Smiti 313 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 A w czym taki M8 jest lepszy od G2/G3 bo przeglądam dane na papierze i wypada marnie. Oczywiście dane na papierze to dane nie do końca prawdziwe więc mnie zainteresowaliście. W rzeczywistości jakość wykonania M8 jest 100x lepsza od G3 i jest jakieś 200x szybszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Dokładnie, jest tak szybki, że zanim LG G3 odbierze sygnał przychodzący, to jest już dawno po rozmowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 No to że LG słynie z lagowania to wie nawet małe dziecko. Kupując G2 czy G3 trzeba się z Tym liczyć. Gdyby nie ten aparat to faktycznie M8 wypada o wiele lepiej. Ciekawa alternatywa dla G3 ale chyba nadal najlepsza opcja jest tańszy G2 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Idź sprawdź czy coś ci się nie odkleiło, a potem zrób sobie jajka sadzone na tylnej klapce Smieszki szmieszkami ale koval ladnie trafil w punkt. Clean headshot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Do M8 to są jakieś specjalne spodnie z dedykowanymi kieszeniami dodawane ? Jezu gdzie w tym telefonie zaczyna się ekran w stosunku do obudowy xDDDDDDDD No ale głośniczki stereo przecież nieodzowne w telefonie. Poza tym nie lubię słuchawek z blachy falistej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 LG G3/4 faktycznie potrafi lagowac ale to wina nakładki bo Nexus 4/5/5x chodzą jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 A jak wiadomo launcherów jak uchodźców pod węgierską granicą, więc nie ma potrzeby zrzekania się człowieczeństwa i sięgania po produkty htc Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 G3 po aktualizacji do nowszego androida nadal przycina, nagrzewa sie i bateria lipna. Od LG jak najdalej. HTC lepiej wyglada i dziala. Jesli mialbym wybierac cos z tych urzadzen, to... Nic bym nie bral. Wole jednak zostac przy Apple, bo dbaja o klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 No wiadomo, że to ich najwyższy priorytet, jak każdej wielkiej korporacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Oczywiście ze dbają. Przez cały okres gwarancji traktują klienta podręcznikowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Moze troche odlecialem jak pisalem tego posta, ale teraz na trzezwo. Z androidow to jeszcze bym bral na miejscu Tokara cos z serii Nexus. Huawei jest dosyc ok, ale znow cena pewnie przekracza budzet, wiec zostaje Nexus 5x, ktory jest dosyc chwalony. Touch ID, czysty android,pierwszenstwo z aktualizacjami do nowego andka, szybki i aparat jest OK. Nexusy nie zwalniaja, chodza jak rakieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Potwierdzam Nexus 5x jest świetny, żałuje że nie zostawiłem go sobie na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) Od jakiegos czasu mam Nexus 6P i zaperdala jak zly. Nigdy nie bylem fanem firmowych nakladek, a tutaj czysty andek robi robote. Edytowane 9 maja 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 9 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 Nie ma co ukrywać że niektóry producenci DODAJĄ funkcje których w czystym Andku nie ma ale sama prędkość jest niemal zawsze mniejsza. Pisałem to tutaj kilka razy ale się ze mnie śmieją ;-) Natomiast przy obecnym sprzęcie niektóre rzeczy można wybaczyć, różnica w prędkości jest ale czasem warto ją poświęcić dla niektórych rzeczy. Multi-window czysty android nie posiada, tak samo wsparcia dla rysika. Jak się człowiek pobawi serią Note to widać, że jeszcze zajmie trochę czasu dogonienie Samsunga czy LG właśnie jeśli chodzi o wsparcie dla kilku okienek i rysika. O ile w telefonie to jest to chyba mniej ważne to już na tablecie przydałoby się kilka okien jak w każdym normalnym systemie operacyjnym. Samo Multi-Windows w nowym Android N jeśli oceniamy jego 2 wersje wstępne wydane do tej pory to... mówiąc bardzo dekilanie - bałagan. Więcej problemów niż korzyści. Ja sam mam teraz Nexusa 6 i jestem zadowolony. Zmienię pewnie na Nexusa albo może na Huawei Mate kolejnego. Nexusa 6P odpuściłem bo nie wnosi zbyt wiele w porównaniu do mojego. Samsung jeśli bym miał wziąć pod uwagę to tylko jakiegoś Note'a ale też nie 4,5 bo też zbyt wiele nie wniosły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 10 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2016 Proszę o podpięcie odpowiedzi na pytanie zadane w nazwie tematu na pierwszą stronę i usunięcie całej reszty tych herezji, a następnie zamknięcie tematu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 10 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2016 Oszczędziłeś pocisku Xperii Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 10 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2016 No bo to jednak produkt firmy od plejstejszon, więc tak jak pan jezus powiedział. Apropos presjtejszonu, to poczułem się jak w domu. Na dzień dobry 7 aktualizacji wszystkiego łącznie ze 2 giga chyba, a na koniec się okazało, że żeby aktualizować do 6.0 to trzeba apkę LG ściągnąć, bo z poziomu telefonu nie da rady. To będzie długi, szczęśliwy związek. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 To jak z Uncharted 4. Patch 5gb na start. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 czekam na reckę. Dodam tylko ze w sklepie jak byłem po u4 spojrzałem na g3 i g4, obie są jakby bardziej prostokątne, i wiele się rozmiarami nie rożnią, co dowodzi ze popełniles błąd i bedziesz sie palił w xperiowym piekle. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 ja tam podziwiam za odwage aby skonczyc z telefonem 2 generacje do tylu po takiej dramie jak kupie tego htc to beda siedzial cichutko aby mi nikt nie dokuczal Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 Kupuj szybko bo zbankrutują http://tech.wp.pl/kat,130058,title,U-HTC-jak-zawsze-nowy-kwartal-to-nowe-straty-finansowe,wid,18320641,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 To mi akurat nie przeszkadza w żadnym wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 Szkoda, że tego thc 10 pod mobilnym win10 nie wypuścili xDDDD. Htc - podróbka szczęścia z fabryki na tajwanie Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 11 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2016 To mi akurat nie przeszkadza w żadnym wypadku. Spoko, wielu ludzi nadal kupowalo Lanosy po wycofaniu sie Dełu z produkcji aut Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi