Gość Kasandra Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Wrocmy do tematu SF.Trial version nie ma single player?ja tam widze tylko mozliwosc multiplayera i kaze mi podlaczac drugiego pada,inaczej nie wystartuje,WTF? Dokładnie tak jest. Do tego można grać tylko Ryu i Kenem. Dlatego nawtet nie grałem w triala, tylko od razu kupiłem Full. Dzisiaj raczej będe grał w Left 4 Dead, ale w weekend jak ktoś ma ochotę, to ślijcie ivite'y na Gamertag: cameel PL Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 (edytowane) No tak, panowie na X'ach to mysla, ze ich nalepsze. Ja mam dla Was jedna rzecz: http://www.tf.pl/view.php?art=6771 To sie odnosi do Waszych przegrzewajacych sie badziewi. Gud lak. Nie wiem czlowieku po co tu wchodzisz i zaczynasz wojny.Zachowujesz sie jakbys mial watpliwosci co do Playstation 3,potrzebujesz dodatkowych doznan?Chcesz sie jakos utwierdzic w przekonaniu ze dobrze wybrales?Bo z tego co widze dyzonans pozakupowy narazie przejawia sie w Twoim zachowaniu. Ale spoko jak tak bardzo Ci zalezy,wszyscy zgodnie powiemy ze PS3 jest DE BEST,NAJLEPSZE i wogole.Mnie to tak naprawde grzeje,mam swoje zdanie o tym i nie mam go nikomu zamiaru wpychac na sile do lba.Jak to sprawilo ze poczules sie lepiej to idz na spacer,dobrze Ci zrobi. A teraz skoncz tego offtopa,chcesz sie klocic,to nie tutaj. Edytowane 27 listopada 2008 przez Velius Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Powie mi ktos kiedy to wyjdzie na Europejskim PS Store ?? Cytuj
ShinMoteuchi 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Powie mi ktos kiedy to wyjdzie na Europejskim PS Store ?? Capcom wydal juz oficialna informacje na ten temat! "WE DON'T KNOW"! Moze lepiej kupic sobie z US PSN? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Capcom ... i Sony oni nigdy nic nie wiedza ... co za debile a placic na Amerykanskim nie moge bo mi Mojego Master Carda nie akceptuje przez weryfikacje adresu ... Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 to rzeczywiscie ten PSN na kozaku zwlaszcza w europie widze ze shin jest jednym z tych co "graja w konsole" a nie "graja w gry" kasandra ja dzis postaram sie fulla wykupic to zlapie cie pewnie i posmigamy pospamuje cie fireballami xD hehe lipa ze z allegro zniknely 100msp bede musial minimum 1600 wykupic, whatever potem do banjo kazooie doloze Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Jeszcze jeden post zwiazany z wyzszoscia konsol i poleca warny. Klocic sie w temacie PS3 vs X0 Cytuj
ShinMoteuchi 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Tak przy okazji, dla wszystkich chetnych kupujacych na USA PSN. Karty VISA przyjmuje bez problemu. Nie potrzebuja weryfikacji adresu... Dziwne, ze jeszcze mi rachunku za moja VISA nie przyslali... Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Pograłem trochę i się znudziło. Dla mnie to jednak już archaizm. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 co ty gadasz ;p nie ma to jak spamik hadoukenami i "józek" na kazdy jumpin pogralem dzis offline z kumplem w classic i remix i miodzio, i te emocje hehehe albo okrzyk przy dizzy po j.hp->hp->hadouken hehehehe jutro wykupuje fulla bo zapomnialem przelewu na punkty ms zrobic jak ktos jest chetny do gry jutro wieczorem to zapraszam :] Cytuj
Crono 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 (edytowane) Chętnie powalcze jak przywiozą mi konsolkę z serwisu (R.O.D), swoja droga odwalili lekką kaszankę z tym 1200MS bo specjalnie oszczędzałem od miesięcy 800MS na tą okazje Po przetestowaniu wersji na PS3, jestem pozytywnie zaskoczony, wprawdzie ciężko przestawić się na tak duże postacie, ale wspomnienia z dzieciństwa wróciły. Online może poszczycić się wysokim poziomem, chociaż nie miałem szczęścia i wszystkie walki lagowały w mniejszym czy też większym stopniu. Mam nadzieje że sytuacja na Live będzie wyglądało o wiele lepiej. Nowe modele postaci są bardzo ładne, stage music-sy są nadal nieśmiertelne, cieszą też nowe endingi a samą kreskę od Udona cenie sobie wysoko. Tak czy inaczej jest w co grać aż do czasu premiery SFIV. Zapraszam chętnych do gry mój PSNetworkID i Gamertag w profilu Edytowane 27 listopada 2008 przez Crono Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 tez z poczatku sie wkurzylem na te 1200 ms bo mialem zamiar po 100ms kupic z allegro ale patrze ze nie ma i musialem 1600 kupic to przeboleje akume mozna normalnie wybrac czy trzeba jakies czary mary robic ? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 A ja ponawiam pytanie. Czy da się w "zwykłym" trybie wybrać "stare/alternatywne" postaci wpisując kod? Jeśli ktoś nie wie: 1) Najeżdżamy na Sagata 2) Wciskamy LP 3) Szybko dół,góra,góra,dół (albo góra,dół,dół,góra - już nie pamiętam). Do każdej z postaci jest inny kod. 4) Ponownie wciskamy LP Jeśli usłyszymy "tajgeeer" a nasza postać nie będzie miała paska supera to znaczy, że wszystko jest w porządku. @Matt -> Już ja chyba wiem kogo wybierzesz. Nie graj tylko normalną wersją, wybieraj "O.Sagata" jak coś. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 (edytowane) ornit: w grze wybieramy dwa tryby HD Remix albo Classic Arcade, HD to wiadomo nowa wersja a Classic to grafika taka sama jak HD remix ale system SSF2T i w tym trybie w trenning classic wybieramy normalnie postać a potem jej wersje SSF2T albo SSF. Natomiast normalnie jak grasz w grze classic arcade tryb arcade to kody działają jak na automacie. Akume normalnie sie wybiera w wersji HD Remix a w Classic nie wiem pewnie kod bo normalnie go niema a inne kody działają. edit: na akume też kod działa trzeba wprowadzić w tej samej kolejności ale jakby trochę szybciej i poziom trudności w classic arcade dużo wyższy niż HD remix Edytowane 27 listopada 2008 przez GaScAn Cytuj
Onikage. 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 ile ta gra kosztuje w przeliczeniu na pln na amerykanskim ps store? Cytuj
Crono 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 (edytowane) ~45 Edytowane 27 listopada 2008 przez Crono Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Online na Live jest naprawdę genialny. Przy pingach w okolach 50 trudno to odróżnić od offline. Zmieniam zdanie na temat gry. Zdecydowanie warta kupna. No i całkiem sporo graczy jest. Cytuj
Cisław 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 A czy ktoś z was testował już online na ps3? Da się grać? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 @Gascan ->dzięki za info. @C1rex -> ping pingowi nierówny. Jak zagrałem na 2df z gościem o pingu 40 w sf3 to myślałem, że puszczę bełta kiedy musiałem parować kiedy fireball przemierzał połowę ekranu. Ta gra jest na bazie ST, więc nie wyobrażam sobie jak można z chociażby małym pingiem wykonać zamierzonego reversala (nie mylić z trójwymiarowymi "reversalami") po bloku czy na wake up'ie. Ale nie grałem, może nawet się raz skuszę po to żeby po raz n-ty przeklnąć granie online i rzucić je w cholerę. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 @Gascan ->dzięki za info. @C1rex -> ping pingowi nierówny. Jak zagrałem na 2df z gościem o pingu 40 w sf3 to myślałem, że puszczę bełta kiedy musiałem parować kiedy fireball przemierzał połowę ekranu. Ta gra jest na bazie ST, więc nie wyobrażam sobie jak można z chociażby małym pingiem wykonać zamierzonego reversala (nie mylić z trójwymiarowymi "reversalami") po bloku czy na wake up'ie. Ale nie grałem, może nawet się raz skuszę po to żeby po raz n-ty przeklnąć granie online i rzucić je w cholerę. Osobiście też jestem zaskoczony, jak to dobrze chodzi. W normalnego Streeta na Live nie da się grać. Dla mnie totalne nieporozumienie. Gorzej, niż SC4. Natomiast tu, to jest przynajmniej jak w VF5, a może nawet lepiej. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 bo tutaj skorzystali z kodu sieciowego i z pomocy gościa który stworzył GGPO czyli takiej platformy do gry w 2D przez emulatory, i być może w SF 4 też bedzie online taki jak tu. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 a moze nawet lepszy no ale jeszcze czasu troche do sfiv no dostalem msg od znajomego z listy i mowi ze online jest chyba nawet lepszy niz w vf5 wogole 80% ludzi z listy mojej od vf5 gra w to teraz Cytuj
ShinMoteuchi 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 A czy ktoś z was testował już online na ps3? Da się grać? Tak, da sie, ale poki sa same tylko z USA, to ping nie schodzi ponizej ~80 i moze byc ciezko grac na poziomie. Do tego Capcom zafundowal gracza udogodnienie w postacie "network smooth", czyli "wygladzania lagow" Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 (edytowane) tu masz ornit online z bety w 3 rundzie soczystego crosa typ posadzil na lagu ciezko by mu to bylo raczej wsadzic gosciu tez unika fireballa józkiem no ale ty wiesz lepiej a nawet nie grales Edytowane 28 listopada 2008 przez GhettoKingSas Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 tu masz ornit online z bety w 3 rundzie soczystego crosa typ posadzil na lagu ciezko by mu to bylo raczej wsadzic gosciu tez unika fireballa józkiem PRZECIEŻ ON TE SRK TO ROBI CIĄGLE NA PAŁĘ! Ume-shoryu, prawie jak Daigo, czyli tak jak my w Polsce no ale ty wiesz lepiej a nawet nie grales Faktycznie, musieli mieć dobre połączenie żeby władować tego linka. Co nie zmienia faktu, że ja i tak w żadną bijatykę nie będę grał po sieci bo nie chcę później płakać po przegranej zrzucając winę na "lagi". Opieram to oczywiście na swoim doświadczeniu z grą w sieci, ktoś inny może nie widzieć różnicy, nie mój interes. BTW O co chodzi z rozmiarem tych postaci? Tutaj wyglądają normalnie, natomiast na innych filmikach/screenach są ogromne. Są jakieś tryby graficzne/dostosowywanie obrazu itd? Ah ta kreska Udona <_< Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi