milan 7 022 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 wierze że fabuła mroka nie jest tak oczywista jak to widać z wierzchu, musi tam być coś naprawdę głębokiego, jakiś wtf, albo jakaś akcja internetowa w najgorszym przypadku xD wierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 mroku panem hideo kodżimą forum psxextreme Jest jak fabuła mgs2 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 Jaki nowy telefon do 1k? Priorytetem jest działający w całej Polsce (a nie tylko w największych miastach) internet LTE i dobrze działające google maps. Myślałem o iPhone 5s, bo mama miała teraz iphone 4 i bardzo dobrze jej się go używało. Androida do tej kwoty trochę się boję, bo wiem, że kiedyś te budżetowe modele działały mocno średnio, ale pewnie coś się pozmieniało przez te 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 ja bym brał lg g4 okazyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 LG4 to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 5s Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 (edytowane) 5s? Słabe bebechy, słaby aparat, już bez wsparcia apple. Nope Edytowane 23 kwietnia 2017 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 W niczym te "słabe" bebechy jego matce nie przeszkodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 jest przycisk z tyłu ? ... no własnie problem w tym ze nowe lg g4 nadal trzymają cenę 1400-1600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 lg odpada, dla babci byłby spoko, ale jej wystarcza stacjonarny w gry grać nie będzie, a do map google'a powinien styknąć przez najblizsze 2-3 lata. ewentualnie myślałem o czymś od Xiaomi, bo a) launcher wygląda podobnie do ios i b) ma większy ekran od 5s, ale jednak boję się a) gwarancji w polsce i b) działania lte Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 W niczym te "słabe" bebechy jego matce nie przeszkodzą. po co kupować telefon z 2013r ? bo apple ? cena 5Sa jest obecnie idiotyczna względem np. SE który jest niewiele droższy, 3x mocniejszy i po prostu lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 Xiaomi Redmi 3S z Polskiej dystrybucji który posiada pełne wsparcie dla LTE w PL (800 i 1800 również). Cena 900 brutto, 3gb ramu, fajna nakładka, aparat znośny. Znam 3 osoby które się przesiadły z niby lepszych marek, jedna osoba z IP4s i nikt nie narzeka. Bateria ogromna - 4100 mah, obsługa kart SD. Tu jest polska dystrybucja http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-redmi-3s-32gb-zloty.bhtml - uważaj na Allegro, może być z chin i wtedy brak sklepu Google Play LTE 800 przy czym naprawdę w tej chwili sieć 800 nie jest mocno rozwinięta. Jak masz Plusa to odstąpili zupełnie to pasmo więc nigdy nie poczujesz różnicy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 wierze że fabuła mroka nie jest tak oczywista jak to widać z wierzchu, musi tam być coś naprawdę głębokiego, jakiś wtf, albo jakaś akcja internetowa w najgorszym przypadku xD wierze Mroku serio tak ma. Sprawia mu frajdę jaranie się drogimi rzeczami, ma kupę $$$ a najbardziej lubi jak ktoś mu zazdrości. Nie spotkałeś nigdy takich ludzi czy się zgrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 mam tą przyjemnosc samemu dobierania sobie osób wokół, i nadal uważam ze to jakaś gra, nie każdy jest prosty jak wujaszek. Wyczuwam tu ostrą prowokację. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 kiedyś na konsola.pl pokazywał, że ma filmy na BD (jak ps3 nie miało gier).to nie prowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 (edytowane) po co kupować telefon z 2013r ? bo apple ? cena 5Sa jest obecnie idiotyczna względem np. SE który jest niewiele droższy, 3x mocniejszy i po prostu lepszy. Bo szuka telefonu do 1000zł, ty krnąbrny użytkowniku forum psxextreme.info. Niewiele droższy, ale jednak droższy, a użytkownik Qvstra jest raczej na tyle zaznajomiony z tematem, że wie, jakie są różnice między cenami poszczególnych modeli i gdyby szukał telefonu do 1300-1400zł to strzelam, że pytałby się o model SE. Edytowane 23 kwietnia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 kiedyś na konsola.pl pokazywał, że ma filmy na BD (jak ps3 nie miało gier). to nie prowo. Ale stare Milanisko zamiast ogarnąć fakty woli rzucać te swoje zaczepki. Za dużo w piaskownicy z dziećmi przesiaduje. Nawet nie reaguje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2017 (edytowane) @ragus, iPhone 5S to najbardziej awaryjny telefon jaki wypuściło Jabłko - możesz o tym nie widzieć.W kwocie 1000zł będzie raczej używany, bez gwarancji - ze względu na datę produkcji większości tego co poszło w obieg.Nowy to wydatek około 1300zł - to nie ma sensu.Używany 5S to prawie pewne utopienie pieniędzy, gdy przestanie się ładowaćZaufajpoza tym w kwocie 1000zł istnieje naprawdę wiele nowszych telefonów na androidzie - ja wiem, że fajnie wprowadzić kogoś do krainy Apple, jednak nie ma tutaj półśrodków. -jabłko jest głupio drogie, musisz wydać więcej niż na Samsunga.każdy kto chce kupić iPhone - i być z niego zadowolonym w 100% powinien zaplanować wydatek około 2000zł, w tej cenie kupi coś nowego, dołoży do topowego modelu, lub zostanie mu trochę po zakupie np. SE.telefon pozbawiony wad, świeży, na rozszerzonej gwarancji Apple'a, w oryginalnym pudełku z nowymi, certyfikowanymi akcesoriami.elektronika też się zużywa, a typowy '5-esik' z olx'a to urządzenie walone przez 2 lata nieoryginalną ładowarką.nawet tutaj nie będę dalej się rozpisywał, bo to jest temat -rzeka.nie warto na siłę uszczęśliwiać się ajfonem, bo taki 5S jest 'tani' jak na jabłko, a względem innych modeli to po prostu stary sprzęt, z nieuniknionym zakończeniem wsparcia.nieistotne kto będzie z niego korzystał, ważne by był płynny i niezawodny - a jeśli już kosztuje, to niech starczy na np. 2lata - 5S to za mało, w tak naprawdę niemałych pieniądzach. Edytowane 24 kwietnia 2017 przez II Noxx II Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 a po ch.uj ? Zeby Ciebie pupa piekla, ze mnie stac na flagowce a Ciebie nie :) myślisz że jak kupisz sobie telefon za 700 euro to jesteś zamożny xD ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Czy jesteś pewny, że chcesz znać jego odpowiedź? Proszę zastanów się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2017 Ktos doradzi? Mi5 cz Redmi Note 4? Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2017 Mi 5 to flagowiec zeszłoroczny a Note 4 średniak tegoroczny. Jeżeli wystarczy Ci pamięć wbudowana i ekran 5.15 cala to mi 5. Jeżeli wolisz 5.5 cala i lepsza baterie to Note 4. Ja skłaniałbym się ku mi5 snap 820 dalej daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) Mialem okazje to wzialem w rozliczeniu za ajfona, Huawei P10. Nowka. 4/64. Kosa jest. Edytowane 29 kwietnia 2017 przez U Heisenberg U Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Słyszeliście o takiej marce, jak: One Plus 3T ? Ponoć bardzo dobry sprzęt, niemal miażdży Samsunga s7 w recenzjach i jest o polowe tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Słyszeliście o takiej marce, jak: One Plus 3T ? Ponoć bardzo dobry sprzęt, niemal miażdży Samsunga s7 w recenzjach i jest o polowe tańszy.Tak, bardzo dobry sprzęt. Posiadam One Plus 3 od premiery i jestem bardzo zadowolony. Nazbierało się tych aplikacji już trochę a mimo to zasuwa jak ta lala. Ogólnie polecam, będziesz pan zadowolony ;) Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi