Skocz do zawartości

Splinter Cell: Conviction

Hela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panie Słupek, nie napinaj się tak :) jest to nowy teaser dostępny od wczoraj na stronie Splintera, a nie jakieś starocie. Czytaj ze zrozumieniem czasem :)

Mój błąd z początku myślałem że, to ten http://www.gametrailers.com/video/exclusiv...nter-cell/49279 który był nie dawno pokazywany. Co nie zmienia faktu że, powinien być umieszczony tutaj ;) .

Opublikowano

Gamestop - nowy Splinter Cell datowany

Sieć sklepów Gamestop przedstawiła na swojej stronie internetowej datę wydania Splinter Cell: Convinction. Nie chodzi tu bynajmniej o końcówkę bieżącego roku, czy też początek następnego, a 30 czerwca Anno Domini 2009!

Całość na XboxSpot.pl

Opublikowano

oby tylko to nie był niewypał.

ja jestem pozytywnie nastawiony do tego tytułu. mimo to, że gry przekładane w nieskończoność zazwyczaj okazują się nie spełniać pokładanych w nich nadziei.

Opublikowano

Ja to sobie tylko dumam czy ta gra wyjdzie do końca 2010 roku, bo miała być pod koniec 2008, a mamy połowę 2009 i nadal nic. W kulki sobie lecą i tyle. Nigdy nie lubiłem Splinter Cella, ale na tą część czekam i trzymam za nią kciuki bardzo mocno. :)

Opublikowano (edytowane)

Gameplay miażdży gra według mnie zmieniła się strasznie. Bardzo fajnie prezentuje się stealth. Gra zarzadzi.

Trailer ma klimat.

Edytowane przez s3vra1
Opublikowano

Dokładnie, już straciłem nadzieję na dobrego Splintera, a to co panowie zaprezentowali przed chwilą rozwiało moje wątpliwości. Gra zapowiada sie wyśmienicie, a Sam nie patyczkuje się z przeciwnikami. Widać Enviromental Kille niczym w Condemned 2. Genialne.

Opublikowano

Świetnie się zapowiada ta część, właśnie obejrzałem prezentację na E3 i jestem pod wrażeniem. Wygląda że wróciły stare dobre klimaty, a Fisher przypomina teraz Jacka Bauera :) Jestem pozytywnie nastawiony do Conviction.

Opublikowano

Ten autoaim to chyba element gry. Z tego co oni nawijali wynikało, że można sobie oznaczyć cele jak są nieświadome obecności Sama, a później nasz hero ich błyskawicznie wykańcza. Oby tylko z tym nie przegięli i żeby gierka nie sprowadzała się do markowania klientów i wciskania jednego przycisku po otwarciu drzwi.

Opublikowano

Ew grali na poziomie trudnosci Casual :);). Bourne czy w Strangleholdzie nabijalo sie specialny pasek do PERFECT SHOOTOW, zas tutaj moze byc podobnie - widac cos w stylu EXECUTED ktory moze dawac nam taka "moc"

Opublikowano

Ja bym stawiam, ze poziom trudnosci byl bardzo niski :). Wogole, jak on wchodzi do tego pomieszczenia gdzie ich pelno to robi sieczke, przeciwnicy nic nie mogha poradzic. W DA taka akcja by nie miala miejsca nawet na normalu - 3,4 kulki i gleba byla.

Opublikowano

ja bym się nie martwił akurat łatwością z jaką przychodzi prezentującym robienie różnych bajeranckich akcji, takie pokazy są zawsze dobrze przygotowywane wcześniej, demo jest specjalnie przygotowane pod taki a nie inny sposób grania, o ile gośc z padem rzeczywiście grał w to na zywca, o żadnych niezaplanowanych potknięciach nie mogło być mowy.

Ale nie ma co, całość wygląda fajnie, choc trochę średnio mi sie podobają te fragmenty briefu wyświetlające sie na ścianach, choć wyobrażam sobie że może to być całkiem praktycznie.