raven_raven 12 013 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 SGS3 Mini sobie daruj, poza super wyglądem i wymiarami niczym nie zaskakuje. Podzespoły ma dużo słabsze od dużego brata. LG 9 to ciekawa opcja, ale musisz sam wiedzieć, czy pasuje Ci jego nakładka i raczej brak supportu jak to od LG . Ja tam bym brał tego Nexusa 4 czym prędziej, cudowny sprzęcior. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 w tym tygodniu bede sprzedawał swój Galaxy S 3 z karta 16 gb i kilkoma gratisami typu 2x etuii, kable do auta itp. Tel w stanie dosłownie idealnym , mam nawet te nalepki na przód i tył jakby ktoś chciał ;P Sprzedaję bo w UK czeka już na mnie nowy ( ubezpieczenie w banku, kto był wie o co kaman ) cenę na allegro dam konkurencyjną kto zainteresowany podbijać na PM zależy mi na czasie Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 Sprzedaję bo w UK czeka już na mnie nowy ( ubezpieczenie w banku, kto był wie o co kaman )W sensie, że zgłosiłeś telefon jako kradziony czy jak? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 >Polak w Anglii >ubezpieczony telefon Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 No to jest straszne s(pipi)ysyństwo, sam kupiłem nieświadomie takiego iPhone'a Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 No to jest straszne s(pipi)ysyństwo, sam kupiłem nieświadomie takiego iPhone'a a wtedy coś jest nie tak? w sensie jakaś mina? Pytam bo nie znam procederu. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 (edytowane) Jak sie nie mylę to iphone i high endowe smartfony działające na androidzie po zgłoszeniu jako kradzione sa blokowane przez sieci komórkowe ktore potrzebują do tego imei, a zgłaszając kradzież telefonu trzeba podać wszystko włącznie z nr imei Edytowane 25 marca 2013 przez kubson Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 No dokładnie, też miałem takiego iPhone'a. Nie da się go używać, jest zablokowany na podstawie numeru IMEI, to nawet coś gorszego niż sim-lock. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 (edytowane) Dało się go używać w Polsce bez problemu, ale po wyjeździe do UK, albo na Gibraltar był nieużywalny, po prostu zablokowany. No i nie dało się z niego ściągnąć simlocka całkowicie, tylko jailbreakowo, bo był na czarnej liście operatorów UK. Najgorsze, że łatwo się wpakować na minę, bo to normalny telefon z pudełkiem, wszystkimi akcesoriami i papierami. Więcej po prostu nie kupuję telefonów z UK, tym bardziej od Polaków. Edytowane 26 marca 2013 przez Lucek Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 Jak sie nie mylę to iphone i high endowe smartfony działające na androidzie po zgłoszeniu jako kradzione sa blokowane przez sieci komórkowe ktore potrzebują do tego imei, a zgłaszając kradzież telefonu trzeba podać wszystko włącznie z nr imei to takie trochę buractwo i oszustwo w czystej formie komuś takie coś sprzedać. Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 (edytowane) myślisz że ludzie się tym przejmują? ja pierwszego swojego SGS kupiłem z jak się okazało wymienionym ekranem, na nieoryginalny. Padł po 3 miesiącach, miałem stracić gwarancje bo nie świadomie oddałem go do serwisu. Cała impreza kosztowała mnie tyle że wtedy troche bym dołożył i kupł nówkę albo niedługo SGSII Edytowane 26 marca 2013 przez tomek1906 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 Dało się go używać w Polsce bez problemu, ale po wyjeździe do UK, albo na Gibraltar był nieużywalny, po prostu zablokowany. No i nie dało się z niego ściągnąć simlocka całkowicie, tylko jailbreakowo, bo był na czarnej liście operatorów UK. Najgorsze, że łatwo się wpakować na minę, bo to normalny telefon z pudełkiem, wszystkimi akcesoriami i papierami. Więcej po prostu nie kupuję telefonów z UK, tym bardziej od Polaków. Gorzej jak ma simlocka tak ja się nadziałem. Wziąłem go specjalnie do UK, by tam mu zdjąć tego simlocka i normalnie używać, a jakie było moje wkur,wienie, jak się okazało, że jest zablokowany i nic z nim nie zrobię. Pół biedy, jak simlocka nie ma, to jeszcze da się go używać w Polsce. Mało kto się kapnie, więc proceder jest dość powszechny. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 a co powiecie o xperia s? spoczko? Cytuj
Mani 686 Opublikowano 29 marca 2013 Opublikowano 29 marca 2013 (edytowane) Nadal uważam że to najładniejszy smart mimo iż posiadam T. Oczywiście mówię o białej eSce.<br /> Edytowane 30 marca 2013 przez Mani Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 (edytowane) Kupiłem w piątek, wygląda ślicznie, podoba mi się integracja menu z fb. Bateria szybko idzie, jak się nim bawisz, ale to chyba norma w obecnych telefonach. W sumie nie wiem co obiektywnego mogę o nim powiedzieć - od 4 miesięcy miałem Nokię 1600, a wcześniej Desire Z. Telefon jest ładny, nakładka od Sony jest za(pipi)ista, Walkman wygląda świetnie. Wyświetlacz daje radę (zwłaszcza zdjęcia w albumie), ale w bezpośrednim porównaniu z SGS II trochę traci (czerń w AMOLED jest nie do pobicia, nawet jeżeli reszta kolorów wygląda cukierkowo). Rozczarowaniem jest brak aktualizacji do Jelly Bean (cały czas zapowiedziana) no i ścinające się Vice City - gra crashuje 30 sek po wejsciu do auta, niemniej problem dotyczyc nie tylko Xperii i leży po stronie gry (bądź ICSa, podobno na JB śmiga elegancko). Kupiłem, używam więc polecam. Jeżeli masz jakieś konkretne pytania to Ci chętnie na nie odpowiem. Edytowane 1 kwietnia 2013 przez ShtaS Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Mam Galaxy s2, proponują mi galaxy s3 mini przy przedłużeniu umowy. Warto ? Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Nie S2>SIII mini. Z S2 warto poczekac na S4 i taki brać jak już... Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 za około 1000zł co wybrać? tylko proszę nie pisac "dozbieraj 2,5 tysia i dołóż do iphona 5" ;/ mysle o jakies xperii np P albo T, albo samsungu gII, cos innego wchodzi w gre? priorytety to android, dobry aparat, filmiki w hd, i funkcjonalnosc, nie chodzi o zaawansowane gry bo i tak wole na komorze popierdółki. Miałem neo V i byłem bardzo zadowolony, poza wieszaniem sie czasami przy uzywaniu nawigacji winampa i czegos jeszcze. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Jak na moje to SGS II. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Juz doczytałem trochę, i teraz sie zastanawiam miedzy xperia S i T, z przewaga S. Galaxy to jednak przegrywa z nimi. No i kofciam sony. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 A no to Xperia S w takim wypadku. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Xperia T - ulepszona konstrukcja, slot SD, odrobinę mocniejsza bateria, bardzo zbliżone wymiary przy znacznie większym ekranie, szybsze HSDPA, stockowy 4.0 (przy OTA z 4.0 na 4.1 jest mniej problemów niż przy 2.3 na 4.0) więc nie wiem dlaczego raven poleca Ci S zamiast T Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 no w sumie chodziło mi o za duzy ekran i te 200zł mniejszą cenę, ale rzeczywiscie wymiary tel. są prawie te same, a te zalety są chyba warte tych 200zł. Kurka, czy nie bedzie za duzy i tak ;/ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Cholipa, szczerze mówiąc to zamieszałem się w tych oznaczeniach, pomyliłem T z jakimś mid-endem od Sony. Oznaczenia mają naprawdę świetne. Xperia Arc, Arc S, S, T, U, Z, V, SP, J, P... na 100% . Z tego co teraz widzę to Xperia T jest w prostej linii następcą S, więc na dobrą sprawę T to jest dobry wybór. Jedynie wielkość wyświetlacza może tutaj być przeszkodą (wszystko powyżej 4,3" zaczyna być dosyć kłopotliwe w użytkowaniu dla niektórych osób, tu już nie chodzi o wymiary telefonu a właśnie za duży wyświetlacz). Cała reszta jest na plus, czyli nowszy Android, lepsza bateria, lepszy GPU, lepszy aparat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi