Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2023 W dniu 3.11.2023 o 13:48, Rudiok napisał: Ja z kolei czekam ciągle na PL premierę s23 fe i doczekać się nie mogę. Mój s20 fe miał kąpiel wodną i poszły mi aparaty i dotyk w części ekranu więc pasuje zmienić dość szybko. A on nie był wodoszczelny do 1,5 m ? Kąpałem się z moim i po wysuszeniu działa do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 7 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2023 Siostra szuka telefonu ale do max 3000, wiec na flagowca nie wystarczy. Zależy jej szczególnie na dobrym aparacie, coś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 7 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2023 Xiaomi 13T. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 7 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2023 37 minut temu, Kenny tJJger napisał: A on nie był wodoszczelny do 1,5 m ? Kąpałem się z moim i po wysuszeniu działa do dziś. No kluczowe jest sformułowanie "był" Generalnie po niemal 3 latach użytkowania uszczelki, które dają właśnie tę wodoszczelność niestety z czasem parcieją i nawet przez niewielkie szczeliny zaczęła się woda powoli dostawać do środka. Jakiś magik smartfonowy mi go uratował na tyle, że się da korzystać, ale już się wyleczyłem z tej wodoszczelności Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 8 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2023 12 hours ago, Shen said: Siostra szuka telefonu ale do max 3000, wiec na flagowca nie wystarczy. Zależy jej szczególnie na dobrym aparacie, coś polecacie? Za tyle da się kupić OnePlus11. Z minusów brak wodoszczelności i indukcyjnego ładowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 11 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2023 Nie wiem czy dobry temat. Jaka sieć oferuje eSIM dla uzytkownikow na karte? Kupilem ip15 i okazuje sie, ze tmobile tylko dla kilentow z abonamentem ma eSIM xD Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 11 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2023 hej, czy opłaca się wymieniać Samsunga Galaxy A34 (6GB/128) na Motorola Edge 40 Neo 12/256 gb? Ktoś ma porówanie z szybkością działania motoroli / apartu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 11 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2023 5 godzin temu, zagul napisał: Nie wiem czy dobry temat. Jaka sieć oferuje eSIM dla uzytkownikow na karte? Kupilem ip15 i okazuje sie, ze tmobile tylko dla kilentow z abonamentem ma eSIM xD W Orange Flex masz eSIM Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 15 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2023 Jak ktoś chce kupić samsunga to spoko promka https://www.pepper.pl/promocje/10-oraz-100-za-1000-na-samsungpl-z-aplikacja-sodexo-pluxee-745506 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 18 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2023 Kupiłem z konieczności nowego smartfona po widowiskowym rozpierd0leniu poprzedniego, trzyletniego Samsunga o podłogę i ku mojemu zaskoczeniu nie ma w zestawie ladowarki, jest sam kabel USB-C na obu końcach. Być może głupie pytanie, ale można to ładować jakąś starsza ładowarka, na przykład z tego poprzedniego telefonu czy to moze jakos zaszkodzic baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 18 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2023 1 hour ago, LeifErikson said: Kupiłem z konieczności nowego smartfona po widowiskowym rozpierd0leniu poprzedniego, trzyletniego Samsunga o podłogę i ku mojemu zaskoczeniu nie ma w zestawie ladowarki, jest sam kabel USB-C na obu końcach. Być może głupie pytanie, ale można to ładować jakąś starsza ładowarka, na przykład z tego poprzedniego telefonu czy to moze jakos zaszkodzic baterii? Brak ładowarki w zestawie to normalna praktyka od jakiegoś czasu u prawie każdego producenta. Stara ładowarka nie zaszkodzi, pewnie nawet ma mniejszą moc niż nowy telefon może pociągnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 20 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2023 Kupiłem w tej promce co wrzucałem samsunga s23 plus, nigdy nie zakładałem nic na ekran, teraz się zastanawiam czy nie walnąć folii albo szkła. W sumie dbam o telefony, nie upadł mi chyba ani razu przez ostatnie 3 lata, więc się zastanawiam czy szkło ma sens? Ma to jakiś wpływ na jakość obrazu? Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 20 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2023 Ja musiałem w sobotę kupić nowy tel wlasnie przez to że też nigdy wcześniej nie uszkodziłem, nie miałem żadnych osłon, więc jak w końcu walnął o podłogę to poszedł w drobny mak. Kiedyś używałem szkiełka i folii na różnych smartfonach. Szkiełko zmieniło mi dość mocno "czucie" ekranu pod palcem, gorzej się scrollowalo, słabszy poślizg był. Folia trochę lepiej, ale cholera wie jak ze skutecznością tego. No i minus obu rozwiązań, że brud się zbiera na krawędziach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 20 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2023 Folie mam na obecnym telefonie taką co była od wyjęcia z pudełka i nie czułem różnicy w czuciu ekranu po przesiadce z poprzedniego, który folii nie miał żadnej. Przy szkle się trochę tego obawiam, a te lepsze kosztują od 70zł w górę, szkoda tyle kasy wyjebać w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 20 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2023 Nie wyobrażam sobie dawać tyle hajsu na telefon i żydzić na folii na ekran Jeśli masz etui wystające powyżej ekranu (które polecam, bo jak spadnie na ekran to zatrzyma się na etui) to klej jedynie folię a jak odsłonięte to bym jednak inwestował w szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 106 Opublikowano 20 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2023 W moim przypadku nie jest to kwestia oszczędności tylko po prostu nie lubię korzystać ze smartfona z jakimis rzeczami nalepionymi na ekran, bo zawsze ma to mniejszy lub większy wpływ na wygodę, a w jakiejś dodatkowej obudowie to już w ogóle. Czasem jest to jednak kosztowne podejście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 20 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2023 6 minut temu, Rudiok napisał: Nie wyobrażam sobie dawać tyle hajsu na telefon i żydzić na folii na ekran Jeśli masz etui wystające powyżej ekranu (które polecam, bo jak spadnie na ekran to zatrzyma się na etui) to klej jedynie folię a jak odsłonięte to bym jednak inwestował w szkło. Nie chodzi o cebule, tylko estetyke i komfort użytkowania. Na 6 letniego już S8 edge nie zakładałem folii, bo chujowo to wyglądało na tym zaokrąglonym ekranie, nadal na nim gram w domu czy biorę na jakieś wyjazdy i nie ma żadnej rysy. Dbam o sprzęty po prostu. Etui wziąłem takie, bo polecali tej firmy Spigen Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 20 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2023 50 minut temu, Shen napisał: Nie chodzi o cebule, tylko estetyke i komfort użytkowania. Na 6 letniego już S8 edge nie zakładałem folii, bo chujowo to wyglądało na tym zaokrąglonym ekranie, nadal na nim gram w domu czy biorę na jakieś wyjazdy i nie ma żadnej rysy. Dbam o sprzęty po prostu. Etui wziąłem takie, bo polecali tej firmy Spigen Tak, Spigeny są ok, ale całościowo bardziej jestem zadowolony z marki Ringke - mają w wersji ciemnej i przezroczystej etui i są z rantem, więc nie trzeba właśnie dawać żadnego dodatkowego szkła a wystarczy jakaś dobra folia, która ni nie pogrubia ani nie wpływa na dotyk czy też kąty widzenia/kolory. Estetyka estetyką, ale nawet przy uważnym korzystaniu wyślizgnięcie się z ręki to po prostu normalna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 20 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2023 https://pancernik.eu/Miałem od nich parę plecków i byłem zawsze zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 20 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2023 Każdy przezroczysty case nieważne jak drogi i tak relatywnie szybko zacznie żółknąć. Od 3 lat mam na swoim P30Pro drewniane plecki od majfrendów o taki Zarówno drewno jak i grawer przedniej jakości i świetnie się trzyma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 23 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2023 W dniu 7.11.2023 o 19:46, Shen napisał: Siostra szuka telefonu ale do max 3000, wiec na flagowca nie wystarczy. Zależy jej szczególnie na dobrym aparacie, coś polecacie? Jeśli jeszcze nie kupiła, to jak @Maniniżej radził - Xiaomi 13T wyrwiesz teraz za ~2300 na Alledrogo. 13T Pro za 2900 z hakiem. Legitne globale z polską gwarancją. Jeśli nie ma awersji do MIUI to IMO ciężko o coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 23 listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2023 2 minuty temu, Frantik napisał: Jeśli jeszcze nie kupiła, to jak @Maniniżej radził - Xiaomi 13T wyrwiesz teraz za ~2300 na Alledrogo. 13T Pro za 2900 z hakiem. Legitne globale z polską gwarancją. Jeśli nie ma awersji do MIUI to IMO ciężko o coś lepszego Już wzięła w promce samsunga s23, ładnie przecenili na black friday 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 11 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2023 Jakby ktoś szukał tel. do 1500 PLN to polecam POCO X5 Pro, ceny skaczą między 1300-1800, i warto poszukać i upolować go za te 1300. Jak ktoś nie oczekuje nie wiadomo jakich fajerwerków tylko fajnego telefonu gdzie bateria trzyma długo to wybór jest bardzo trafny. Cytuj Odnośnik do komentarza
beny1987 2 Opublikowano 13 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2023 Czy jest ktoś kto ma Asusa ZenFone 10 i mógłby coś więcej o nim napisać? Bo zastanawiam się między nim a Samsungiem S23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 13 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2023 3 minutes ago, beny1987 said: Czy jest ktoś kto ma Asusa ZenFone 10 i mógłby coś więcej o nim napisać? Bo zastanawiam się między nim a Samsungiem S23 Lepiej brać Samsunga, ma zapewnione dłuższe wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi