Zeratul 415 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 http://www.gametrailers.com/player/39898.html fizyka powinna zamiatac... bronie tez daja rade Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 Pograłem trochę w demo, miła gierka. Wersja demonstracyjna pokazała ogólny zarys gameplayu, który niestety okazał się bardzo ograniczony. Fajnie się modyfikuje środowisko, fajnie się strzela(dość ciekawe ale mało oryginalne bronie). Grafika mi się podoba , choć szału nie ma. Kuleje AI, i nieraz detekcja kolizji. Będzie więc średniak jakich wiele chyba, że twórcy mają coś w zanadrzu w co wątpię.(ogólnie sterowanie, ruch postaci przypomina mi trochę Mercenaries sam nie wiem czemu). Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 a mi jakos srednio podeszla ta gierka. grafa taka se, destrukcja taka se, znieksztalcenia ujda. gra na 6+/7- Cytuj
Skotnik 654 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 Skończyłem demo i gierka całkiem wporządku. Grało się całkiem fajnie ale do pełnej wersji jakos mnie nie ciągnie. No chyba że stanieje to chętnie. A tak w ogóle to jakies łatwe to demo. Wziąłem na normal i nie miałem nawet przez moment problemu. Te ludziki "zle" to bezmozgi. Hiciora raczej nie bedzie ale pograć sie da Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 wlasnie skonczylem demko... gdyby ta gra wyszla jakies 2 lata temu to pewnie zrobilaby wrazenie a tak szykuje sie kolejny sredniak jakich wiele. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Kiepskie, jako, że mam mało czasu na granie to nawet za darmo bym w to nie grał. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Mi tam sie spodobało. Ładna grafickza, dośc płynna animacja i bardzo fajna fizyka. Szkoda że samo strzelanie jest trochę paściarkie (strzelanie do ludzi) i np. używanie naboi, które powodują zmianę terenu nie wpływa na przeciwników. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 (edytowane) po przejsciu demka , musze powiedziec ze gra mnie naprawde zaskoczyla, i to bardzo pozytywnie !, ladna plynna grafika, gameplay przypominajcy chocby gearsow, tylko brakuje mi przylegania do scian i prowadzenia ostarzalu( albo tego niewyczailem ) ogolnie gierka ktorej nieposwiecalem uwagi przy przegladaniu zapowiedzi ,traileroe , etc,okazala sie bardzo fajna , byc moze znajdzie sie na mojej liscie do mikolaja . oka trza opykac demko mercaneries 2 teraz Edytowane 21 września 2008 przez diolek Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Fajna grafika i patenty,ale czegoś brakuje tej grze by mnie posiąść Cytuj
Arkady 1 031 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Padaka, kolejny(nieudany) klon GoWa, patent ze zmianą terenu do bani, strzelanie to już wogóle paściarskie. Kolejna gra zasługująca na 5/10, a zapewne będzie dostawała 7/10. Jak dla mnie nic nadzwyczajnego, jeszcze ten silnik na którym hula... Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 To jest klon GeoW? lol, przeciez tutaj nawet nie ma systemu przylegania do scian itp. Przeciez ta gra sie diametralnie gearsow rozni. Gearsy przeciez sa powolniejsze i bardziej wywazone, bardziej taktyczne, kiedy ta gierka to bieganie i strzelanie na hurra. Mi sie tam gierko relatywnie podobalo, za jakies 40zl moze i bym gierke lyknal, ale tak to chyba szkoda mi kasy ;p Cytuj
CHINDOOS 12 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Przed chwilą przeszedłem demo. Średnio mi się podoba... bo to średnia gra. Miałem wrażenie że ta cała manipulacją terenu zrobiona jest na siłę, tylko po to żeby było coś nowego. Może w innych poziomach jest inaczej... Zgodzę się z przedmówcami że strzelanie jest nijakie. Ogólnie granie w demo nie sprawiło mi żadnej przyjemności ale złych odczuć też nie miałem. Po prostu Facture jest średnie i nijakie, więc w jesiennym wysypie gier nie ma szans. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Pierwsza reka: http://ps3.ign.com/articles/915/915751p1.html Ocena zaskakuje... zobaczcie z resztą sami. Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Pierwsza reka: http://ps3.ign.com/articles/915/915751p1.html Ocena zaskakuje... zobaczcie z resztą sami. W czym Cie zaskakuje? Dla mnie ocena jest wporzo. Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 zaskakująco... trafnie, zaczynam lubić ten serwis IGN Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 jest juz pare innych ocen - http://www.gamerankings.com/htmlpages2/939322.asp?q=Fracture wg gierka warta zagrania - nie kazda musi miec min 8-9 by "dalo sie grac" - te z miejszymi mimo swoich wad daja tez fun Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 października 2008 Autor Opublikowano 14 października 2008 http://zeratulpl.blogspot.com/2008/10/frac...owshowshow.html <-Gejplej Cytuj
Powstały Bokser 0 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Demko cienkie, nawet nie skończyłem szczerze powiedziawszy. Już Haze lepiej mi podszedł. Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 sprawdzilem demko i jak dla mnie gra warta zakupu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi