Zeratul 415 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 ale fajnie by bylo jakby sie w tej generacji ukazal Cytuj
htp 0 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Heh najlepszy trailer jak ma tak wyglądać walka to czekam Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Nie możliwe, przejrzałem fora od Ubi i nikt tego nie potwierdza. Raczej plota. Eh a mnie się marzy powrót Fishera, prędzej czy później. Chcę znowu wejść w ten świat, po książkach, całej serii gier, nadal kocham ten styl rozgrywki jaki zafundował UbiSoft. Nowy kawałek z N4S Undercover - AMON TOBIN - MIGHTY MICRO PEOPLE - geniusz a ja już widzę ten motyw w Conviction, ah - nadzieja matką głupich aby znowu Amon zagościł jak z jego genialnym podkładem do Chaos Theory. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Gdyby gra miała wyjść w lutym, to od jakiegoś czasu działałaby już machina marketingowa. Szkoda czasu na takie ploty. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Dokładnie. Strasznie mi brakuje Fishera, zagrywałem się w poprzednie części i nawet zaraziłem serią maniaka MGS. Dali ciała z tą częścią, ale z drugiej strony nie wydali gniota jak pewnie zrobiliby inni. Nie liczę na nowego SC w 2009 roku, ale myślę że kiedyś wyjdzie i będzie tak dobry jak Chaos. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Conviction nadal exclusivem, premiera prawdopodobnie na święta Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Dobra wiadomość, ale co jakiś czas UBI wypluwa to samo, że gra jest robiona itd. A ja chcę jakieś konkrety, filmiki, zdjęcia, newsy dotyczące samej rozgrywki itd. No nic trzeba czekać... Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 (edytowane) Dobra wiadomość, ale co jakiś czas UBI wypluwa to samo, że gra jest robiona itd. A ja chcę jakieś konkrety, filmiki, zdjęcia, newsy dotyczące samej rozgrywki itd. No nic trzeba czekać... Po co konkrety? Niech dłubią. Przynajmniej będziemy mieli pewność, że kapiasty gameplay jaki był w skasowanym projekcie nie pojawi się gdy Conviction będzie gotowe do sprzedaży. A tak na marginesie - Ubi ma w ostatnich latach problemy ze stworzeniem bardzo miodnego gameplay'u w swoich produkcjach. Assassin's Creed był pierwszy, później Far Cry 2, a na końcu Prince of Persia. Wszsytkie oczywiście się charakteryzują otwartym światem i wolnością wyboru kolejnego celu. Przynajmniej w dwóch wymienionych wyżej produkcjach są to kompletnie nietrafione pomysły. Nie dobrze się dzieje z tym bardzo zasłużonym developerem. Edytowane 24 stycznia 2009 przez Gooralesko Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Pomysły jakby się wypaliły. Owszem, założenia, koncepty na papierze sprawdzają się wyśmienicie ale w praniu wypada słabo. Przykład? ja, napalony na Księcia - ostało mi się kilka rejonów do ożywienia i zebranie 500 kuleczek. Po dwóch godzinach już wiedziałem wszystko, potwierdzam to co pisał Koso w najnowszym numerze PE. Niech dłubią przy SC, niech będzie tak jak ma być, bez powielania schematów prezentowanych w AC, FC 2 oraz PoP. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Gra ukaże się w tym roku na święta. http://www.onlinecenter.pl/4499/Aktualnosc...st-Recon-4.html Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Alleluja, jeden z lepszych newsów od długiego czasu. Pewno na E3 coś zaprezentują, maybe jakiś gameplay. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Noo, pamietam jak w zeszle wakacje albo i jeszcze poprzednie sie nakrecalem na ten tytul, nareszcie cos ruszylo Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Teaser: http://www.gametrailers.com/player/49278.html Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Uwielbiam pierdołowate teasery czy trailery z których kompletnie nic nie wynika. Pewnie fajnie że, w końcu coś wypluli że, projekt dalej żyje ale po takim długim czasie myślę że, mogli lepiej się postarać. Edytowane 15 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 No - teaser daje rade - wszyscy dzieki niemu sie pewnie na ta gre napala. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 15 maja 2009 Autor Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Teaser, jak teaser - sygnalizuje, że gra się robi nie ujawniając przy tym praktycznie żadnych szczegółów. Dobrze chociaż, że coś się w końcu ruszyło w temacie SC:C, bo minęło już ponad dwa lata od pokazania pierwszego trailera. Na E3 może pokażą coś więcej. Edytowane 15 maja 2009 przez Hela Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Też mam nadzieję że, coś pokażą na E3. Jestem ciekaw jak teraz wygląda gameplay porównując do tego Moim zdaniem już tutaj gra dobrze się prezentowała. Edytowane 15 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Uwielbiam pierdołowate teasery czy trailery z których kompletnie nic nie wynika. Pewnie fajnie że, w końcu coś wypluli że, projekt dalej żyje ale po takim długim czasie myślę że, mogli lepiej się postarać. Taki teaser służy tylko jednemu celowi - pokazać oczekującym, że projekt żyje i nie umarł. Nie ma zadania pokazywać nic więcej. Edytowane 15 maja 2009 przez Gooralesko Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Trailer jest rewelacyjny, gdybym nie był fanem serii, w ogóle nigdy w nią nie grał, na pewno zachęciłby mnie do wyczekiwania i zakupu ! Tak bardzo wyróżnia się na tle innych, dodatkowo ta głębia merytoryczna ! Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Na nowej stronie SC:C są dziury po 3 kulach. Na dwóch z nich, gdy najedzie się myszką pokazuje się "Restricted 05/20/09" i "Restricted 05/28/09". Obstawiam, że wtedy dostaniemy jakieś nowe info lub video. Robi się gorąco Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Ten teaser to kpina, ale jak słusznie zauważyli przedmówcy, najważniejsze że gra żyje i teraz będzie o niej coraz głośniej, a konkretny nadejdą już wkrótce. Bardzo się cieszę, że mniej więcej w tym samym czasie, coś się ruszyło na skradankowym poletku, Thief 4 i Hitman zapowiedziane, Kojima też coś tam po cichu kombinuje, a teraz ten nasz Fisher, na którego czekamy od 3 lat. Jest dobrze. Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Spokojnie wyluzuj AUX To dopiero początek i z miesiąca na miesiąc pewnie będzie coraz więcej informacji. Ja czekam z niecierpliwością bo seria ma bardzo dobry klimacik Jeden z lepszych tytułów tego roku Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Po jaką cholere dajecie tutaj trailery, przecież są odpowiednie tematy do tego a po za tym ten teaser był już umieszczany jakiś tydzień temu w temacie Splinter Cell. Panie Słupek, nie napinaj się tak jest to nowy teaser dostępny od wczoraj na stronie Splintera, a nie jakieś starocie. Czytaj ze zrozumieniem czasem Cytuj
Neoman 93 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Wreszcie coś ruszyło. A już się bałem, że nic z tego nie będzie. Chyba będę musiał poczekać, ze sprzedawaniem xboxa BTW ciekawe co oznaczają te punkciki na mapie w lewym, górnym rogu teasera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi