NemoKOF 672 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Dziś był pokaz OnePlus 5 - podstawka chyba ok 500 euro. Wszystko w środku jest topowe + ponoć super aparat. Ja się chyba skuszę. Tylko lekko ponad twój budżet. Sprzedaż rusza za 6-7 dni. Edytowane 20 czerwca 2017 przez NemoKOF Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 Nie no, przekraczać budżetu nie mam zamiaru (mam jeszcze inne wydatki), tak jak napisałem, max tylko do 2k zł :). Bo jeśli nie ma nic na poziomie SG7 lub trochę lepszego od niego, to nic innego mi nie pozostanie jak wziąć znowu flagowego Samsunga, które stoją po 1.7-1.8k zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 Co się dzieje z twoim s6 że nie domaga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Wszystko wolno chodzi, wiadomości się ścinają, tylko klapa telefonu jakaś gorąca się robi, nawet hard reset też nic nie pomaga. W sumie i tak zmienić trzeba, bo trochę porozwalany jest jak zbita szybka czy pognieciona ramka, takie pijackie życie . W sumie nawet bym nie kupował telefonu ale te wolne działanie androida mnie jednak odechciewa się używania tego telefonu :/ Edytowane 20 czerwca 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 LG G5 / G6 BÓG HONOR LG Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 Rozumiem, że piszesz o S7 bo S8 za tyle nie chodzą. Ja tam po 2 Samsungach raczej do tego pociągu nie wsiądę, tako LG, Sony też dla mnie odpada dlatego tego ci nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 No o S7 pisałem o tych cenach, które stoją na internetach. Ja całe życie w SG byłem, a najlepsza była 2, potem 4 i 6. Dlatego teraz szukałem sobie coś podobnego do S7 ale widzę, że dużego wyboru nie ma poza LG6 - jeszcze się zastanowię nad Nim. Co do Sony Xperia to raczej one nigdy Mnie nie interesowały, jakoś nigdy nie przykuwało mojej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Jak kogoś nie zniechęca cena to polecam Xperię XZ Premium. Po z2/z3 kolejna odsłona jaka wyszła za(pipi)iście i jest warta wydanej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Po ile chodzi? Jak możesz to opisz coś więcej o tym telefonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Wyjściowa cena to 3200zł ale widziałem nówki już po 2800. Jeśli chodzi o wrażenia to robiłem przesiadkę z jak dla mnie świetnego mimo wieku Z2. W zasadzie już miałem brać inny model ale, ktoś zrezygnował z zamówienia przedpremierowego i x-kom zrealizował moją rezerwację. Wrażenia ogólne, wizualne itp - telefon jest wykonany ze szkła (gorilla 5 po obu stronach) i metalu. W porównaniu z innymi modelami jakie brałem do ręki w mediasach jest wyraźnie cięższy. Czuć że trzyma się w ręku coś solidnego i wykonanego jakościowo. Moja wersja jest akurat w kolorze czarnym i jest bardzo przyjemna dla oka. Jeśli chodzi o bebechy to sony poszło vabank z tym modelem. Śmiało obstawiam EISA za 2017 dla tego modelu. W każdym miejscu jest coś co technicznie wyraźnie wyróżnia Ekran - 4k IPS Triluminos z obsługą HDR - poza kolorami, które robią i to mocno bardzo dobrze działa auto kontrast. Nawety przy silnym słońcu mocno daje radę Snapdragon 835 - Aparat - zmnijszyli trochę ilość mp w stosunku do poprzedników ale za to jest superszybki. Przy zablokowanym ekranie i wciśnięciu guzika migawki pojawia się niemal natychmiast. Dodatkowo poza filmami w 4k jest też opcja nagrania wideo w 960 klatkach na sekundę i robienia dowolnego slow mo - 1/2, 1/4, 1/8 zrobiłem przy zabawie min coś takiego: Dodatkowo dali świetne mocne wyjście audio co dla mnie osobiście jest bardzo ważne. Na YT jest masa testów porównawczych jeśli chodzi o szybkość ładowania aplikacji itp. Po niecałym miesiącu używania jestem bardzo zadowolony, bateria z forumkiem i yt na wifi potrafi wytrzymać nawet 4 dni. Maksymalnie wypompowałem ją w 1,5 dnia grając w gierki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 4 dni? Jakos tego nie widze, choc gdy mialem Z2 to potrafil te 2 bite dni wytrzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 (edytowane) Ja nie grywam dużo na telefonie, a sam spotify czy yt mało zjada. Czasami jeszcze nawi+endomondo. Wczoraj naładowałem do pełna i do rana zaczynam ze 100% więc jak będę na 15% to Wam wrzucę wykres dla orientacji. Edytowane 23 czerwca 2017 przez Janusz Gamingu Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Dobrze sklejona bestia pod tym wzgledem. Sam zastanawiam sie czy nie zamienic huawei p10 na z2 lub 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 (edytowane) P10 lepsza i nowsza. Z2/3 to już dziadki jeśli chodzi o telefony. Z2 w czasie kiedy pojawił się na rynku deklasował konkurencję. Teraz podobnie może być z XZ Premium Edytowane 23 czerwca 2017 przez Janusz Gamingu Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 E tam dziadki od razu. Ja posiadam Z3 juz ponad 2 lata i zdjecia z telefonu wystarczają w 100% a jak chce zrobić coś ciekawszego to zawsze biorę lustrzankę. Aplikacje śmigają wciąż bez zarzutów więc nie widzę sensu na razie zmieniać telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Laptok ogarnięty to teraz czas na fona. Jako że moja Xperia Z1 wyzionęła ducha a ekran wytrzymał 10 uderzeń młotkiem czas na zmianę. Potrzebuje coś używanego w całkiem dobrym stanie do 400zł. Myślałem o LG G3 bo znajomy chce mi za tyle sprzedać (bez żadnych rysek, 3GB RAM). Coś lepszego dostane w tym budżecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Interes życia. Działa nawet w strefie intensywnej islamizacji europy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) Jak kogoś nie zniechęca cena to polecam Xperię XZ Premium. Po z2/z3 kolejna odsłona jaka wyszła za(pipi)iście i jest warta wydanej kasy. Jak wygląda sprawa z rysami na szkle? Bo o odciski palców nawet nie pytam. Edytowane 28 czerwca 2017 przez Xehanort Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Zasadniczo dbam o telefon, ale nie bawie sie w zadne futerały itp. Paluchy oczywiście ślicznie zostają na szybie ale dużo latwiej je zetrzeć niz z chocby folii ochronnych. Zauważyłem, że noszenie telefonu w marynarce czy w kieszeni spodni praktycznie samo go wyciera z odciskow. Co do rys jestem milo zaskoczony. Raz upadl mi i przejechał konkretnie po plytkach w przedpokoju. Ekran nie strzelił, a wszystko poszlo po rogu więc była szansa. Rys póki co po tym incydencie ani po kładzeniu go na blatach czy noszeniu luzem brak. Z czasem pewnie będą się zbierać po rożnych akcjach ale wielkim plusem jest to że nie rysuje go byle co. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) ktoś ma xiaomi redmi 4x ? szukam czegoś budżetowego do 5", jakieś opinie? Edytowane 28 czerwca 2017 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) Ja zamierzam się przesiąść z Xiaomi Redmi Note 2 na Redmi Note 4X (4GB/64GB). Cenię Xiaomi za częste łatki do systemu, zgrabny i intuicyjny system i wystarczająco dobre wykonanie, dlatego nawet nie rozważam innej marki. Edytowane 28 czerwca 2017 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Elooo . Chopy mam pytanko, chce kupić samsunga s7 edge, czy ta aukcja jest ok? bo boje sie z deka kupić w niepewnej firmie a potem płakać. http://allegro.pl/samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935f-white-krakow-kmki-i6762829836.html Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 faktura VAT marża 0% Czyli gwara niby jest ale od sprzedawcy, serwisowa. Trzeba mieć fakturę VAT 23% żeby spać spokojnie i mieć geare producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Elooo . Chopy mam pytanko, chce kupić samsunga s7 edge, czy ta aukcja jest ok? bo boje sie z deka kupić w niepewnej firmie a potem płakać. http://allegro.pl/samsung-galaxy-s7-edge-sm-g935f-white-krakow-kmki-i6762829836.html Firma legitna. Kupiłem u nich mojego LG G Flex 2 w listopadzie 2015 w punkcie stacjonarnym w Rybniku (już go nie ma). Tydzień temu padł. No i też mam vat marża fa. Dzwoniłem co dalej-wysłać do nich na luzie. Jednak do LG wysłałem na gwarancję (gdy tą firmę zapytałem czy nie lepiej do LG bezposrednio i czy będzie problem to zapewniali że przez producenta bez problemu też załatwię) - trochę się cykałem przez tą Fa, ale naprawili bez problemu w ramach gwarancji w LG w ciągu 3 dni roboczych tel był z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi