Opublikowano 8 grudnia 200816 l Nie możliwe, przejrzałem fora od Ubi i nikt tego nie potwierdza. Raczej plota. Eh a mnie się marzy powrót Fishera, prędzej czy później. Chcę znowu wejść w ten świat, po książkach, całej serii gier, nadal kocham ten styl rozgrywki jaki zafundował UbiSoft. Nowy kawałek z N4S Undercover - AMON TOBIN - MIGHTY MICRO PEOPLE - geniusz a ja już widzę ten motyw w Conviction, ah - nadzieja matką głupich aby znowu Amon zagościł jak z jego genialnym podkładem do Chaos Theory.
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Gdyby gra miała wyjść w lutym, to od jakiegoś czasu działałaby już machina marketingowa. Szkoda czasu na takie ploty.
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Dokładnie. Strasznie mi brakuje Fishera, zagrywałem się w poprzednie części i nawet zaraziłem serią maniaka MGS. Dali ciała z tą częścią, ale z drugiej strony nie wydali gniota jak pewnie zrobiliby inni. Nie liczę na nowego SC w 2009 roku, ale myślę że kiedyś wyjdzie i będzie tak dobry jak Chaos.
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Dobra wiadomość, ale co jakiś czas UBI wypluwa to samo, że gra jest robiona itd. A ja chcę jakieś konkrety, filmiki, zdjęcia, newsy dotyczące samej rozgrywki itd. No nic trzeba czekać...
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Dobra wiadomość, ale co jakiś czas UBI wypluwa to samo, że gra jest robiona itd. A ja chcę jakieś konkrety, filmiki, zdjęcia, newsy dotyczące samej rozgrywki itd. No nic trzeba czekać... Po co konkrety? Niech dłubią. Przynajmniej będziemy mieli pewność, że kapiasty gameplay jaki był w skasowanym projekcie nie pojawi się gdy Conviction będzie gotowe do sprzedaży. A tak na marginesie - Ubi ma w ostatnich latach problemy ze stworzeniem bardzo miodnego gameplay'u w swoich produkcjach. Assassin's Creed był pierwszy, później Far Cry 2, a na końcu Prince of Persia. Wszsytkie oczywiście się charakteryzują otwartym światem i wolnością wyboru kolejnego celu. Przynajmniej w dwóch wymienionych wyżej produkcjach są to kompletnie nietrafione pomysły. Nie dobrze się dzieje z tym bardzo zasłużonym developerem. Edytowane 24 stycznia 200916 l przez Gooralesko
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Pomysły jakby się wypaliły. Owszem, założenia, koncepty na papierze sprawdzają się wyśmienicie ale w praniu wypada słabo. Przykład? ja, napalony na Księcia - ostało mi się kilka rejonów do ożywienia i zebranie 500 kuleczek. Po dwóch godzinach już wiedziałem wszystko, potwierdzam to co pisał Koso w najnowszym numerze PE. Niech dłubią przy SC, niech będzie tak jak ma być, bez powielania schematów prezentowanych w AC, FC 2 oraz PoP.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Gra ukaże się w tym roku na święta. http://www.onlinecenter.pl/4499/Aktualnosc...st-Recon-4.html
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Alleluja, jeden z lepszych newsów od długiego czasu. Pewno na E3 coś zaprezentują, maybe jakiś gameplay.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Noo, pamietam jak w zeszle wakacje albo i jeszcze poprzednie sie nakrecalem na ten tytul, nareszcie cos ruszylo
Opublikowano 15 maja 200915 l Uwielbiam pierdołowate teasery czy trailery z których kompletnie nic nie wynika. Pewnie fajnie że, w końcu coś wypluli że, projekt dalej żyje ale po takim długim czasie myślę że, mogli lepiej się postarać. Edytowane 15 maja 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 15 maja 200915 l No - teaser daje rade - wszyscy dzieki niemu sie pewnie na ta gre napala.
Opublikowano 15 maja 200915 l Autor Teaser, jak teaser - sygnalizuje, że gra się robi nie ujawniając przy tym praktycznie żadnych szczegółów. Dobrze chociaż, że coś się w końcu ruszyło w temacie SC:C, bo minęło już ponad dwa lata od pokazania pierwszego trailera. Na E3 może pokażą coś więcej. Edytowane 15 maja 200915 l przez Hela
Opublikowano 15 maja 200915 l Też mam nadzieję że, coś pokażą na E3. Jestem ciekaw jak teraz wygląda gameplay porównując do tego Moim zdaniem już tutaj gra dobrze się prezentowała. Edytowane 15 maja 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 15 maja 200915 l Uwielbiam pierdołowate teasery czy trailery z których kompletnie nic nie wynika. Pewnie fajnie że, w końcu coś wypluli że, projekt dalej żyje ale po takim długim czasie myślę że, mogli lepiej się postarać. Taki teaser służy tylko jednemu celowi - pokazać oczekującym, że projekt żyje i nie umarł. Nie ma zadania pokazywać nic więcej. Edytowane 15 maja 200915 l przez Gooralesko
Opublikowano 15 maja 200915 l Trailer jest rewelacyjny, gdybym nie był fanem serii, w ogóle nigdy w nią nie grał, na pewno zachęciłby mnie do wyczekiwania i zakupu ! Tak bardzo wyróżnia się na tle innych, dodatkowo ta głębia merytoryczna !
Opublikowano 15 maja 200915 l Na nowej stronie SC:C są dziury po 3 kulach. Na dwóch z nich, gdy najedzie się myszką pokazuje się "Restricted 05/20/09" i "Restricted 05/28/09". Obstawiam, że wtedy dostaniemy jakieś nowe info lub video. Robi się gorąco
Opublikowano 15 maja 200915 l Ten teaser to kpina, ale jak słusznie zauważyli przedmówcy, najważniejsze że gra żyje i teraz będzie o niej coraz głośniej, a konkretny nadejdą już wkrótce. Bardzo się cieszę, że mniej więcej w tym samym czasie, coś się ruszyło na skradankowym poletku, Thief 4 i Hitman zapowiedziane, Kojima też coś tam po cichu kombinuje, a teraz ten nasz Fisher, na którego czekamy od 3 lat. Jest dobrze.
Opublikowano 15 maja 200915 l Spokojnie wyluzuj AUX To dopiero początek i z miesiąca na miesiąc pewnie będzie coraz więcej informacji. Ja czekam z niecierpliwością bo seria ma bardzo dobry klimacik Jeden z lepszych tytułów tego roku
Opublikowano 21 maja 200915 l Po jaką cholere dajecie tutaj trailery, przecież są odpowiednie tematy do tego a po za tym ten teaser był już umieszczany jakiś tydzień temu w temacie Splinter Cell. Panie Słupek, nie napinaj się tak jest to nowy teaser dostępny od wczoraj na stronie Splintera, a nie jakieś starocie. Czytaj ze zrozumieniem czasem
Opublikowano 21 maja 200915 l Wreszcie coś ruszyło. A już się bałem, że nic z tego nie będzie. Chyba będę musiał poczekać, ze sprzedawaniem xboxa BTW ciekawe co oznaczają te punkciki na mapie w lewym, górnym rogu teasera.