telefon wiec ten tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Czy są tutaj jacyś zadowoleni posiadacze z5 compact? Z3C to u mnie niestety wieczny problem z odklejaniem się tylnego panelu jak i ekranu. Po prostu ta uszczelka nie wytrzymuje i puszcza. Strasznie mnie to irytuje, bo to już 3 raz mi się zdarzyło i właśnie ciekawi mnie jak tam zachowuje się z5. Nie zapeszając na razie Ja. W sumie mój pierwszy smart i jestem w pełni zadowolony. Możesz opisać o co dokładnie chodzi z tym 'odklejaniem'? Z3 też się przegrzewa przy dłuższym nagrywaniu i każe robić przerwę aż się schłodzi? Kumpel na to w z2 narzekał. Tak, od razu pokazuje info przy wyborze nagrywania 4k i innych bajerach w aparacie. Szczerze mi się to jeszcze nie zdarzyło żeby się wyłączył. Trochę to dziwne bo np. spokojnie w hearthstone można grać 3h i nic a włączysz nagrywanie w 4k i tel sie pali xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 I skończyłeś z xperią xD Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Kierując się słowami Tommo, każdy ma prawo popełnić błąd, a ty od razu osądzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 tokar teoretyk gawędziarz najbardziej zorientowany w telefonikach jeszcze do HTC ma wąty xD. już M7 zjada du,pą te eldżiki Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Ja czekam tylko na te pierwsze zachwyty Tokara, ze kupil od Moniki, ktora zdyszana przybiegla z salonu z telefonem na handelek, plakala jak sprzedawala a potem jeszcze przez 2 tygodnie dzwonila aby go odkupic. No i sprawdzenie certyfikacji przez zalaniem na 3 metry w wannie, to bedzie wydarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 A prawda taka ze xperia z2 jest osiem generacji do tyłu, a zapielala jak szatan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Czy są tutaj jacyś zadowoleni posiadacze z5 compact? Z3C to u mnie niestety wieczny problem z odklejaniem się tylnego panelu jak i ekranu. Po prostu ta uszczelka nie wytrzymuje i puszcza. Strasznie mnie to irytuje, bo to już 3 raz mi się zdarzyło i właśnie ciekawi mnie jak tam zachowuje się z5. Nie zapeszając na razie Ja. W sumie mój pierwszy smart i jestem w pełni zadowolony. Możesz opisać o co dokładnie chodzi z tym 'odklejaniem'? Z3 też się przegrzewa przy dłuższym nagrywaniu i każe robić przerwę aż się schłodzi? Kumpel na to w z2 narzekał. Tak, od razu pokazuje info przy wyborze nagrywania 4k i innych bajerach w aparacie. Szczerze mi się to jeszcze nie zdarzyło żeby się wyłączył. Trochę to dziwne bo np. spokojnie w hearthstone można grać 3h i nic a włączysz nagrywanie w 4k i tel sie pali xd Z przodu i z tyłu jest dookoła uszczelka, która u mnie po prostu szybko się zużywa i klej puszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 tokar teoretyk gawędziarz najbardziej zorientowany w telefonikach jeszcze do HTC ma wąty xD. już M7 zjada du,pą te eldżiki Znasz jakiegoś człowieka sukcesu posiadającego htc ? Ja pier dolę, moderator Square ma jakąś tam mutację One. To jest taki pocałunek śmierci, że się dziwię, że akcje htc jeszcze są na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Mam firmowego IP6 i milion razy bardziej wole htc niz tego kolorowego heheszkowego jablkowego smiecia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Tak Tokar, mam M8 i żeby było śmieszniej to pierwotnie chciałem G3, ale w porę się opamiętałem. Jak pisał Bizon, kup już po prostu ten telefon, a nie znowu tu smucisz. @Red Z2 to dalej bardzo dobry flagowiec, więc nic dziwnego, że działa szybko. Tym bardziej jak ktoś się przesiada ze starych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 Tokar, obojętnie co kupisz w 2016, za te kilka stów, na pewno będzie lepsze, niż to co masz aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 7 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 A w czym taki M8 jest lepszy od G2/G3 bo przeglądam dane na papierze i wypada marnie. Oczywiście dane na papierze to dane nie do końca prawdziwe więc mnie zainteresowaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Miałem lg g3 i nikomu bym tego telefonu nie polecił. Tendeta Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Tokar nie daj się hejterom, d,upy im pękają na myśl, że ktoś sobie kupi tak wypasiony sprzęcik jak LG G3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 miałem brać Huawei p8 lite, ale chyba zdecyduję się na Samsunga A5, lub A3 2016 Co prawda A3 ma trochę słabsze bebechy, ale nie wiem czy 5 cali nie będzie dla mnie za duże. Podobno wykonanie bardzo dobre jak u flagowców. Obczaj Tokar. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 I skończyłeś z xperią xD odezwał się typ co rwie źdźbła z głowy jakby to miała być decyzja na cale życie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Idź sprawdź czy coś ci się nie odkleiło, a potem zrób sobie jajka sadzone na tylnej klapce Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Sprawdziłem przed chwilą, jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi