Opublikowano 21 maja 20168 l Nie widziałem jeszcze folii która nie psuje choć trochę obrazu. To plastik - z czasem nabiera lekko żółtawego odcienia, mniej lub bardziej ale zawsze. Jak jest case który chroni od upadku to na szkle którego nie nosisz z kluczami nie za wiele widać rys. Noszę tak trzeci telefon i żyje. Próbowałem z 5 folii różnych marek i zawsze jest zmiana w obrazie jakaś. Przynamniej dla mnie
Opublikowano 21 maja 20168 l Na szczescie nie bede robić na telefonie proofow DTP więc 3 naklejki za 4 dyszki jakoś dadzą radę. Albo jak zaropieje tak jak u nema to wtedy zmienię balans bieli w ustawieniach w ramach magic counter za 9999dmg ;(
Opublikowano 21 maja 20168 l Hmm, u mnie te naklejki były styrane jak panie przy drodze co po lasach hasają. Szkło wygląda lepiej (w sensie wyświetlacza).
Opublikowano 21 maja 20168 l Duża popularność i Apple nie wyrabia z produkcją. Za około 2 tygodnie powinno się wszystko wyprostować, produkcja została zwiększona swoją drogą.. SE jest spoko, 5Sa uznaję za najlepszego ajfona, a Special Edition to jego 'nowoczesna' wersja. Planuję go kupić w najbliższym czasie W salonach sami nie wiedzą a na infolinii coś wspominają o połowie czerwca
Opublikowano 22 maja 20168 l Ja szczerze powiedziawszy nie nawidzę folii, tak samo jak wszelkiego rodzai etui, jedynie uznaję wsuwki. Kupując telefon nie chcę go w żaden sposób tuningować, po wyjęciu z wsuwki ma wyglądać tak jak należy. Używając laptopa nie trzymam go w kondomie, denerwują mnie wręcz etui w różnych kształtach, czasem idiotycznych.
Opublikowano 22 maja 20168 l Ja tez nie uzywam etui do lapka. Pewnie dlatego, ze tak latwo nie wypada z reki.
Opublikowano 22 maja 20168 l Taka prawda, że gorilla glass nawet 4 generacji kiepsko chroni przed wstrząsami i przy kontakcie z betonem czy żwirem pajęczak niemal gwarantowany. Jak mam możliwość dodatkowo zabezpieczyć ekran, to zabezpieczam. Oczywiście nie widzę żadnej różnicy w jakości obrazu ekranu z folią i bez folii. Jak się przykleja folie dodawane na allegro gratis albo sprzedawane za złotówkę to może i pogarsza. Poza tym nie wiem czy wiecie, ale przyklejenie folii na ekran nie jest operacją nieodwracalną.
Opublikowano 22 maja 20168 l Nowe, cienkie telefony ze szkla lub alu unibody sa piekne ale beznadziejne w trzymaniu i obsludze dlatego uzywam case i generalnie je bie mnie to calkowicie, czy komus sie on podoba czy bedzie plakal ze ojej jego aluminiowy telefon stracil cale piekno ;((( Ostatnie na czym mi rowniez zalezy to aby ktos patrzyl czy mam IP czy htc i plakal o jejku jaki ladny telefon bez etui. Gdybym mial uzytkowac telefon bez case' to rownei dobrze powinienem teraz zrobic kilka naciec pilnikiem i zrobic slide po kostce brukowej aby miec swiety spokoj. Telefon to dla mnie narzedzie pracy a nie bizuteria i tyle razy co mi leci z reki podczas roznych ekstremalnych sytuacji to nie sposob policzyc. Wiec tak, zgadza sie, nie jestem trendy cool and jazzy i uzytkuje kazdego mobilniaka w jakims casie jak ostatni lamus.
Opublikowano 22 maja 20168 l Szkło / folia psuje dizajn urządzenia, ale to pierwsze zwykle pęka przy upadku urządzenia i przyjmuje całą siłę - panel mamy cały. Folia... mimo wszystko zabezpiecza przed zarysowaniami. Ja zawsze sprzedaję swoje telefony w nietkniętym stanie - coś za coś. Swoją drogą przy następnym ajfonie planuję w jakimś punkcie GSM założyć to : Edytowane 22 maja 20168 l przez II Noxx II
Opublikowano 22 maja 20168 l HTC 10 wlasnie sie bawilem bo swojego jeszcze nie dostalem calkiem calkiem i najlepsza kamerka do Selfies na rynku!!!! Polecam mocno
Opublikowano 22 maja 20168 l HTC 10 wlasnie sie bawilem bo swojego jeszcze nie dostalem calkiem calkiem i najlepsza kamerka do Selfies na rynku!!!! Polecam mocno Szkoda tylko, że jest taki drogi to raz, dwa HTC olało IMO nasz rynek.
Opublikowano 23 maja 20168 l U nas cena gorszego modelu miała wynosić 2999. Chyba pogodzili się z bankructwem i chcą tylko uzbierać na premie dla zarządu :-(
Opublikowano 23 maja 20168 l Przeciez cena jest taka sama/lekko nizsza jak za M9 wiec nie wiem czego sie spodziewaliscie, ze flagowiec bedzie rozdawany za darmo w porownaniu do innych firm?
Opublikowano 23 maja 20168 l Nie, ale generalnie ceny urosły a wersja z 3gb ramu u nas miała chodzi za 2999 - no to chyba więcej niż podstawowa cena iPhone'a - nie wiem skąd ty wziąłeś swojego ale niemal każdy inny telefon jest tańszy. Dziwne zagranie. HTC nie ma takiej siły marek jak Apple.
Opublikowano 23 maja 20168 l Wzialem go ze sklepu Play. Samsung u nas kosztuje 3200 oficjalnie, Xperia podobnie wiec nie wiem skad to zdziwienie na cene. HTC10 na snapdragonie kosztuje oficjalnie 700 Euro w Europie ale jak zwykle placz o cene za flagowca jak wszystkie kosztuja podobnie. Najtanszy IPhone 6S 16Gb kosztuje 3200zl w sklepie. Mowimy o cenach oficjalnych a nie drugim rynku januszy w komisach. Gdzie tu te straszne ceny HTC nemo?
Opublikowano 23 maja 20168 l Straszne są bo kiedyś za Androidowego flagowca dawałem od 2000 do 2400. Ale idzie klienci są i kupują. Przy czym xperie się nie sprzedają i liczby pokazują, że rynek premium zjada apple i samsung. Więc moim zdaniem jak HTC chce zawalczyć to właśnie obniżając cenę. Ale chyba masz inne zdanie.
Opublikowano 23 maja 20168 l będe się rozglądął za jakiś miesiąc za nowym telefonem. Budżet to ok 1000 zł. Co mozna w tej cenie kupić nowego? Tel do aplikacji (facebook, instagram, facebook page menager, gmail) + foty
Opublikowano 23 maja 20168 l Ceny już od dawna się podniosły więc gdybanie, że jakaś firma powinna mieć taniej bo tak i już jest zupełnie bez sensu. Ja nie wiem czy HTC chce zawalczyc czy nie, wiem, że coś tam się jednak sprzedaje od samej premiery. To jest flagowiec i klient, jezeli chce kupic flagowca to albo go kupuje albo nie bo i tak wszystko kosztuje po 3k.
Opublikowano 23 maja 20168 l będe się rozglądął za jakiś miesiąc za nowym telefonem. Budżet to ok 1000 zł. Co mozna w tej cenie kupić nowego? Tel do aplikacji (facebook, instagram, facebook page menager, gmail) + foty iPhone 5S
Opublikowano 23 maja 20168 l będe się rozglądął za jakiś miesiąc za nowym telefonem. Budżet to ok 1000 zł. Co mozna w tej cenie kupić nowego? Tel do aplikacji (facebook, instagram, facebook page menager, gmail) + foty iPhone 5S używkę w dobrym stanie za tyle kupię?
Opublikowano 23 maja 20168 l Ceny już od dawna się podniosły więc gdybanie, że jakaś firma powinna mieć taniej bo tak i już jest zupełnie bez sensu. Ja nie wiem czy HTC chce zawalczyc czy nie, wiem, że coś tam się jednak sprzedaje od samej premiery. To jest flagowiec i klient, jezeli chce kupic flagowca to albo go kupuje albo nie bo i tak wszystko kosztuje po 3k. No nie wiem, sprzedawanie po raz kolejny tego samego smartfona z lepszymi bebechami i to jeszcze za takie pieniadze.. Widac, ze z HTC jest coraz gorzej.
Opublikowano 23 maja 20168 l będe się rozglądął za jakiś miesiąc za nowym telefonem. Budżet to ok 1000 zł. Co mozna w tej cenie kupić nowego? Tel do aplikacji (facebook, instagram, facebook page menager, gmail) + foty Patrz w moje oczy. PATRZ ! Poza tym jak foty to na pewno srajfon xDDDDDDD