Skocz do zawartości

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Poczekaj na mi6, w tym miesiącu premiera.

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 731,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano

Mówisz o mi6  plus tak? Bo zwykły za mały 5.1 cala

Opublikowano

Dziś mieli oba zaprezentować. Jak plus będzie w dobrej cenie to rozważę poważnie zmianę mojego wysłużonego Nexusa 6. Piękny sprzęt ale już czas coś nowego sobie sprezentować.

Opublikowano

Jeszcze by mogli do Pl Mi note 2 wprowadzić też nieźle wygląda. No zobaczymy poważnie się zastanowię jak już będzie wiadomo.

Opublikowano

za 1250 zł @eglobalcentral bym brał. Do neta w zupełności wystarczy. Ogólnie Priv i Passport od BB miłe są dla oka. Bawiłem sie i jednym i drugim i bardzo mile mnie zaskoczyli jeżeli chodzi i jakość.

Przyszedł dwa dni temu. Mamy w domu LG G5 i... PRIV go zjada na śniadanie. Jakością i starannością wykonania, aplikacjami BB (hub!), ekranem, baterią. Jestem bardzo zadowolony.

Dziękuję za cynk o eglobalcentral. W tej cenie nawet nie ma co się zastanawiać. 

Edytowane przez Wilk_Zly

Opublikowano

Huawei mate 9 pro - po testach w necie jestem zachwycony. Czekam aż stanieje do poziomu ~3000 i biorę

Chyba, że macie coś równie topowego z dobrą baterią i na dwie karty sim

Opublikowano

Gorsza bateria

Jedynie się narazie zastanawiam czy warto dopłacić do mate 9 pro całe 700 zł

Opublikowano

Zamowilem zwykla S8. Mam nadzieje, ze dostane 20 kwietnia. Zawsze jak zamawiam przedpremierowo telefony, to nie dostaje je na czas. iPhone 7 Plus zamowilem we wrzesniu a dostalem dopiero w polowie pazdziernika xd 

Opublikowano

Samsung Polska już się wypowiedział, że nie każdy dostanie 20 kwietnia. Liczba zamówień ich zaskoczyła

Opublikowano

Gratulujemy Mroku. :lapka: Ja ogarniam ten s7 i telefonik śliczny ale co tu jest co nie mogłem zrobić na s3 Nemo? Serio pytam.

Opublikowano

Jeżeli tak będzie się prezentowała NOKIA9 to będę mieć ciężki orzech do zgryzienia czy czekać na MI MIX2 czy brać nokie.

Opublikowano

Ja używam do blokowania reklam i paru zmian, bez których niektóre aplikacje mnie denerwują. Ale można żyć bez tego. Bez adblocka w przeglądarce też można pewnie na PC ale też nie umiem już.

Opublikowano

Huawei mate 9 pro - po testach w necie jestem zachwycony. Czekam aż stanieje do poziomu ~3000 i biorę

Chyba, że macie coś równie topowego z dobrą baterią i na dwie karty sim

Honor 8

Mam i polecam, nie jest tak dojębany ale za to tańszy

Opublikowano

Właśnie widziałem. Ale już prędzej Honor 8 pro, który wychodzi u nas za jakieś dwa tygodnie. Czekam na recenzje i wtedy zobaczę

Opublikowano

kHx9ayV.gif

:reggie:

Opublikowano

Po paru dniach uzytkowania S8 wrazenia sa pozytywne. Jutro napisze cos wiecej o Galaxy S8 i zrobie mini porownanie z iPhone 7 Plus. 

Opublikowano

a po ch.uj ?

Zeby Ciebie pupa piekla, ze mnie stac na flagowce a Ciebie nie :)