Opublikowano 28 czerwca 20168 l Kupilem ostatnio Samsung Galaxy S7 Edge, wiec teraz mam 2 telefony- iPhone 6s i S7 Edge. Wyswietlacz w S7 Edge, to bajka. Super Amoled daje rade i jest o wiele ladniejszy od Retiny w iPhone'ach. Oba dzialaja rownie szybko, aparat jest lepszy w S7. S7 Edge pewniej trzyma mi sie w rece, znow w iP 6s boje sie, ze zaraz telefon mi wyleci z dloni. Teraz tylko czekam na nowego iPhone 7 Plus, zwyklej 7 nie biore, bo pewnie znow pojemnosc baterii bedzie zalosna. Ogolnie 5.5 cala jest jak najbardziej OK.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Zamierzam go sprzedac w ciagu 2 miesiecy. Jestem ciekawy, czy w tym roku znowu Apple opozni premiere nowych modeli dla krajow takich jak Polska, Belgia, Holandia itd. Chcialbym dostac juz we wrzesniu a nie czekac do pazdziernika.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l doradzicie cos do 500 zl ?? padla mi xperia z3 compactnajwazniejsze to dobry wyswietlacz i zeby nie byl wiekszy od xperi myslalem nad moto G pierwszej generacji?? moze jest cos godnego polecenia moze z tych chinskich firm?? Edytowane 29 czerwca 20168 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 29 czerwca 20168 l doradzicie cos do 500 zl ?? padla mi xperaz z3 compact najwazniejsze to dobry wyswietlacz i zeby nie byl wiekszy od xperi myslalem nad moto G pierwszej generacji?? moze jest cos godnego polecenia moze z tych chinskich firm?? Z "Chińskich" do 500 zł to chyba Xiaomi RedMi Note3/RedMi3. Ew. Meizu M2Note/M3Note.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l doradzicie cos do 500 zl ?? padla mi xperaz z3 compact najwazniejsze to dobry wyswietlacz i zeby nie byl wiekszy od xperi myslalem nad moto G pierwszej generacji?? moze jest cos godnego polecenia moze z tych chinskich firm?? Z "Chińskich" do 500 zł to chyba Xiaomi RedMi Note3/RedMi3. Ew. Meizu M2Note/M3Note. szczerze to nawet nie znam tych firm chinskich i nawet nie mialem okazji trzymac takiego telefonu w dloni tylko slyszalem ze cena do jakosci jest calkiem okey MIlan..dzieki za propozycje LG G1= LG G Swift mam rozumiec
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Meizu są do kupienia w sklepach euro. Ostatnio widziałem i całkiem całkiem. Tylko ten flyme os. Trzeba by było się przyzwyczaić.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l http://www.xiaomi4you.pl/produkt/product-14xiaomi-redmi-2-1gb-8gb-dual-sim/ W Warszawie mają sklep sacjonarny. Cena brutto. Szkoda że wcześniej nie pytałeś, za 300 sprzedałem moto g 1 16gb. Edytowane 29 czerwca 20168 l przez NemoKOF
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Polecacie jakis sklep w internecie z nowymi telefonami? Brat chce kupic one m8/m9 i nie chce naciac sie na refurba/chinczyka/kradzionego, ale z drugiej strony wolalby miec kilka stowek w kieszeni, niz zostawic je w saturnie.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Jak nie chce na firmę to w komisach najlepiej, tam jeśli mają dowód zakupu z jakiejś sieci to po prostu ktoś go tam sprzedał i źródło raczej pewne. Przy czym faktury nie będzie ale dla osoby fizycznej wielkiej różnicy nie ma.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l No w opór pewne. U mnie telefon brany w takiej budzie skończył się wizytą na policji.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Uu, no bardziej pewne mi się wydaje niż allegro ale zdarzają się czary mary. Kiedyś znajomy kupił nowy telefon w MM i okazało się, że ma 6gb zdjęć a telefon stał na wystawie pewnie z pół roku. W tym kraju wszystko jest możliwe.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l No w opór pewne. U mnie telefon brany w takiej budzie skończył się wizytą na policji. Dlatego w takich "budach" dowód zakupu musi być. Zazwyczaj ludzie tam oddają kupione 5 minut wcześniej u operatora ale faktura zakupu musi być. Inaczej bym takiego tel nie brał.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Tak, tylko faktura w takich budach nie wyklucza pochodzenia telefonu z przestępstwa/wykroczenia.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Nie chodzilo mi o fakture od "budy". Biorąc tel u operatora dostajemy fakturke i tą fakturke a raczej jej kopie oddajemy razem z tel do "budy". Jak nie ma faktury to nie kupujemy. Przynajmniej ja tak robie.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l A co jak telefon zostal wziety na wyludzone raty lub zamowiony przez internet z abonamentem na jakies podstawione dane?
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Jasne, ale w moim przypadku typek brał telefony od operatora na nie swoje dane, także ponad kilkanaście telefonów z takich budek, z papierami, było dowodem w postępowaniu karnym. Edit: Bajzon mnie wyprzedził. Nie ma czegoś takiego jak bezpieczny telefon z budek. Edytowane 30 czerwca 20168 l przez ragus
Opublikowano 30 czerwca 20168 l A co jak telefon zostal wziety na wyludzone raty lub zamowiony przez internet z abonamentem na jakies podstawione dane? A o tym to nie pomyślałem. Racja.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l No mi to też nie przyszło do głowy. No nic, to chyba lepiej w Saturnie zostawić te pieniądze i mieć pewność. Albo jakąś używkę od znajomego kto nie wali w ciula.
Opublikowano 6 lipca 20168 l Dylemat. Telefon mi siada i nie wiem co wybrac. Iphone 6. Galaxy s6 edge lub note edge.Nexus 6p. Ciekawi mnie iphone 6 bo nigdy nie miałem telefonu od apple. Filmów na telefonie nie oglądam, gram sporadycznie. Edytowane 6 lipca 20168 l przez Sqtr78
Opublikowano 6 lipca 20168 l Iphone to 6s jak już bo lepszy czas pracy na baterii. galaxy s6edge sam użytkuje i bateria conajwyżej średnia (ostatnio wyrobiłem magiczne 3h50min SoT i miałem jeszcze 18% baterii). Note bardzo spoko podobnież jak Nexus. Genetalnie brałbym miedzy 6s (czy jak ten wiekszy się tam nazywa teraz) a Nexusem (czysty android, aktualizacje). Ważnym czynnikiem jest też cena.