KainGorn 2 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Wow jest slaby i ma dziecinna, kolorowa grafike. Dziecinny? lol, przecież to specjalnie tak jest, dobrze że gra ma zupełnie odrębny styl, głównie za to wow jest taki fajny Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Whoa, przegapiłem ten topic o moim ulubionym MMO Wiem że staroć, ale... Ponad to ciekawi pod jakimi względami wow jest lepszy od Lineage? Sterowanie, PvE, PvP, content, ilość graczy, ilość klas i ras do wyboru. To tak na szybko co mi się nasunęło na myśl. W sumie to co kto lubi, skoro ktoś w to gra to chyba musi prezentować jakiś tam poziom. Mi kompletnie nie przypadła do gustu. Tutaj kolega poległ bo na dziś dzień WoW ma klas 10, a L2 kilka lat temu (jak jeszcze grałem) miało klas już 31 Poza tym, porównywanie L2 do WoWa mija się KOMPLETNIE z celem. Jeżeli ktoś nie wie dlaczego tzn że nie grał na tyle dobrze w którąś z gier by pojąć 'o co kaman' w nich Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Wejdzie magmeld i klas bedzie 8. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Dawno nie grałem w grę i szukam najlepszego p.servera z polskimi gildiami znacie jakieś? Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Grałem w to kiedyś i już nigdy więcej nie mam zamiaru tego ściągać. Pożeracz czasu <_< i to straszny. Ale dobrze wspominam czas spędzony przy tej grze, fajni ludzie i fajna atmosfera na serwerach - grałem na prywatnych, głównie polskich PvP. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Dawno nie grałem w grę i szukam najlepszego p.servera z polskimi gildiami znacie jakieś? Najlepiej grać na rosyjskich oficjalnych serwerach, updaty masz szybciej niz na serwerach eu/us. Gra tam sporo polakow, wszystko dziala, nic tylko sciagac zangielszczenie i grac a nie meczyc sie na prywatnych. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 grałem na Ru retail ale zangielszczenie nie działało cyrlica mnie odrzuca. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 To nie wiem, wszystkie prywatne serwery sa do d. Cytuj
Labik 10 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Gralem na C5 na prywatnym x5 (azure // supreme). Kamaele, Gracie, Freye to jeden wielki syf dla mnie. Tony niepotrzebnego syfu dodane w kronikach. Czekam na L3 bo mam nadzieje ze bedzie prosty, nieskomplikowany, bez jakis niepotrzebnych (pipi) w grze. Co to ten Magmeld? Dalsza rozbudowa tego syfu? Jaka rasa znowu dochodzi..? Ja (pipi)e.. Cytuj
molly 311 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 ładną (pipi)nie z tą grą zrobili widzę...dobrze, że skończyłem na c3, a na dobre już na c4 grać, bo kolejne kroniki beznadziejne.... Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Ja czekam na TERA online, ostatnie mmo ktoremu dam szanse. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 23 lutego 2011 Opublikowano 23 lutego 2011 Wpadajcie na serwer Aurora Po Rpgujemy razem Cytuj
Kamiruu 0 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 (edytowane) Jak ktoś chce pograć w Lineage2 to zapraszam na serwer L2EX x5 Khadia, który startuje 1-szego kwietnia. Jest to najlepszy polski serwer i jeden z najlepszych L2j. Serwer będzie pod kronike Freya, TUTAJ macie szczegółowe informacje. Edytowane 24 marca 2011 przez Kamiruu Cytuj
Luna 182 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Dawno nie grałem w grę i szukam najlepszego p.servera z polskimi gildiami znacie jakieś? Najlepiej grać na rosyjskich oficjalnych serwerach, updaty masz szybciej niz na serwerach eu/us. Gra tam sporo polakow, wszystko dziala, nic tylko sciagac zangielszczenie i grac a nie meczyc sie na prywatnych. Tu się zgodzę. Dodatkowym atutem jest to, ze wszelkie update'y wychodzą równocześnie do tych azjatyckich, na długo przed ich premierą na Zachodzie. Trochę może mierzić cyrylica, ale dla ogranego playera to żadna przeszkoda. Z "prywatnych" serwerów polecam rumuński L2DEX (kilka serwerów, polecam główny z rate x4) - bardzo stabilny, działający od wielu wielu lat, z dużą liczbą naszych rodaków oraz świetnie rozplanowaną sytuacją polityczną najsilniejszych klanów i ogólną ekonomią. Ja tam grałam jakieś 3 lata i mogę stwierdzić, że na lepszy "nielegal" nie trafiłam (mam tam "noblesa", więc jak co, to mogę pomóc). Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Ja grałem na abyssie x7 (dawne czasy) żeby nie było że się nie znam to miałem tam lvl: 85/80/79/80 jedynie subki swm nie udało mi sie wykoksać na 80. Potwierdzam słowy Luny, l2dex jest najlepszy na chwilę obecną część mojego klanu tam emigrowała i chwalą sobie. Cytuj
Labik 10 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Ja nie trawie tych nowych kronik dlatego dla mnie L2 to juz nie L2. Ponoc RIFT robi furore wsrod fanow L2. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Ponoc RIFT robi furore wsrod fanow L2. Całkiem prawdopodobne, bo wizualnie to bardzo podobne klimatem gry. A dwa, ze RIFT sam w sobie łączy najlepsze cechy L2 i WoWa Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 31 marca 2011 Opublikowano 31 marca 2011 Dawno nie grałem w grę i szukam najlepszego p.servera z polskimi gildiami znacie jakieś? Najlepiej grać na rosyjskich oficjalnych serwerach, updaty masz szybciej niz na serwerach eu/us. Gra tam sporo polakow, wszystko dziala, nic tylko sciagac zangielszczenie i grac a nie meczyc sie na prywatnych. Tu się zgodzę. Dodatkowym atutem jest to, ze wszelkie update'y wychodzą równocześnie do tych azjatyckich, na długo przed ich premierą na Zachodzie. Trochę może mierzić cyrylica, ale dla ogranego playera to żadna przeszkoda. Z "prywatnych" serwerów polecam rumuński L2DEX (kilka serwerów, polecam główny z rate x4) - bardzo stabilny, działający od wielu wielu lat, z dużą liczbą naszych rodaków oraz świetnie rozplanowaną sytuacją polityczną najsilniejszych klanów i ogólną ekonomią. Ja tam grałam jakieś 3 lata i mogę stwierdzić, że na lepszy "nielegal" nie trafiłam (mam tam "noblesa", więc jak co, to mogę pomóc). A ukazało się już porządne z angielszczenie do RU retail? Kiedyś grałem i było ale potem były znim problemy a ruskie znaczki mnie odrzucają Cytuj
Labik 10 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Niedlugo startuje nowy serwer do L2. kronika: C5 (na plikach Azure, bugless files sam goraco polecam bo stracilem na tym serwie ponad rok zycia) raty: x5 Serwer juz cieszy sie sporym zainteresowaniem ze wzgledu na oldskulowa kronike i reklame na azuregaming.net Sporo starych graczy sie pojawi imo. ETA nie jest jeszcze chyba dokladnie znana. Wiecej info http://forums.azuregaming.net/showthread.php?t=49033 http://www.l2insomnia.com Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Jest tutaj ktoś kto oficjalnie gra na oficjalnym serwerze? Chciałbym (if possi) poprosić jakąś duszyczkę o Triala na 14 dni a nie da się inaczej niż Recrui-a-friend Z góry dzięki. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Pewnie już większość dawno słyszała że 30 listopada Lineage II stanie się F2P.Super sprawa ostatnio znów wróciłem do Wow-a i mam ochotę na jeszcze jakieś dobre MMO.Miałem dużo podejść do Lineage II na prywatnych serwerach i kończyło się to 60 lvl max. Dlatego mam pytanie czy coś więcej w Lineage II oprócz pvp na maksymalnym poziomie jest do roboty? Może coś jak raidy w Wowie albo instancje. 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 O proszę, po tylu latach znowu będę mógł pobiegać po lesie laseczką w pończochach Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Gorzej jak zrobią ograniczenie lvl postaci.Płatne jedynie moim zdaniem powinny być jakieś akcesoria(te śmieszne czapeczki i maski) i przedmioty.Z ograniczeniem poziomu postaci nie wiem czy opłaca mi się za to zabierać nawet.Dodatkowo L2 przejdzie na F2P przez firmę rosyjską Innova a to chyba oni dali możliwość ruskim darmowego grania na retail. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi