Manior 0 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Graham Wolfe (Boxer) vs Umehara (RY) EVO 2k9 Usunąłeś to? Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Evo pousuwało bo pewnie chcą natrzepać kasy ze sprzedaży DVD. Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 W tym roku raczej IGN. Ale mam nadzieję, że będzie można te filmy gdzieś obejrzeć, a najlepiej ściągnąć w dobrej jakości Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Oglądałem jak Daigo obił jakiegoś Murzyna z gamestopu na streamie z tego amerykańsiego turnieju, któego nazwy nie chce mi się sprawdzać. Walka była całkiem emocjonująca gdyż Umehara zyskał zdecydowaną przewagę dopiero po drugim pojedynku Ryu na Ryu. Jego przeciwnik załadował 2 całkiem przyjemne dla oka comba, które Daigo pewnie widział pierwszy raz w życiu bo to HD, jednak chyba wszedł wcześniej na gamefaqs i sprawdził moveliste bo robił fake'owane haryukeny. Wygrał 4-1. Śmiesznie wyglądało jak przed walką pomagali mu wybrać odpowiednią opcję w versusie (i w samym wejściu do niego) dotykając jego sticka leżącego mu na kolanach. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 robił fake'owane haryukeny. Bez kitu, Daigo dopiero co obczaił że Raju ma fejkowe kulki, a korzystał z nich jakby to robił od szesnastu lat w ST ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi