NemoKOF 672 Opublikowano 4 października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 Widzę, ze LG G6 bardzo ładnie staniał do 2099 brutto. Ma ktoś? Szukam czegoś dla żony z dobrym (w miarę) aparatem. Jakieś doświadczenia? Soft poprawili? Ostatnio bawiłem się G2 o G3 i soft był wolny a potem już nie miałem styczności. No i trochę modeli LG łapało bootloopy (Nexusy, G4 i jeszcze parę) dlatego chciałbym poznać opinię kogoś kto go ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 4 października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 P9. Rozwiniesz myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 Rozwiniesz myśl? Kumpel ma tego Samsunga i jest zawiedziony jako uzytkownik honora tez bym polecił coś z tej rodziny (czy huaweja nawet) flagowce są spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 4 października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 Xiaomi Mi A1 czy Samsung A5 2017 czy Huawei P9 ?? Jeżeli nie przeszkadza ci 5.5 cala to Xiaomi . 4gb ram vs 3gb 64gb pamięci wewnętrznej vs 16gb w P9 .... Nie wiem tylko jak aparat, ale pewnie podobny poziom. Miałem juz kilka ich telefonów i w kwesti cena/jakość nie mają sobie równych . No i przede wszystkim najlepsza nakładka na andka jaką widziałem w telefonach czyli MIUI polska . Ja zdecydowanie brał bym Xiaomi. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 4 października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 (edytowane) A1 to czysty android. Już zamówiłem, dzięki Edytowane 4 października 2017 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 października 2017 P9 ma zdecydowanie lepszy aparat Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 Xiaomi Mi A1 czy Samsung A5 2017 czy Huawei P9 ?? Jeżeli nie przeszkadza ci 5.5 cala to Xiaomi . 4gb ram vs 3gb 64gb pamięci wewnętrznej vs 16gb w P9 .... Nie wiem tylko jak aparat, ale pewnie podobny poziom. Miałem juz kilka ich telefonów i w kwesti cena/jakość nie mają sobie równych . No i przede wszystkim najlepsza nakładka na andka jaką widziałem w telefonach czyli MIUI polska . Ja zdecydowanie brał bym Xiaomi. Serio porównujesz aparaty w Xiaomi do LEICA w Huawei? Zresztą rozwinąć myśl miałem. Tylko nie bardzo wiem co powiedzieć kiedy porównujemy średniaki do flagowców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 października 2017 Redmi 4X, czy Redmi Note 4X? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 9 października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 października 2017 Nie rozumiem pytania. Masz słabszy model, mniejszy, bez fullhd, tańszy i drugi, mocniejszy, lepszy, większy, droższy. O co pytasz? Który się nam podoba? Sam chyba musisz zdecydować czy HD ci wystarczy czy nie. I czy lepszy dla Ciebie jest 5" czt 5.5". Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Powoli pasuje mi wymienić swoją z1c. Raczej przymierzam się do nowej xz1c, ale ostatnio nie śledzę tematu i nie wiem co tam się dzieje wśród flagowców. Są jakieś inne warte uwagi małe telefony, ewentualnie coś max 5,2"? Raczej wszystko poza samsungiem oraz chińczykami wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 XZ premium, nie będziesz żałował ani sekundy Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Bawiłem się dziś chwilę i mimo większego rozmiaru to raczej komfortowo mi się z niego korzystało. Tylko ten wyświetlacz to nie masakruje baterii, ile Ci trzyma przy takim w miarę normalnym użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 U mnie zwykła XZ 1,5 dnia. Sam telefon też polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Czytałem, że ten telefon nie ma wybudzenia typu knock-on, prawda to? Praktycznie tylko tak włączam ekran w swoim Z2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Moja XZ ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 (edytowane) ragus jaką dostałeś ładowarkę w boxie? Bo czytam że ponoć nie wszędzie dają quick charge tylko trafia się też zwykła. xz premium co bawiłem się w sklepie nie miała tap2wake. Edytowane 15 października 2017 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 (edytowane) Zwykłą dali. Jedynym minusem telefonu jest to, że poniżej 10% baterii spada wydajność, niezależnie od tego czy włączy się tryb oszczędny czy nie. A tak to bardzo fajny android, mimo że Xperia, z którymi miałem różne przygody. I na dniach ma wyjść Oreo. Edytowane 15 października 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 XZ Premium ma jeden powazny mankament, Ma problemy z dobrym dzialaniem z Bluetooth w samochodach, szczegolnie grupy VW Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 ragus jaką dostałeś ładowarkę w boxie? Bo czytam że ponoć nie wszędzie dają quick charge tylko trafia się też zwykła. xz premium co bawiłem się w sklepie nie miała tap2wake. tap2wake trzeba włączyć w opcjach systemowych Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 ragus jaką dostałeś ładowarkę w boxie? Bo czytam że ponoć nie wszędzie dają quick charge tylko trafia się też zwykła. xz premium co bawiłem się w sklepie nie miała tap2wake. tap2wake trzeba włączyć w opcjach systemowych Te wasze iphony xDDD xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) Bawiłem się dziś chwilę i mimo większego rozmiaru to raczej komfortowo mi się z niego korzystało. Tylko ten wyświetlacz to nie masakruje baterii, ile Ci trzyma przy takim w miarę normalnym użytkowaniu? Telefon ładuję raz na trzy dni. Nie gram w gierki ale, forumek, yt, spotify wyjdzie gdzieś ze trzy godz dziennie. Edytowane 16 października 2017 przez Janusz Gamingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 ok pytanie. Ile teraz ramu musi mieć telefon na andku i rdzeni by "zap,ierda,lał" ma nie być ok, ma zapyerdalać. 4gb/8 rdzeni to optimum? kryterium to dual sim. mocno sie zastanawiam nad xiaomi mi6 (rozmiar, bebechy ,dual sim i cena sie zgadza) jakaś alternatywa? aby nie samsung i sony. Jakieś opinie o nokii 6? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 13 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2017 Oneplus 5 a zaraz 5T. W benchmarkach jest po prostu najszybszy. Dual sim jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2017 dzięki, ale musze nabyć bezpośrednio w sklepie, zamawianie przedświątecznie od chińczyka z racji na poczte nie wchodzi w gre ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2017 4gb Ramu musi być. 2 samobójstwo, 3 zależy od telefonu. 4 optimum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi