Tokar 8 265 Opublikowano 18 stycznia Udostępnij Opublikowano 18 stycznia W dniu 17.01.2024 o 13:59, Mani napisał: Kup sobie nowego Iqoo 12 bądź Realme GT5 Pro No jakoś nie widzi mi się ściąganie sprzętu z Chin. Pomijając jak wygląda sprawa ewentualnej wersji global softu, to i tak w przypadku jakichś problemów szarpanina jest nieporównywalnie większa do normalnego zakupu z polskiej dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 305 Opublikowano 28 stycznia Udostępnij Opublikowano 28 stycznia Kilka dni temu miała premierę nowa wersja Xiaomi Redmi Note 13. Korzystam z tej serii, ale oznaczonej numerem 7, więc bardzo już archaicznej Pomyślałem, że czas na zmiany. Chciałbym pozostać przy Xiaomi. To będzie dobry wybór? https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-redmi-note-13-pro-5g-12-512gb-6-67-120hz-200mpix-czarny.bhtml Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby szybko chodziło sprawnie i szybko, dobrze się z niego korzystało na co dzień i żeby miał dobry aparat. Do grania raczej nie. No i mam nadzieję, że uda się tu jakoś nagrywać rozmowy (podobno działa patent z nagrywaniem ekranu), bo to do tej pory - ze względów zawodowych - mnie zatrzymywało przy Redmi Note 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia Ktoś posiada zwykłego iPhone 15? Mocno czuć te 60hz? Zastanawiam się czy nie kupić żonie. Jej iPhone XS ma niecałe 4 lata a juz ma problemy z baterią (wymieniona ale telefon sie wyłącza) i głośnik charczy. Generalnie iPhone to gówno jebane jak po kilku latach już ledwo co działa, no ale się przyzwyczaiła i woli zostać z Apple. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 261 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia (edytowane) 60Hz to koszmar, taka poklatkoza że się chce rzygać. Edytowane 29 stycznia przez dominalien Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 10 godzin temu, lukas_k96 napisał: Kilka dni temu miała premierę nowa wersja Xiaomi Redmi Note 13. Korzystam z tej serii, ale oznaczonej numerem 7, więc bardzo już archaicznej Pomyślałem, że czas na zmiany. Chciałbym pozostać przy Xiaomi. To będzie dobry wybór? https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-redmi-note-13-pro-5g-12-512gb-6-67-120hz-200mpix-czarny.bhtml Pogubiłem się. Czytałem niedawno, że Redmi Note 13 nie wyjdzie poza Chinami, a jego globalną wersją będzie Poco X6, który miał premierę ze 2 tygodnie temu. Teraz pyk, nagle Redmi Note 13 na naszym rynku Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 305 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia No ja w rynku telefonów nie siedzę, więc ci nie powiem, co i jak Natomiast nadal się zastanawiam czy warto za taką cenę, czy szukać czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 9 godzin temu, Czoperrr napisał: Ktoś posiada zwykłego iPhone 15? Mocno czuć te 60hz? Zastanawiam się czy nie kupić żonie. Jej iPhone XS ma niecałe 4 lata a juz ma problemy z baterią (wymieniona ale telefon sie wyłącza) i głośnik charczy. Generalnie iPhone to gówno jebane jak po kilku latach już ledwo co działa, no ale się przyzwyczaiła i woli zostać z Apple. Once you go 120hz you can never go back. I tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 4 minutes ago, Rudiok said: Once you go 120hz you can never go back. I tyle w temacie. Ani żona ani ja nie mieliśmy telefonów 120 hz Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia Polecam. Przesiadłem się z 60 na 90 i już była różnica, a teraz 120 to jest magia. Chyba największy gamechanger od wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia W jabłku dopiero za kilka lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia Póki co jak ktoś szuka do tysiaka, to motorola edge 30 neo 5g.. Parametry bardzo fajne, ładowanie, ekran, kompaktowa, aparat niby taki sobie, ale za tą kasę, dobra opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Ani żona ani ja nie mieliśmy telefonów 120 hz To chyba będziesz oczy z ziemi zbierał jak się przesiądziesz. Lubię sobie czasem włączyć tryb 60 Hz żeby zobaczyć jak wiele technika poszła do przodu i ile człowiek musiał wzroku męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 