milan 7 022 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 kto dzisiaj kupuje ajfona xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Tylko iphone. SE, mały ale wariat. Najlepszy mały smartfon. Wysłano z Galaxy S7 Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Chcę wymienić swojego wysłużonego LG L9 II na coś nowszego. W grę wchodzi tylko Android, wyświetlacz maks 5-5,2 cala, przynajmniej 2 GB RAM-u, możliwie jak najwięcej wbudowanej pamięci + obowiązkowo microSD 128 GB (bardzo często słucham muzyki ze smartfona), OTG no i jakiś w miarę przyzwoity aparat również by się przydał. A, i chciałbym coś z polskiej dystrybucji. Wygląd nie ma żadnego znaczenia.Macie jakieś propozycje? Przejrzałem mgsm po wpisaniu takich parametrów, ale jakoś tak nic szczególnego nie rzuciło mi się na oczy. Budżet mam dość skromny - 1 200 PLN - więc zdaję sobie sprawę, że szału nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 iPhone SE/6S, czy HTC 10? Telefon do mediów społecznościowych, zdjęć z imprez i internetu. Za iPhone'ami przemawia fakt bezproblemowego używania, rozmiar oraz poczucie zmiany na coś innego, bo przez ostatnie kilka lat miałem smartfony HTC. O dziesiątce myślę, bo z telefonami od HTC nigdy nie miałem problemów, no i są po prostu seksowne. Jedyny minus na konto htc to zwalnianie telefonu po upływie kilku miesięcy. Do starego Desire musiałem wgrywać czysty ROM srednio raz na pół roku, a w obecnym One m7 nawet to przestało pomagać i muli cały czas nawet na czystym Androidzie. Mam porównanie z iPhone 5 dziewczyny, który od dnia premiery nie był czyszczony, a chodzi jak zły. Na ten moment najbliżej mi do SE, ale pozostałe też kuszą. Co wybrać?Ja ostatnio szukałem telefonu ktory miał zastąpić mojego 3 letniego z1 compact na następne mniej więcej 3 lata. Zastanawiałem się nad iPhone SE i 6s. Wybór padł na SE glownie ze względu na cenę, rozmiar mi nie przeszkadza, jest podobny do mojego poprzedniego telefonu a parametrami nie różni się od 6s. Od wczoraj używam, bardzo fajny mały telefonik, wyglada elegancko, działa bezproblemowo powinien spełnić twoje oczekiwania jeżeli tylko odpowiada ci rozmiar ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Chcę wymienić swojego wysłużonego LG L9 II na coś nowszego. W grę wchodzi tylko Android, wyświetlacz maks 5-5,2 cala, przynajmniej 2 GB RAM-u, możliwie jak najwięcej wbudowanej pamięci + obowiązkowo microSD 128 GB (bardzo często słucham muzyki ze smartfona), OTG no i jakiś w miarę przyzwoity aparat również by się przydał. A, i chciałbym coś z polskiej dystrybucji. Wygląd nie ma żadnego znaczenia. Macie jakieś propozycje? Przejrzałem mgsm po wpisaniu takich parametrów, ale jakoś tak nic szczególnego nie rzuciło mi się na oczy. Budżet mam dość skromny - 1 200 PLN - więc zdaję sobie sprawę, że szału nie będzie. Xiaomi Redmi 4x a jak przezyjesz 5.5 cala to Redmi note 3 - za 1000-1100 kozak telefon. Note 4 ma gorszy procek. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 @kes Obecnie mam telefon z 4.7" ekranem, ale jestem pewien, ze przesiadka na mniejszy nie zaboli, bo rok temu mialem sluzbowego iphone 5 przez trzy miesiace i rozmiar byl spoko. Bateria wytrzyma mi jeden dzien od rana do wieczora? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Chcę wymienić swojego wysłużonego LG L9 II na coś nowszego. W grę wchodzi tylko Android, wyświetlacz maks 5-5,2 cala, przynajmniej 2 GB RAM-u, możliwie jak najwięcej wbudowanej pamięci + obowiązkowo microSD 128 GB (bardzo często słucham muzyki ze smartfona), OTG no i jakiś w miarę przyzwoity aparat również by się przydał. A, i chciałbym coś z polskiej dystrybucji. Wygląd nie ma żadnego znaczenia. Macie jakieś propozycje? Przejrzałem mgsm po wpisaniu takich parametrów, ale jakoś tak nic szczególnego nie rzuciło mi się na oczy. Budżet mam dość skromny - 1 200 PLN - więc zdaję sobie sprawę, że szału nie będzie. Xiaomi Redmi 4x a jak przezyjesz 5.5 cala to Redmi note 3 - za 1000-1100 kozak telefon. Note 4 ma gorszy procek. Albo dopłakać te 250 zł i brać lg g4 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Jeśli znajdzie w tym budżecie to też spoko pewnie będzie. Najlepiej nastawiać się na 5.5 cala, tego jest na rynku najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 Po obcowaniu 3 dni z G5 stiwerdzam ze lg to najlepsze telefony, a aprat w tym to tak dobry s(pipi)ysyn, ze nie widze opcji telefonu bez szerokokątnego obiektywu. To jak sciaganie filmów sd, no po prostu nie. Moduł aparatu bardzo fajny, razem z baterią w telu tworzy razem baterie 4000 mA, system chodzi wiadomo jak, bo jak ma chodzic z takimi parametrami. A łądowanie super charge 3.0 to po prostu bajka, problem ładowania znika, ja często mialem problem ze po 20 minutach odczepiam telefon zeby pogadac, i zostawiam go bez ładowania, w ten psosob czesto cały dzien g2 miala 15-20 %. Teraz w 15 minut mega reanimacja. Następna wymiana prawdopodobnie na g9 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 Hau macz i z jakiej dystrybucji? Bo na ceneo widzę w bardzo zbliżonych cenach G5 i G6, co mnie zastanawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 Xkom z gratis modulem cam plus 1999 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 G6 juz nie chciales na zapas? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 Drozszy o 1300 a wrecz zerowe roznice Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 Hm w Sferisie za 2500 zl albo cos na zly model patrze. Whatever. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 dziwne, w morele też za 2600, chyba mocno spadła cena, albo jakiś przekręt. To chyba warto, jeżeli ktoś potrafi wydac na telefon więcej niz 2000, dla mnie to nie do pomyślenia, jak buty powyżej 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 27 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2017 Albo borówki za więcej niż 1 Euro za kilogram w Berlinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2017 Mam pytanie, czy ktos ma doświadczenie z kamerkami 360 ? Oglądałem ta LG i zastanawiam się czy ją brać ze wzgledu na oczywistą zgodność z telefonem, czy moze są lepsze rozwiązania. Musi działać bezprzewodowo, działać poprzez sterowanie w telefonie, i mega fajnie by było by można było ją wsadzić na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Peebuls 1 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Witam wszystkich. Rozglądam się za telefonem do 1200 zł. Chciałem kupić Samsunga Galaxy S5 ale niestety ciężko już o nówki tego modelu. Czy moglibyście polecić coś zbliżonego do tego modelu? Kompletnie nie znam się na tym temacie a modeli jest pierdyliard :(. Zależy mi na stabilności w działaniu i niezłym aparacie ;). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Spróbuj wyrwać z samsungów A5. Ew Huawei p10lite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 Siaomi mi5? Warte to zainteresowania ? Z polskich sklepów już do wyrwania za 1069zł 3/64 wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 Gdybym miał kupować s7 znowu to bym to zrobił. Genialny ekran, kolory, prędkość i stabilność androida, większa kontrola nad powiadomieniami a co najważniejsze wszystko bez roota. Jedyne co boli to głośnik - powinien być z tyłu telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 Chcę wymienić swojego wysłużonego LG L9 II na coś nowszego. W grę wchodzi tylko Android, wyświetlacz maks 5-5,2 cala, przynajmniej 2 GB RAM-u, możliwie jak najwięcej wbudowanej pamięci + obowiązkowo microSD 128 GB (bardzo często słucham muzyki ze smartfona), OTG no i jakiś w miarę przyzwoity aparat również by się przydał. A, i chciałbym coś z polskiej dystrybucji. Wygląd nie ma żadnego znaczenia. Macie jakieś propozycje? Przejrzałem mgsm po wpisaniu takich parametrów, ale jakoś tak nic szczególnego nie rzuciło mi się na oczy. Budżet mam dość skromny - 1 200 PLN - więc zdaję sobie sprawę, że szału nie będzie. Xiaomi Redmi 4x a jak przezyjesz 5.5 cala to Redmi note 3 - za 1000-1100 kozak telefon. Note 4 ma gorszy procek. Jeśli chce z tego słuchać muzyki to xiaomi jest najgorszym możliwym pomysłem G6 juz nie chciales na zapas? Gorszy apart. Plus to lepiej wykonany + posiada dac hi fi. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 14 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2017 A co jest złego w Xiaomi do muzy? Serio pytam. Audiofilem nie jestem - Spotify itp, nie jadę na Flac itp. Słuchawki mam Xioami jakieś lepsze, mają dobre oceny. Muzy słucham na Nexusie. Wątpię, żeby Xiaomi wypadało gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 Znacie jakiś dobry telefon na androida na poziomie sprzętowego SG7? Bo już mój stary SG6 dogorywa i wypadałoby poszukać nowego, jakoś nie jestem w temacie i na czasie z nowymi telefonami, budżet tak do 2k zł? No jakiś dobry high endowy telefon z przed 2017 roku poszukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi