Opublikowano 9 września 20168 l A nie lepiej troche dołożyć i kupić P9lite od Huawei albo alcatel idol 4 ? Spoko telefony.
Opublikowano 9 września 20168 l Wiecie może skąd na allegro jest taki rozstrzał w cenach Xperii Z2? U nas w sklepach 1400zł, na allegro nówki z wysyłką zza granicy za niecałe 8 stów można kupić. Podróbki, kradzione? Jaka inna alternatywa do 1000zł za jak najlepszy telefon? Tak jest chyba z każdym telefonem. Zazwyczaj ktoś chyba robi biznes z Alibaby, siedzi przed kompem i zbiera "okazje". Te sklepy często mają nawet polską wersję językową. Telefony podobno czasem i nówki, ale dość często są refubrished - może identyko jak nówka... a może nie. Czasem nieoryginalne jest pudełko i ładowarka, czasem gorzej, bo np. wyświetlacz. Czasem składane z oryginalnych części, tylko że różnych telefonów. Niektórzy opowiadają, że paczka idzie bardzo długo, nie przychodzi, trzeba płacić cło i VAT itp. Ogólnie jakiejś pewności nie ma, czego dokładnie się spodziewać. Na Allegro chyba nawet wprowadzili filtr "wysyłka z Polski" żeby dało się to jakoś wyfiltrować, ogólnie w przypadku wielu modeli nie najnowszych telefonów trzeba trochę szukać, żeby znaleźć na Allegro europejską dystrybucję. Edytowane 9 września 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 9 września 20168 l To pierwszy czy kolejny? Pytam, bo sąsiad kupił synowi smartfona, z netem, już gdy ten miał 6 lat, wydaje mi się to conajmniej kontrowersyjne. Wszyscy mają to co jego syn ma być gorszy. Tak czy siak dzieciak jakiś telefon musi mieć, a jak już kupować to już to co jest dzisiaj normalnie przez wszystkich używane, czyli smartfon. Czy to jest potrzebne to wątpię, pewnie zwykły telefon by wystarczył.
Opublikowano 9 września 20168 l Ja mam Huawei P9 i w sumie bardzo fajnie się sprawuje, drogi też nie był jakoś specjalnie
Opublikowano 9 września 20168 l I nie bierz Sony. Ich telefony są koszmarne. z Z5 Compact jestem zadowolony po 3 miesiącach, a te nowe modele też wydają się spoko, chociaż Compacta już zabrakło.
Opublikowano 10 września 20168 l Hmm? Przecież jest Xperia X compact. U mnie z1 ponad dwa lata już używana i wszystko tip top.
Opublikowano 13 września 20168 l Wczoraj się zdziwiłem, ale rzeczywiście wyszła z zaskoczenia, kiedy nie śledziłem newsów.
Opublikowano 20 września 20168 l Szukam czegoś - do 300pln -dobry aparat -dobra bateria -płynnie działajacy -opcjonalnie lampa -dostęp do apek nieistotny
Opublikowano 20 września 20168 l Szukam czegoś - do 300pln -dobry aparat -dobra bateria -płynnie działajacy -opcjonalnie lampa -dostęp do apek nieistotny http://consumer.huawei.com/pl/mobile-phones/tech-specs/p8-lite-pl.htm#anchor Nowy kupisz za jakies 300pln. Sprawdzilem ceny. Nie sadzilem, ze sa drozsze. Edytowane 20 września 20168 l przez Gość
Opublikowano 21 września 20168 l Witam, liczę na pomoc - telefon dla mamy - android - przesiadka z S3 mini, coś większego ale nie chce patelni w ręce - przyzwoity aparat Myślałem o Moto G ale widzę że z tą serią dzieje się coś niedobrego.
Opublikowano 24 września 20168 l Jak uda się Tobie wyrwać okazje to albo Huawei P9lite albo Alcatel Idol4.
Opublikowano 6 października 20168 l http://www.phonearena.com/news/iPhone-7-vs-iPhone-6s-Galaxy-S7-edge-LG-G5-blind-camera-comparison-vote-here_id85822
Opublikowano 11 października 20168 l czy zdarzenia systemowe w telefonie takie jak: - czarna dolna połowa ekranu w trakcie rozmowy, - zawieszanie sie systemu - zawieszanie sie całkowite i czarny obraz w trakcie któego słychac np. rozmowe w czest. 1 raz na 2 tygodnie, to normalne objawy systemu android 5.1 czy wina telefonu?
Opublikowano 11 października 20168 l czy zdarzenia systemowe w telefonie takie jak: - czarna dolna połowa ekranu w trakcie rozmowy, - zawieszanie sie systemu - zawieszanie sie całkowite i czarny obraz w trakcie któego słychac np. rozmowe w czest. 1 raz na 2 tygodnie, to normalne objawy systemu android 5.1 czy wina telefonu? Najprawdopodobniej wina danego systemu na telefonie.. Kazda nakladka jest inna.. Jesli brac smartfona z androidem, to tylko SAMSUNG I GOOGLE. Reszta lipa. Polecam iOS
Opublikowano 11 października 20168 l Możliwe, że to wina matrycy. Mi HTC kiedyś robił czarny ekran i nie dało się go włączyć. Dopiero po kilkunastu próbach się odblokowywał. Notyfikacje było słychać normalnie. Albo podczas dzwonienia zjadało połowę ekranu. Oddałbym do serwisu.
Opublikowano 11 października 20168 l czy zdarzenia systemowe w telefonie takie jak: - czarna dolna połowa ekranu w trakcie rozmowy, - zawieszanie sie systemu - zawieszanie sie całkowite i czarny obraz w trakcie któego słychac np. rozmowe w czest. 1 raz na 2 tygodnie, to normalne objawy systemu android 5.1 czy wina telefonu? Najprawdopodobniej wina danego systemu na telefonie.. Kazda nakladka jest inna.. Jesli brac smartfona z androidem, to tylko SAMSUNG I GOOGLE. Reszta lipa. Polecam iOS Stary, nawet xiaomi się nada, lenovo w linii dawnej Motoroli to prawie czysty android. Także piszesz jakieś dziwne opinie. Nie polecam budżetowych modeli no i samsung dziś zupełnie zaniechał sprzedaży i produkcji Note 7 więc nie wiem na bazie czego Samsunga polecasz. Raczej wina telefonu. System jest ok, jeśli robiłeś update przez ota (patchyk) to zobacz czy nie da nic reset zupełny a jak nie to zobacz, czy da się wrzucić pełen obraz systemu jakimś narzędziem do twojego telefonu, nie podałeś jako to telefon.