29 stycznia Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 4 godziny temu, Rudiok napisał: Once you go 120hz you can never go back Bateria <lubi to> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 5 godzin temu, Tokar napisał: Bateria <lubi to> Dlatego większość telefonów ma teraz zmienne odświeżanie, które dostosowuje się do tego co na ekranie żeby nie ciągnąć baterii. W iphonach pewno wejdzie to gdzieś w 2029 Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 261 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2 godziny temu, Rudiok napisał: Dlatego większość telefonów ma teraz zmienne odświeżanie, które dostosowuje się do tego co na ekranie żeby nie ciągnąć baterii. W iphonach pewno wejdzie to gdzieś w 2029 Oj, nie masz za dużej wiedzy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia W iphonach jest też 120hz, problem jest taki, że dodają takie odświeżanie w najdroższych modelach, gdzie Android za 1k ma 120hz. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 261 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia Nie ma iphonów za 1k. 120 Hz jest fajne, ale bądźmy szczerzy, nie jest to kluczowa funkcja telefonu. Zauważam, że androidowcy koniecznie muszą na każdym kroku udowadniać, jakie to iphony są chujowe. W drugą stronę tego jakoś nie widzę. Może ktoś mnie oświeci z czego to wynika? @Czoperrrteż się na to złapał i się tłumaczy, czemu będzie kupował iphona. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 17 minut temu, dominalien napisał: (...) W drugą stronę tego jakoś nie widzę. Może ktoś mnie oświeci z czego to wynika? (...) Trudno powiedzieć, ślepota, wybiórcze postrzeganie rzeczywistości, zaburzenia pamięci? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia Nic nowego, ajfoniarz gonna ajfon. To co koledzy wyżej - dodawanie opcji, która już od lat jest w smartfonach i ogromnie zmienia jakość korzystania z telefonu jest typową zagrywką korpo nastawionego na drenowanie kieszeni swoich psychofanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 261 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 1 minutę temu, Rudiok napisał: psychofanów No właśnie o tym mówię. To tylko telefony, nie ma potrzeby robienia osobistych wycieczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia Robienie ze 120hz opcji premium w tych czasach? Trochę beka, mój 4 letni S20 już miał tyle. Różnica jest ogromna, jak ktoś nie uzywal, to faktycznie moze pisac, ze 60 wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia Podstawowa 14 i 15 ma 60 hz. O czym my mówimy kur.wa xd Ale nie róbcie osobistych wycieczek, bo fani multimiliardowego korpo poczuli się urażeni To już nie jest żaden ficzer, a standard. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 261 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia Kurczę, dla mnie ważne jest, że telefon dostaje aktualizacje przez 7 lat, albo że wszystko co na nim robię i moja lokalizacja nie jest wysyłana do googla co pięć sekund, dla kogoś innego ważne jest 120 Hz albo że można robić zdjęcie księżyca. Na szczęście nie ma jednej firmy, jednego standardu i jednego sposobu myślenia. Z jakiegoś powodu są ludzie, którzy uważają, że jak ktoś ma inne zdanie niż oni to coś z nimi jest nie tak. Nie rozumiem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 1 hour ago, dominalien said: Kurczę, dla mnie ważne jest, że telefon dostaje aktualizacje przez 7 lat, albo że wszystko co na nim robię i moja lokalizacja nie jest wysyłana do googla co pięć sekund, dla kogoś innego ważne jest 120 Hz albo że można robić zdjęcie księżyca. Na szczęście nie ma jednej firmy, jednego standardu i jednego sposobu myślenia. Z jakiegoś powodu są ludzie, którzy uważają, że jak ktoś ma inne zdanie niż oni to coś z nimi jest nie tak. Nie rozumiem tego. Co z tego, że Apple nie pobiera tylu informacji o tobie co Google skoro każda inna aplikacja, którą używasz to robi i przesyła info na swoje serwery? Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 30 stycznia Udostępnij Opublikowano 30 stycznia I kto używa jednego telefonu przez 7 lat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi