Shankor 1 626 Opublikowano poniedziałek o 18:40 Opublikowano poniedziałek o 18:40 Samsung A55. Dobra bateria, dobry ekran, przyzwoity aparat. Tylko, że 6,6". Cytuj
Tokar 8 276 Opublikowano poniedziałek o 20:33 Opublikowano poniedziałek o 20:33 Popatrzyłem na testy oneplus13 i po raz pierwszy czuję, że być może jest wreszcie sens przesiąść się z p30pro. Karbonowa bateria podobno zmienia zasady gry no i ten ekran Najważniejsze że wreszcie dojechali do absolutnej czołówki z aparatami i nareszcie nie ma w tym temacie kompromisów. No chyba, że ktoś seryjnie pstryka foty z zoomem 50x, to wtedy tak, vivo z wyspą na całe plecy robi lepsze. Tylko jak coś to chyba trzeba będzie się zabawić w tradingschenzen, bo w polskiej dystrybucji chujki pewnie ponad 4,5k zawołają. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano poniedziałek o 21:31 Opublikowano poniedziałek o 21:31 2 godziny temu, Shankor napisał(a): Samsung A55. Dobra bateria, dobry ekran, przyzwoity aparat. Tylko, że 6,6". No napisałem, że kompaktowy rozmiar to priorytet, a Ty z taką krową wyskakujeszmiałem go w ręku i dla mnie jest nie do zaakceptowania taka cegła. Godzinę temu, Mani napisał(a): Jakaś motka? A są w okolicach 6 cali? Chyba nie widziałem jak patrzyłem. Marka nie ma znaczenia. Dlatego nawet już mogę dołożyć do takiego s23 byle tylko mieć w miarę kompaktowy tel. Alternatyw chyba za wiele nie ma jak patrzę. Cytuj
Faka 4 024 Opublikowano poniedziałek o 21:47 Opublikowano poniedziałek o 21:47 https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-maxcom-ms554-2-32gb-5-5-czarny Akurat dobry będzie. 5'5 cala. Spoiler A tak na poważnie, to już weź tego s23, to są spoko telefony. W dzisiejszych czasach mało kto już robi kompaktowe telefony. Większość woli 6.7 czy tam 6.9 cali kupować i na takie jest duży popyt. Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano poniedziałek o 22:01 Opublikowano poniedziałek o 22:01 @D.B. Cooper kolego kochany! W dzisiejszych czasach będzie trudno o coś lepszego w zakresie cena/jakość. Wiadomix, że chcesz coś mniejszego, ale wtedy osrasz inne elementy układanki w zakresie jakości lub cena. Chińczycy na bank mają dużo lepszą ofertę w mniejszym wymiarze, tylko pytanie czy będziesz w stanie zaakceptować kompromisy. Z samsungami jest o tyle dobrze, że nawet po gwarancji będziesz w stanie telefon naprawić w przyzwoitej cenie. Inna sprawa, że jeśli nie zależy ci na innych bajerach, to samsung ma teraz w "promocji" tel za 444 zł... https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-samsung-galaxy-a05s-4-64gb-6-7-90hz-zielony-sm-a057 Jest to co prawda 6,7", ale za 450zł, oprócz ekranu nic temu telefonowi nie brakuje w twoich kategoriach cenowych. Mniejszych nie będzie, bo najzwyczajniej w świecie nie opłaca się to producentom. Wóz albo przewóz - przynajmniej w moim odczuciu. Możesz szukać chińskich cudów za mniej lub mniejszych, pytanie tylko czy będziesz w stanie wymyślić coś lepszego... Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano poniedziałek o 22:09 Opublikowano poniedziałek o 22:09 (edytowane) 22 minuty temu, Faka napisał(a): https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-maxcom-ms554-2-32gb-5-5-czarny Akurat dobry będzie. 5'5 cala. Rozmiarowo perfekt. 22 minuty temu, Faka napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość A tak na poważnie, to już weź tego s23, to są spoko telefony. W dzisiejszych czasach mało kto już robi kompaktowe telefony. Większość woli 6.7 czy tam 6.9 cali kupować i na takie jest duży popyt. Ciekaw jestem jeszcze tego pixela. Muszę go do łapy wziąć i zobaczyć jak leży bo jest ciut większy. @Shankor Kolejny, tylko teraz z 6,7 zaraz ktoś wrzuci 7" Przecież napisałem, że kasa nie jest problemem i już mogę dołoźyć, a brak wyboru telów około 6" z tego co się orientowałem u chińczyków też nie widziałem nic mniejszego. Edytowane poniedziałek o 22:10 przez D.B. Cooper Cytuj
Faka 4 024 Opublikowano poniedziałek o 22:15 Opublikowano poniedziałek o 22:15 Opinie też ma bardzo dobre ten SG23. https://www.ceneo.pl/147578933#tab=reviews High endowy bezkompromisowy telefon w kategorii kompaktów, lepszego nie ma. No jest sg24 ale to już cena wysoka, także tego. Cytuj
Chewie 165 Opublikowano poniedziałek o 22:43 Opublikowano poniedziałek o 22:43 Za rok się pewnie przerzucę na szajsunga, mam już dość chińczyka. Czas na koreańczyka. On nie jest drogi, chyba że chodzi Ci o wersję ultra to rzeczywiście droższe to od iphona. Cytuj
Czoperrr 5 189 Opublikowano wczoraj o 07:18 Opublikowano wczoraj o 07:18 10 hours ago, Tokar said: Popatrzyłem na testy oneplus13 i po raz pierwszy czuję, że być może jest wreszcie sens przesiąść się z p30pro. Karbonowa bateria podobno zmienia zasady gry no i ten ekran Najważniejsze że wreszcie dojechali do absolutnej czołówki z aparatami i nareszcie nie ma w tym temacie kompromisów. No chyba, że ktoś seryjnie pstryka foty z zoomem 50x, to wtedy tak, vivo z wyspą na całe plecy robi lepsze. Tylko jak coś to chyba trzeba będzie się zabawić w tradingschenzen, bo w polskiej dystrybucji chujki pewnie ponad 4,5k zawołają. Ja nadal na P30 Pro, myślałem o zmianie na OP12 jakby coś przestało działać ale już kolejny rok minął i nie mam potrzeby wymiany. Na pewno będę brał OP12 nawet rok czy dwa po premierze bo powinien być za grosze, no chyba, że podziała mi jeszcze z dwa lata to może OP13 albo jakiś zwykły Pixel bo kosztują poniżej 2k. Ale tak jak pisze telefon nie do zdarcia nawet jakbym chciał wymienić to nie widzę racjonalnego powodu a na wiosnę będzie już 5 lat jak go mam. Konstrukcja tak doskonała, że nie dziwię się nałożonego bana na Huawei Cytuj
czeskimaster 3 328 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ten Samsung A05s, ma bolączkę tego typu, że posiada pamięć w technologi eMMC, czyli będzie po niedługim czasie bardzo zamulać i dostawać czkawki. Cytuj
Santi 29 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ja nadal na P30 Pro, myślałem o zmianie na OP12 jakby coś przestało działać ale już kolejny rok minął i nie mam potrzeby wymiany. Na pewno będę brał OP12 nawet rok czy dwa po premierze bo powinien być za grosze, no chyba, że podziała mi jeszcze z dwa lata to może OP13 albo jakiś zwykły Pixel bo kosztują poniżej 2k. Ale tak jak pisze telefon nie do zdarcia nawet jakbym chciał wymienić to nie widzę racjonalnego powodu a na wiosnę będzie już 5 lat jak go mam. Konstrukcja tak doskonała, że nie dziwię się nałożonego bana na Huawei Zagięty ekran to jest największa wada tego telefonu, do perfekcyjnej konstrukcji dużo jeszcze brakuje Cytuj
Czoperrr 5 189 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 22 minutes ago, Santi said: Zagięty ekran to jest największa wada tego telefonu, do perfekcyjnej konstrukcji dużo jeszcze brakuje Kwestia gustu, gesty fajnie działają. Wielu producentów do dziś stosuje takie ekrany, OnePlus dopiero przy okazji 13 od tego odszedł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi