Skocz do zawartości

Jaki telefon wybrać?

jaszczoor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

śmigam tera trochę niechcący na s8 i w sumie fajny. jedyny minus bateria, no nie jest to śajomi i raczej bez ładowania w nocy się nie obędzie.

za to ekran, jakość i szybkość robienia zdjęc (no nie da się ich rozmazać), oraz to jak leży w dłoni - banderao

śajomi leży w torbie na cięższe czasy jak bateria padnie w s8

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

To już nie te czasy, gdzie samsungi poniżej s5 (oprócz legendarnego S2) były guwnem obesranym. Teraz od 7 do 9 można brać bez przypału ten telefon. Nic nie tnie, dostaje ciągłe aktualizacje systemu, telefon gitara.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Na s7 jednak czesto przycina mi się Chrome do momentu, ze nie da się nawet scrollowac strony. Swiezo co po factory reset, więc nie wiem, dziala mi gorzej niz Xperia Z2. I czasem mam wrazenie, ze ekran slabo reaguje na tapniecia w mniejsze ikonki oraz linki.

Opublikowano

S7 mam od początku niemal jak wyszedł. Nic więcej do codziennego użytkowania nie trzeba. Teraz po wymianie baterii i środkowego przycisku jest jak nowy i pewno jeszcze z 2 lata posłuży. Żadnych lagów nie zauważyłem. 

Opublikowano (edytowane)

W s8 zaje,bisty jest ten dodatkowy guzik pod klawiszami głośności. Niby do Bixby, tej podróby Siri, ale wystarczy zainstalować apkę bxActions i można sobie przypisać pod niego KAŻDĄ akcję. Oczywiście ustawiłem sobie wyciszanie jak w ajfonie i jest pięknie. 

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Pupcio napisał:

@ragus i jak tam s8 dalej spoczi? Moja mama chce go kupić bo jej się z wyglądu podoba xD 

za(pipi)isty telefon, mam od roku i nie żałuje zakupu. Tez wybrany głównie dla wyglądu xd

Edytowane przez Shen
Opublikowano (edytowane)

4h SOT, od codziennego ładowania raczej nie uciekniesz

no chyba że powyłączasz starej wszystkie opcje, ustawisz jasność na 30% to może do drugiego dnia pociągnie*

*telefon, nie mama ;)

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Ale za to taki aparat, że jak mama pawciowi zrobi zdjęcie na święta, to wszystkie ciotki będą chwalić kawalera.

Opublikowano

Pany co tam teraz króluje w przedziale do 800-900zł, bo po moim researchu mam zagwozdkę pomiędzy Redmi Note 5 a Motką Moto G6 i czy dużo stracę jak wezmę wersję 3/32 zamiast 4/64 gdzie tel głównie służy mi  do dzwonienia, oglądania netflixa w robocie i robienia blitzkriegu chińczykom i ciapatym w clash of clans siedząc na tronie. Może coś jeszcze innego godnego uwagi? Na tą chwilę bliżej mi jednak do Motki z sentymentu do mojej moto G2 która po ponad 4 latach dalej działa i służy w domu.

Kurła, kiedyś wybór był prosty, brało się nokie i największym zmartwieniem było jakie logo sobie ustawić

hqdefault.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

Oj tam jak w pracy mu na kompie poblokowali to jak inaczej ma oglądać? Nie każdy w pracy może grać a nie każdy lubi czytać. Tak swoją droga też się śmiałem z oglądania netflixa na telefonie ale podczas lotu 5 godzinnego netflix na telefonie offline się sprawdził :)

Opublikowano
26 minut temu, blantman napisał:

Oj tam jak w pracy mu na kompie poblokowali to jak inaczej ma oglądać?

Ty nie wiem, może wypadałoby w tej pracy pracować? :yakubu:

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

serio ktoś ogląda filmy/seriale na telefonie? :rotfl:

1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Słyszałem o takich zwierzętach 

o wy cOrwa gnoje, na kompach u mnie w pracy netflix nie działa :rayos: 

Opublikowano

W podniebnym busie czy innym tam Rajanerze nie ma jak dobry serialik na telefonie. Gówniaków nie słychać, perfum nie wciskają, plastik nie skrzypi, same profity.