Skocz do zawartości

Jaki telefon wybrać?

jaszczoor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano

przypomina mi sie jak głupi był yacek gdy próbował sie dopier,dolic do mojej neo v.

zenada

Opublikowano

Mnie np. w s3 do szewskiej pasji doprowadza fakt, ze jak na ulicy swieci slonce moge zapomniec o uzytkowaniu telefonu. Amoled fajny ale w zamknietych pomieszczeniach, chyba, ze jest na to jakis sposob?

Opublikowano

Co ty opowiadasz :o U mnie automatycznie jasność ekranu zwiększa się na maksymalną sekundę po wyciągnięciu fona na zewnątrz, i normalnie można z niego korzystać, wszystko widać wyraźnie.

Może masz cos z czujnikiem lub masz zciemniony ekran na maxa.

Gość _Milan_
Opublikowano

czytajac historie jj i jego sg3 wychodzi na to że to bardzo skomplikowany telefon ;D

Opublikowano

czytajac historie jj i jego sg3 wychodzi na to że to bardzo skomplikowany telefon ;D

Lepiej idzie mi obsluga gumowki, to prawda. :( Dzieki, zaraz pozmieniam i zobacze pozniej, mam poustawiane na oszczednosc energii bo inaczej dlugo nie wytrzymuje bateria.

Opublikowano

Ja strasznie nie narzekam. Po prostu mialem przed soba kilka telefonow na raz, i byl tam s3, htc one x, htc one, xperia z i z tych telow najlepsze pod wzgledem jakosci

sa htc. jak masz jeden to moze roznicy nie widzisz. Ale ja mam s3 i to najlepszy tel jaki mialem. 

P.S. Znalazlem ziomala ktory wymienil mi szybke w s3 za ok 200 zl, jakby ktos chcial namiary to piszcie na priw.

Opublikowano (edytowane)

Ej chlopaki. Ja porobiony jestem po grillu i mam takie pytanie egzystencjalne. Naprawde jak na dwor wyjde, bedzie piekne slonce swiecic i poustawiam s3 tak jak fachowcy koledzy poradzili i bede cokolwiek widzial? Do tej pory po omacku i na pamiec ustawialem muzyke na ulicy podczas ostatnich pieknych, wiosennych dni...

Edytowane przez 2razyjot
Gość ragus
Opublikowano

Ej no bez kitu,  ekran w iphonie król, co by nie gadać 

Opublikowano

Używana Xperia U, nowy Samsung Galaxy Mini II (czy cuś takiego), nowy Sony Live czy może starsza nowa Nokia Lumia ?

Uwielbiałem moją starą k800i a do obecnej Nokii i poprzedniej po  prostu nie mogę się przyzwyczaić.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jak na innych, ale Xperia J żony dostała 4.1.2 oficjalnie, a żaden to high-end. No ale nie mam pojęcia jak jest z innymi Soniakami.

Edytowane przez Lucek
Opublikowano

Jaki wybrać telefon na dwie karty sim? Jeżeli dałoby się zamknąć w max 400zł to byłby gites. Telefon tylko do rozmów i smsów. Dotąd miałem Samsunga Duos Chat 222 (czy jakoś tak) i w zupełności wystarczał przez...miesiąc, dopóki nie zaczęły się dziać dziwne rzeczy z odświeżaniem obu kart sim i kilkugodzinnym trzymaniem baterii.

Gość _Milan_
Opublikowano

ponoc xperia tipo wystepuje w wersji duo i wiecej za nią nie dasz, ale

mam chwilowo tipo TO SCIERWO PIER,DOLONE NIE TELEFON, i tam tylko  w taki sposob to mozna zrobic, jest to bardzo niewygodne W TYM YEBANYM PIER,DOLONYM TELEGOW,NIE