Skocz do zawartości

Splinter Cell: Conviction

Hela

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano

Czyli będzie split i bot, jestem w Niebie :) Moim zdaniem to będzie jedna z bardziej kompleksowych gier jakie się pojawiły do tej pory: kampanie zorientowana na jedną osobę ale z dodatkową w coopie z botem albo na splicie do tego poszerzenie gry o jakieś wariacje hordy i innych dodatkowych trybów. Widać developer podchodzi poważnie do tematu.

Opublikowano

Żeby tylko za ilością poszła i jakość. Mam wrażenie, że animacja postaci jest taka sobie(jako fan Fishera oczekuje czegoś na najwyższym poziomie).

• 3 tygodnie później...
Gość donsterydo
Opublikowano

"Takie są skutki picia wódki" chciałoby się powiedzieć. Też liczyłem, że w tym okresie kupię sobie grę taniej. Ciekawe jakie powody podadzą.

Opublikowano

wytłumaczą to pewnie dbałością o najmniejsze szczegóły. a pewnie prawda leży gdzie indziej - Ubisoft podobnie jak Capcom chce uniknąć ścisku w tym okresie.

szkoda, bo to jeden z ciekawszych tytułów, ale z drugiej strony... to tylko 2 miesiące. ta gra miała się ukazać 2 lata temu przecież ; ]

Gość donsterydo
Opublikowano

A jak gra wyjdzie i będę widział screen tearing to się w(pipi)ię niemiłosiernie :thumbsup:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

prezentuje się po prostu zayebiście. coraz bardziej nakręcam się na ten tytuł.

pytanie do ludzi co grali w poprzednie odsłony serii - Sam zawsze miał taki głos? nie wiem czemu ale jakoś nie pasuje mi to co słyszę do tego co widzę, taki zgwałcony vin diesel na kacu.

Opublikowano

głos niezłego menela, hyhy.

już zapomniałem jak Sam brzmi. ostatni raz w to grałem jeszcze na PieCu w SC1 albo SC2.

gra zapowiada się na niezłego killera. obok Alan Wake i Mass Effect 2 to chyba najmocniejsze exy na X0 w tym roku. posiadacze sprzętu spod bandery Sony mają naprawdę czego pozazdrościć.

nie liczę Halo Reach, bo ta gra dla mnie jest jak Gran Turismo czy MGS, nie ważne co zrobi Bungie i tak zostanie okrzyknięte hitem.

Opublikowano (edytowane)

Double Agent to zdecydowanie najgorsza część serii. Nie umywa się do pierwszych trzech, ale na smaka przed Conviction można zagrać.

Byle się tylko nie zrazić heh.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Jedynka i dwójka mają bardzo podobny gameplay i grafikę. Można powiedzieć że Pandora Tomorrow (2ka) to Mission Pack do jedynki, więc gdy wyszła mogła już nie robić takiego wrażenia jak przy premierze jedynka, która umówmy się - MIAŻDŻYŁA konkurencję. Natomiast Chaos Theory i DA zmieniły się diametralnie, zmienili gameplay przez co gra się łatwiej i przez to przyjemniej. Nowy Splinter prezentuje się jeszcze inaczej. Trójeczka w 2005 mną tak pozamiatała, że misje grałem po kilka razy na 100%, genialna była, liczę na powtórkę z rozrywki przy okazji Conviction.