Słupek 2 183 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Panie Słupek, nie napinaj się tak jest to nowy teaser dostępny od wczoraj na stronie Splintera, a nie jakieś starocie. Czytaj ze zrozumieniem czasem Mój błąd z początku myślałem że, to ten http://www.gametrailers.com/video/exclusiv...nter-cell/49279 który był nie dawno pokazywany. Co nie zmienia faktu że, powinien być umieszczony tutaj . Cytuj
miki77 16 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Gamestop - nowy Splinter Cell datowany Sieć sklepów Gamestop przedstawiła na swojej stronie internetowej datę wydania Splinter Cell: Convinction. Nie chodzi tu bynajmniej o końcówkę bieżącego roku, czy też początek następnego, a 30 czerwca Anno Domini 2009! Całość na XboxSpot.pl Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Zobaczymy, może to będzie jedna z BOMB Microsoftu na E3, chociaż wierzyć się nie chce w tą datę. Już niedużo pozostało. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 oby tylko to nie był niewypał. ja jestem pozytywnie nastawiony do tego tytułu. mimo to, że gry przekładane w nieskończoność zazwyczaj okazują się nie spełniać pokładanych w nich nadziei. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 http://www.manofconviction.com/uk/ Pojawił się trzeci teaser, po Malcie i Waszyngtonie dostaliśmy widok z satelity na Los Angeles Convention Center . Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Wyciekł 10 sekundowy urywek trailera http://www.gametrailers.com/user-movie/spl...aylist=featured . Czyli jednak zmienili wygląd Fishera od ostatniego pokazu, szkoda tamten dawał radę http://www.aeropause.com/wordpress/archive...n_5-580x435.jpg Cytuj
Druciak 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ja to sobie tylko dumam czy ta gra wyjdzie do końca 2010 roku, bo miała być pod koniec 2008, a mamy połowę 2009 i nadal nic. W kulki sobie lecą i tyle. Nigdy nie lubiłem Splinter Cella, ale na tą część czekam i trzymam za nią kciuki bardzo mocno. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 będzie na co czekać. Gra w ruchu prezentuje się wyśmienicie:O Cytuj
s3vra1 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Gameplay miażdży gra według mnie zmieniła się strasznie. Bardzo fajnie prezentuje się stealth. Gra zarzadzi. Trailer ma klimat. Edytowane 1 czerwca 2009 przez s3vra1 Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Dokładnie, już straciłem nadzieję na dobrego Splintera, a to co panowie zaprezentowali przed chwilą rozwiało moje wątpliwości. Gra zapowiada sie wyśmienicie, a Sam nie patyczkuje się z przeciwnikami. Widać Enviromental Kille niczym w Condemned 2. Genialne. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Świetnie się zapowiada ta część, właśnie obejrzałem prezentację na E3 i jestem pod wrażeniem. Wygląda że wróciły stare dobre klimaty, a Fisher przypomina teraz Jacka Bauera Jestem pozytywnie nastawiony do Conviction. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Szok nowy SC pozamiatał mną. Akcja w kiblu, myślałem że to trailer, a nie prawdziwy gameplay. MASAKRA!!! Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 MASAKRA ! będzie killer. wygląda na masę skryptów... ale czy to przeszkodziło COD4 być świetną grą ? Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 bardzo podoba mi sie, ze gra ma teraz duzo bardziej filmowy klimat... i do tego Fisher pracuje sam dla siebie. bedzie dobry tytul Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/e3-09-splinter-cell/50008 gameplay, dla mnie na razie numero uno. Klimat niczym Bourne, motyw krucjaty, grafika, gameplay coś pięknego. Edytowane 1 czerwca 2009 przez Slupek88 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Mam nadzieje ze ten autoaim byl zrobiony na potrzeby prezentacji. Nie chce kolejnej gierki na wzor POPa Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ten autoaim to chyba element gry. Z tego co oni nawijali wynikało, że można sobie oznaczyć cele jak są nieświadome obecności Sama, a później nasz hero ich błyskawicznie wykańcza. Oby tylko z tym nie przegięli i żeby gierka nie sprowadzała się do markowania klientów i wciskania jednego przycisku po otwarciu drzwi. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ew grali na poziomie trudnosci Casual . Bourne czy w Strangleholdzie nabijalo sie specialny pasek do PERFECT SHOOTOW, zas tutaj moze byc podobnie - widac cos w stylu EXECUTED ktory moze dawac nam taka "moc" Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ja bym stawiam, ze poziom trudnosci byl bardzo niski . Wogole, jak on wchodzi do tego pomieszczenia gdzie ich pelno to robi sieczke, przeciwnicy nic nie mogha poradzic. W DA taka akcja by nie miala miejsca nawet na normalu - 3,4 kulki i gleba byla. Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 ja bym się nie martwił akurat łatwością z jaką przychodzi prezentującym robienie różnych bajeranckich akcji, takie pokazy są zawsze dobrze przygotowywane wcześniej, demo jest specjalnie przygotowane pod taki a nie inny sposób grania, o ile gośc z padem rzeczywiście grał w to na zywca, o żadnych niezaplanowanych potknięciach nie mogło być mowy. Ale nie ma co, całość wygląda fajnie, choc trochę średnio mi sie podobają te fragmenty briefu wyświetlające sie na ścianach, choć wyobrażam sobie że może to być całkiem praktycznie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Te napisy na scianach czy flashback w postaci filmu z projektora sa fajnym ficzerem. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 dokładnie, mi również bardzo się spodobały napisy na ścianach. świetnie się to w klimat gry wkomponowuje. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 łooo, kiedy to ma wyjść? koazacki motyw jak sam wyrzuca gościa przez okno poczym sam szybko wyskakuje i przechodzi dalej Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) na jesień. nie pamiętam dokładnie czy mówiono coś o konkretnym miesiącu. Edytowane 2 czerwca 2009 przez zimzvm Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 zwariowałem, milion razy lepsze od tych starych pseudo assasinowatych filmików szybsze, płyniejsze i bardziej intuicyjne sterowanie - wreszcie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi