Opublikowano 10 grudnia 20177 l 4 minuty temu, PlastikowySmalec napisał: A ty pewnie uwierzyłeś jak pelikan Kolego nie warto, nie wkręcaj ludzi, ta strona daje punkty w zalezności kto ile zapłacił, zero obiektywności, tylko liczą się wpłaty. Naucz się czytać ze zrozumieniem i wtedy zacznij pisać. Edytowane 10 grudnia 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 10 grudnia 20177 l 1 minutę temu, kubson napisał: czyli pixel 2 czy iphone x robia (pipi),owe zdjecia i ta strona klamie. aha. imo stronka jak najbardziej warta zapozania sie Wystarczy że DXO jest powiązane z Apple, jak coś co ma format 4x3 może robić dobre zdjęcia ? Edytowane 10 grudnia 20177 l przez PlastikowySmalec
Opublikowano 10 grudnia 20177 l no i dlatego telefonem nr jeden jest pixel 2. serio nie chce mi sie przepychac, ja tam lubie wchodzic i czytac ich testy jak dla mnie wydaja sie okej tak samo jak dpreview chyba ze znasz lepsze strony to chetnie sobie poczytam Edytowane 10 grudnia 20177 l przez kubson
Opublikowano 10 grudnia 20177 l Co z tego że ma aparat jak reszta to niedopracowana kupa za kupe siana i kupe problemów żeby to kupić i później naprawiać bo szybko coś się zepsuje, ogółem kupa i są lepsze sprzęty za niższą cenę. Edytowane 10 grudnia 20177 l przez PlastikowySmalec
Opublikowano 11 grudnia 20177 l Essential Phone doczeka się wkoncu obniżki panowie? Coraz czesciej ogladam i czytam materiały o tym telefonie i kurde marketingowo klapa ale wizualnie brat blizniak iphoneX.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Posiada ktoś Huawei P10 i czy ściągaliście fabryczną folię? Producent twierdzi, żeby tego nie robić. Po trochę ponad miesiącu użytkowania, ni stąd ni zowąd, pojawiła mi się dzisiaj w tej folii dziurka jakby robiona igłą, a telefon trzymam w pokrowcu co mnie niesamowicie drażni.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Jaki telefon do 400zł? Może być używany, tylko nei wiem czy w tej cenie znajde coś co odtwarza dobrze muzykę. Szukam takiego bo nie zawsze mam możliwosć odpalić mp trójkę. Edytowane 1 stycznia 20187 l przez Plugawy
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Ja bym zaproponował jakieś nowe xiaomi redmi 4a choć szału w jakości dźwięku brak, ale jak nie jesteś aufiofilem to spokojnie wystarczy. Ewentualnie używany iphone 5, dzwiekowo bardzo ok.
Opublikowano 1 stycznia 20187 l Może Xperia Z2? Często słucham na nim muzyki i oglądam YT - jestem zadowolony z jakości dźwięku. Dorwie się już chyba w granicach 300 zł, a parametry nadal ma wg mnie z dobrej półki (3GB RAM, 4x2.30 GHz, bardzo dobry aparat fotograficzny).
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Własnie o Xiaomi słyszałem, że do muzyki to raczej słabe, a ze słuchawek to mam dobre dokanałówki. Polukam za tym z2 używanym, dzięki
Opublikowano 3 stycznia 20187 l ogólnie na xiao 4a jest dobry deal - z ubezpieczeniem od vat wychodzi ok 300zł https://www.lightinthebox.com/pl/redmi-4a-5-miui-smartfon-4g-dual-sim-quad-core-13-mp-2gb-16-gb-zloty_p5392767.html?prm=1.10.11.0&irgwc=1&utm_source=tradedoubler_pl&litb_from=affiliate_td&utm_medium=affiliate&utm_campaign=2381265
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Mama chce sobie kupić Huawei P10 Lite ale w tej ceni chyba lepszym wyborem jest Xiaomi mi A1 ? Dobrze myśle ?
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Jeżeli o wizualia chodzi to nie. P10lite szczególnie niebieski jest stworzony dla kobiet, nie znam żadnej której by sie nie podobał. Nawet mi się podoba i się zastanawiałem czy S6edge nie wymienić. Na szczęscię mi przeszło. Piszę wizualnie bo jeżeli o bebechy chodzi to xiaomi lepsze. Edytowane 9 stycznia 20187 l przez Mani
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Bardziej chodzi mi o to zeby jej to nie zamulalo i robiło ładne zdjęcia:)
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Teraz sie nudze w pracy także szybko przejrzałem porównanie i w moich oczach xiaomi wypada lepiej.
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Aparat w A1 jest taki sobie. Huawei od jakiegoś czasu robi dobre aparaty. Natomiast soft to kwestia gustu i do dyskusji, ale w A1 (który jest w programie Android One) jest czysty Android bez nakładki, obecnie już 8.0 (Oreo) i chodzi bardzo szybko (jak na Androida ;-) ). Huawei nie mam teraz żadnego w obiegu ale jak miałem, to do demonów prędkości soft nigdy nie należał. Edytowane 9 stycznia 20187 l przez NemoKOF
Opublikowano 9 stycznia 20187 l No własnie na necie czytam to ludzie chwalą aparat w A1. Nie jest wyśmienity ale na średnią klase jak najbardziej jest poprawny. http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/xiaomi-mi-a1-test-i-recenzja/strona/28773.html mnie taka jakość za dnia (bo w nocy śpie a nie foty robie) w zupełności wystarczy.
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Mama i tak woli tradycyjny aparat, tutaj po prostu od czasu do czas pewnie zrobi zdjęcie i tyle:) dobra powiem jej o tym Xiaomi i niech robi co chce:)
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Godzinę temu, Mani napisał: No własnie na necie czytam to ludzie chwalą aparat w A1. Nie jest wyśmienity ale na średnią klase jak najbardziej jest poprawny. http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/xiaomi-mi-a1-test-i-recenzja/strona/28773.html mnie taka jakość za dnia (bo w nocy śpie a nie foty robie) w zupełności wystarczy. Ale który nie robi poprawnych w dzień? Tam były minusy w postaci braku obsługi CameraAPI2 bo Xiaomi tego nie włączyło w sofcie. Także nie wiem czy to się zmieniło. Wiem, że jak się włączyło to API i zainstalowało przerobioną apkę Google Camera to robi zdjęcia wyśmienite nawet w nocy ale raczej Mamie @kubson tego robić nie będzie. Chodziło mi o to, że Huawei domyślnie ma lepszy soft i korzysta ze wszystkich API w aparacie. Ale jeśli to nie problem jakiś, to sam telefon jest bardzo ok.
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Dobra mama kupila Xiaomi mi A1, w sklepie pobawiła sie dwoma i ten jej bardziej przypadł do gustu. Dzięki
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Padł mi w końcu telefon - czy SGS7 (nie EDGE) warto za 1100 zł brać? Nówka prosto ze sklepu. Ewentualnie coś innego do tej kwoty?
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Miałem kupować Xiaomi Mi A1, ale przedłużałem umowę i dostałem Honora 7x. Jestem bardzo miło zaskoczony, fajny, szybki telefon, bateria długo trzema, zdjęcia robi dobre. Na razie, nie zauważyłem wad, na moje potrzeby wystarczający. Ciekawe jak z czasem będzie.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l 46 minut temu, NemoKOF napisał: No czemu nie? Zdjęcia spoko robi. Tylko bateria chyba taka sobie. Bardziej chodziło mi o to czy w tej cenie dostanę coś podobnego lub lepszego