Boomcio 4 292 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Może będzie się dało grać na telefonie w gry ze stima i wkładać Spoiler wkładać siurka w slot na baterie;tak mi się jakoś skojarzyło z innym userem. Cytuj
kudlaty88 510 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 3 godziny temu, Faka napisał(a): XD To ja nie chcę wiedzieć, co w przyszłości za nowe bajery odkryjesz w telefonach, które na dzień dzisiejszy są normą. Dla mnie telefon ma dzwonić i wysyłać smsy net i inne bajery to własnie bajery. Już stary hujwajwej z 2018 spełniał aż nadto moje wymagania i potrzeby do dnia wczorajszego,gdyby sie nie zesrał to przez kolejne lata bym z niego korzystał,tak btw przed y7 korzystałem z noki6020 przez dobre 12-13 lat i nie widziałem potrzeby przesiadki na coś lepszego. Takim jestem zacofanym w sprawach telefonów typem,nie jaram się tym totalnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi