Gość ragus Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Ale aparat i tak jest bardzo słaby w T. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 jak bardzo słaby, czy zdjecie przy dobrym swietle zrobione T po wywołaniu na 10x15 bedzie zle wygladac? czy moze zle wygladac? Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 http://www.androidcentral.com/sony-xperia-t-initial-photo-and-video-samples Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Każde, nawet najdelikatniejsze drgnięcie ręką od razu rozmazywało mi strasznie zdjęcia. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Aha, no to cos zle robiłes, bo mi na neo v rzadko które wychodziło rozmazane. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Jedynie wielkość wyświetlacza może tutaj być przeszkodą (wszystko powyżej 4,3" zaczyna być dosyć kłopotliwe w użytkowaniu dla niektórych osób, tu już nie chodzi o wymiary telefonu a właśnie za duży wyświetlacz). Mi leży w ręku bardzo dobrze, choć nie mam jakiś wielkich dłoni. 4,5 cala uważam za maks jaki można wygodnie używać jedną ręką. Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 G Note VS GSII? Co myślicie o nich? Na telefonie zazwyczaj internet, filmy, muzyka. Strasznie mi się podoba duży ekran w galaxy note Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Duży ekran jest mega, internet na tym telefonie to mistrzostwo. Nie wiem tylko, czy wielkość telefonu by mi nie przeszkadzała. Chętnie bym kiedyś po testował Galaxy Note. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 (edytowane) Dziś dotarł do mnie L9.Jak na razie wyświetlacz mnie trochę przeraża.4,7 wydaje mi się ciut za duży-takie 4,3 jest optymalne.Mam na myśli noszenie itd.bo wiadomo zabawa na takim ekranie jest fajna ale jednak ręka jest ciut za mała żeby wszystko ogarnąc. Zastanawiam się teraz -wymieniać za coś mniejszego czy zostawić.Sam już nie wiem bo podoba mi się. A Wy piszecie o NOte z wyświetlaczem 5,3...gdzie to nosić w lecie? Edytowane 11 kwietnia 2013 przez keyzee Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 5, 3? Proszę cie - 5, 5 cala czystej przyjemności. Najlepszy telefon, jaki miałem. Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Moim najlepszym telefonem był samsung solid bo trzymał baterie ponad tydzień i nie musiałem się o niego martwić. Ale to był telefon komórkowy a nie żadna cegła jaką jest smartfon. :-) Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Ja mam SGS3 i żałuje troszkę że nie poczekałem na Note2 ;-) ALe i tak jest super, nawet pomimo zbicia szybki o beton ;-) Znalazłem już wymianę za 200 zł i tylko zbieram na wymianę. 4.7 nie jest takie wielkie po przyzwyczajeniu, żałuję tylko dlatego że Note'y mają rysik który jednak jest zajefajny. Na chwilę obecną - najlepszy telefon jaki miałem, przesiadłem się z iPhone'a 4 i polecam. P.S. Moge mieć za frajer przy przedłużeniu umowy Nexusa 4, myślałem żeby dać go dziewczynie. Ktoś testował, bawił się? Chwilę się pobawiłem w salonie i chodzi mega-płynnie. Szkoda tylko, że nie ma wejścia na karty SD. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 (edytowane) Sprzedaję bo w UK czeka już na mnie nowy ( ubezpieczenie w banku, kto był wie o co kaman )W sensie, że zgłosiłeś telefon jako kradziony czy jak? Zgubiony. Telefony faktycznie są blokowane na terenie GB ale na terenie polski jeśli są bez sima jak mój wszytko działa jak należy. Nie wiem jak jest iPhonami. Tak wiem (pipi)stwo ale narzeczona ma ladny prezent ;P Edytowane 12 kwietnia 2013 przez chris85 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 kwietnia 2013 Opublikowano 14 kwietnia 2013 Po gruntownych przygotowaniach, zrobieniu full wipe & cache, ustawieniu autojasnosci, tryb oszczedzania baterii, umiarkowanego uzytkowania netu i NIE grania SGS3 potrafi spokojnie 4-5 dni wytrzymac na standardowej baterii. Najwiekszym wrogiem baterii jest duza jasnosc i gry, ktore doslownie pochlaniaja baterie. Generalnie rzecz biorac jestem zadowolony. Sadze, ze w stanie czuwania moze tydzien ogarnac przy umiarkowanym dzwonieniu. Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 14 kwietnia 2013 Opublikowano 14 kwietnia 2013 (edytowane) Jak go wylogujesz z sieci to jeszcze dłużej Ci potrzyma Normalnie użytkując smarta, osiągnięcie wynik pełnego dnia na jednym ładowaniu to sukces. Edytowane 14 kwietnia 2013 przez KOMARZYSKO Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 14 kwietnia 2013 Opublikowano 14 kwietnia 2013 SGS3 przy normalnym użytkowaniu spokojnie 1-2 dni trzyma. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Wiem, że w dobie SGS'ów i androida wypadnę mega głupio ale: JAKI JEST NAJTAŃSZY TELEFON KTÓRY MOŻNA KUPIĆ? Oczywiście w lombardach znajdę szeroki wybór telefonów do stówy, ale chodzi o to, żeby był nówka sztuka Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 szukam telefonu dla mamy zastanawiałem się nad nokią Lumią 620 albo 800 (sa w podobnych cenach) - ktoś ma takie cos? dobre to? nie chciałbym pakować mamy w telefon z androidem Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Wiem, że w dobie SGS'ów i androida wypadnę mega głupio ale: JAKI JEST NAJTAŃSZY TELEFON KTÓRY MOŻNA KUPIĆ? Oczywiście w lombardach znajdę szeroki wybór telefonów do stówy, ale chodzi o to, żeby był nówka sztuka Nokia 100. Bateria trzyma tydzień i nawet latarkę ma. Na allegro po 8 dych chodzi. Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 A mial ktos xperie play? chyba szukam telefonu do emulacji, a ten ma przyciski fizyczne. tylko z tego co widze to ma tylko jeden rdzen, 1ghz? teraz mam 800mhzow i jest tragicznie. kusi cena - 700zl. no i mozliwosc grania w gierki z psx'a... tak mam vite ale nie przerebiona i nie zawsze przy sobie. ktos sie bawil ta xperia play? Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Ja się bawiłem, słabizna panie kochany. Telefon jest stary, problem z płynnym działaniem w grach, emulatorach programach. Nie ratują go fizyczne klawisze w ogóle w moim przekonaniu bo jednak 80% czasu gadasz albo bawisz się siecią na telefonie, grasz mimo wszystko okazyjnie. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Długo się zastanawiałem co kupić i wybór raczej padnie na Xperie S. Chyba że macie jakieś inne propozycje w przedziale cenowym do 800zł za używkę. Od telefonu wymagam płynności i radzenia sobie z bardziej wymagającymi gierkami, typu Vice City, itp oraz dobrego aparatu Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Galaxy S2? Chyba spełnia twoje założenia plus ma JB i jest odblokowany zupełnie (nie ma lockowanego BootRomu). Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Kupiłem właśnie Xperie S, jednak design mi się bardziej podobał. No i większość znajomych ma właśnie SII i szczerze wolę mieć coś innego. Teraz tylko czekać na kuriera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi