NemoKOF 676 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 A jakoś bardzo ci ten S5 przeszkadza? Może lepiej poczekać. 1 Cytuj
Mani 685 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Z 2giej strony Nemo ma racje. Może lepiej poczekać. W tym roku wielka trójca z Chin pokazuje swoje najnowsze modele flagowców (OPPO Find9, Xiaomi Mi6, nowy Meizu) do tego wysyp samsungów, LG, sony, Apple .... bedzie w czym wybierać a ceny beda tylko spadać... Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 A czy oppo, meizu i siajomi ma w koncu jakis trzymajacy sie support w europie czy rma tylko do wietnamu? No i pytanie czy w cenie 2k kupi cos z tego niby wysypu telefonow. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 W cenie 2k ? W tych granicach tylko xiaomi bedzie. Oppo to chinski apple. Bardzo się ceni a ma w sumie za co. Meizu mi nie podszedł. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 To po co kupowac chinczyka jak za 2k moze miec flagowca w unibody? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 ten htc 10 mnie zaintrygował. Dzięki poszukam sobie opcji gdzie najtaniej i kupie w marcu czy kwietniu Cytuj
okens 541 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Czy mozna kupic jakis sensowny smartphone za 800-850zl? Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 W październiku za 850zł kupiłem Xiaomi Redmi Pro. Niezły procek i bateria, super ekran, tylko aparat odstaje. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 A propos MEIZU to ich podejście do Androida to jakiś dramat. Wszystko robi się jakoś inaczej, telefony mają np jeden przycisk i robisz rzeczy gestami... dla mnie porażka. W S5 masz slot na SD, masz wyjmowaną beterię - jak się rozkraczy to wymienisz, masz niezły aparat. HTC 10 jest lepszy ale po opisie tego co robisz to nie wiem czy warto zmieniać. Nie wiem czy odczujesz dramatyczną różnicę w prędkości. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 4GB ramu w HTC, Snapdragon 820 i czysty android - to nawet nie ma porownania do polowe gorszego szrotosunga ze swoim bloatwareowym systemem. Ostatnio kupilem Microsoft Wireless Adapter HDMI, pokazalem koledze z jak dziala miracast w htc streamujac caly ekran a nie tylko wybrane apki na jego 65"tv oraz jak dziala prawie roczny, stockowy telefon jesli chodzi o plynnosc i mial grymas na twarzy a przeciez IP6S to nie jest slaby telefon, zeby go andek robil jak chce w Chromie albo przy korzystaniu z YT. Polecam kazdemu takie porownanie. Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) 4GB ramu w HTC, Snapdragon 820 i czysty android - to nawet nie ma porownania do polowe gorszego szrotosunga ze swoim bloatwareowym systemem. Ostatnio kupilem Microsoft Wireless Adapter HDMI, pokazalem koledze z jak dziala miracast w htc streamujac caly ekran a nie tylko wybrane apki na jego 65"tv oraz jak dziala prawie roczny, stockowy telefon jesli chodzi o plynnosc i mial grymas na twarzy a przeciez IP6S to nie jest slaby telefon, zeby go andek robil jak chce w Chromie albo przy korzystaniu z YT. Polecam kazdemu takie porownanie. aplikacja YT na iOS to (pipi) straszne btw Edytowane 18 stycznia 2017 przez _Shaman_ Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) 4GB ramu w HTC, Snapdragon 820 i czysty android - to nawet nie ma porownania do polowe gorszego szrotosunga ze swoim bloatwareowym systemem. Ostatnio kupilem Microsoft Wireless Adapter HDMI, pokazalem koledze z jak dziala miracast w htc streamujac caly ekran a nie tylko wybrane apki na jego 65"tv oraz jak dziala prawie roczny, stockowy telefon jesli chodzi o plynnosc i mial grymas na twarzy a przeciez IP6S to nie jest slaby telefon, zeby go andek robil jak chce w Chromie albo przy korzystaniu z YT. Polecam kazdemu takie porownanie. Ja nie twierdzę, że tak nie jest. Tylko nie każdy ma duże wymagania. Mój ojciec ma S5 - i nie ma tragedii. Najszybszy tel na świecie to to nie jest, ale do rzeczy które kolega wypisał - wystarczy. Mnie do czystego Androida nie musisz przekonywać - sam o nim tutaj piszę. @_Shaman_ - mam wrażenie, że YT na Andka też robi się coraz gorszy i cięższy :-( P.S. blantman pyta o tel do 2000 - nie widzę HTC 10 za 2000, bliżej 2500. Mówię o nówce, ze sklepu, nie od Janusza. Edytowane 18 stycznia 2017 przez NemoKOF Cytuj
S_600 252 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Koledzy, telefon dla dziewuchy tak do tysiaka, żeby był przede wszystkim ładny, a później cala reszta ;) Wymyśliła Hłałeja P9 Lite (róż) , poleccie coś jeszcze Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Na rynku jest tyle etui w kształcie zwierzątek, ze wyglad telefonu dziś naprawdę ma marginalne znaczenie Cytuj
Mani 685 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Koledzy, telefon dla dziewuchy tak do tysiaka, żeby był przede wszystkim ładny, a później cala reszta ;) Wymyśliła Hłałeja P9 Lite (róż) , poleccie coś jeszcze Alcatel Idol 4. Jeżeli o wygląd chodzi to jeszcze Samsung Galaxy A3 (2016) oraz Sony XA (w bieli śliczny). 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 Koledzy, telefon dla dziewuchy tak do tysiaka, żeby był przede wszystkim ładny, a później cala reszta ;) Wymyśliła Hłałeja P9 Lite (róż) , poleccie coś jeszcze Alcatel Idol 4. Jeżeli o wygląd chodzi to jeszcze Samsung Galaxy A3 (2016) oraz Sony XA (w bieli śliczny). Akurat mam podobną sytuację. Jakieś inne propozycję oprócz tego? Ew. coś do 1200zł. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 Akurat mam podobną sytuację. Jakieś inne propozycję oprócz tego? Ew. coś do 1200zł. spr Lenovo Moto X Style w wersji bamboo jest teraz przecena na 999 w rtv w ratach 0% Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 jest bardzo ładna, ale jednak wolałbym motyw cegły, o taki np Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 no tył telefonu ważny fchuj, patrzysz na niego jakieś 0 razy Cytuj
WisnieR 2 731 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 jest bardzo ładna, ale jednak wolałbym motyw cegły, o taki np Na tapatalk nie mozna dawać minusów:( Cytuj
meave 34 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Polecam tylko kazać sobie go włączyć przed zakupem, ekrany w tych modelach mogą mieć przebarwienia i ciemniejsze plamy (widać to na białym tle np w przeglądarce). Sprawdzałem na 4 modelach i każdy miał coś, szkoda, bo cena jest naprawdę dobra. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Polecam tylko kazać sobie go włączyć przed zakupem, ekrany w tych modelach mogą mieć przebarwienia i ciemniejsze plamy (widać to na białym tle np w przeglądarce). Sprawdzałem na 4 modelach i każdy miał coś, szkoda, bo cena jest naprawdę dobra. urwa, faktycznie :[ na czarnym pasku z przyciskami funkcjonalnymi mam jakieś granatowe poświaty, mrugające w dodatku. Nosz (pipi)aaa Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 (edytowane) Polecam tylko kazać sobie go włączyć przed zakupem, ekrany w tych modelach mogą mieć przebarwienia i ciemniejsze plamy (widać to na białym tle np w przeglądarce). Sprawdzałem na 4 modelach i każdy miał coś, szkoda, bo cena jest naprawdę dobra. urwa, faktycznie :[ na czarnym pasku z przyciskami funkcjonalnymi mam jakieś granatowe poświaty, mrugające w dodatku. Nosz (pipi)aa To jest wada OLEDów, wypalają się. Tam gdzie najczęściej pojawia się coś na stałe, ikona, przyciski ekranowe tam z czasem mogą się pojawić takie rzeczy. Mój Nexus też już to ma, miał to S4. Każdy telefon z OLEDami jest na to narażony. Najgorzej, jak telefon był włączony w jakimś sklepie - wtedy potrafi się wypalić cały ekran z jakimś widokiem. Polecam popatrzeć na jakiegoś Note'a w Euro czy Media Markt. Piękne są :-) Aczkolwiek jak tak masz od początku to może możesz to reklamować? Nie wiem jakie są warunki gwarancji. Edytowane 24 stycznia 2017 przez NemoKOF Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 jest bardzo ładna, ale jednak wolałbym motyw cegły, o taki np Idziesz do sklepu pokroju Castorama czy Leroy-Merlin, prosisz o próbkę tapety z motywem cegły, kleisz tapetę na telefon próbką kleju, masz darmową obudowę. Problemem może się okazać fakt, że jedna cegła ci wlezie na klapkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi