Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Dziś mieli oba zaprezentować. Jak plus będzie w dobrej cenie to rozważę poważnie zmianę mojego wysłużonego Nexusa 6. Piękny sprzęt ale już czas coś nowego sobie sprezentować.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Jeszcze by mogli do Pl Mi note 2 wprowadzić też nieźle wygląda. No zobaczymy poważnie się zastanowię jak już będzie wiadomo.
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l za 1250 zł @eglobalcentral bym brał. Do neta w zupełności wystarczy. Ogólnie Priv i Passport od BB miłe są dla oka. Bawiłem sie i jednym i drugim i bardzo mile mnie zaskoczyli jeżeli chodzi i jakość. Przyszedł dwa dni temu. Mamy w domu LG G5 i... PRIV go zjada na śniadanie. Jakością i starannością wykonania, aplikacjami BB (hub!), ekranem, baterią. Jestem bardzo zadowolony. Dziękuję za cynk o eglobalcentral. W tej cenie nawet nie ma co się zastanawiać. Edytowane 14 kwietnia 20177 l przez Wilk_Zly
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Huawei mate 9 pro - po testach w necie jestem zachwycony. Czekam aż stanieje do poziomu ~3000 i biorę Chyba, że macie coś równie topowego z dobrą baterią i na dwie karty sim
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Zobacz Xiaomi Mi 5. W AnTuTu ma większy wynik niż mate 9 pro, a sporo tańszy - http://www.strefa-zakupowa.pl/rankingi/sprzet-telefoniczny/smartfon/ Do tego oczywiście dual SIM (stand-by). Specyfikacja - http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-6948.php
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Gorsza bateria Jedynie się narazie zastanawiam czy warto dopłacić do mate 9 pro całe 700 zł
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Zamowilem zwykla S8. Mam nadzieje, ze dostane 20 kwietnia. Zawsze jak zamawiam przedpremierowo telefony, to nie dostaje je na czas. iPhone 7 Plus zamowilem we wrzesniu a dostalem dopiero w polowie pazdziernika xd
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Samsung Polska już się wypowiedział, że nie każdy dostanie 20 kwietnia. Liczba zamówień ich zaskoczyła
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Co można fajnego robić z s7? Jakiś root potrzebny czy można żyć bez? :)
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Gratulujemy Mroku. Ja ogarniam ten s7 i telefonik śliczny ale co tu jest co nie mogłem zrobić na s3 Nemo? Serio pytam.
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Jeżeli tak będzie się prezentowała NOKIA9 to będę mieć ciężki orzech do zgryzienia czy czekać na MI MIX2 czy brać nokie.
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Ja używam do blokowania reklam i paru zmian, bez których niektóre aplikacje mnie denerwują. Ale można żyć bez tego. Bez adblocka w przeglądarce też można pewnie na PC ale też nie umiem już.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Huawei mate 9 pro - po testach w necie jestem zachwycony. Czekam aż stanieje do poziomu ~3000 i biorę Chyba, że macie coś równie topowego z dobrą baterią i na dwie karty sim Honor 8Mam i polecam, nie jest tak dojębany ale za to tańszy
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Właśnie widziałem. Ale już prędzej Honor 8 pro, który wychodzi u nas za jakieś dwa tygodnie. Czekam na recenzje i wtedy zobaczę
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Po paru dniach uzytkowania S8 wrazenia sa pozytywne. Jutro napisze cos wiecej o Galaxy S8 i zrobie mini porownanie z iPhone 7 Plus.
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l a po ch.uj ? Zeby Ciebie pupa piekla, ze mnie stac na flagowce a Ciebie nie :)