czapa 674 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 (edytowane) Istnieje pewien trick. Musisz posiadać 5 samochodów marki Porsche, na co najmniej 4 levelu da to łącznie 50% zniżki na wyścigowe opony marki Pirelli. Wtedy do Chryslera ME 4 12 kupujesz te opony i sprzedajesz na każdej takiej transakcji zarobisz powyżej 1000CR. W kilka minut można zarobić tak ok. 100000CR. Sory za odkopywanie tematów. Ten trick działa po patchu ? Mam mało pieniędzy a chcę zrobić achievmenty, może są już jakieś nowsze sposoby? Edytowane 18 września 2008 przez czapa Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ukończyłem już karierę i tryb zręcznościowy na 100% a dalej mam zablokowanych kilka aut wie ktoś może jak je odblokować? Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 (edytowane) Ukończyłem już karierę i tryb zręcznościowy na 100% a dalej mam zablokowanych kilka aut wie ktoś może jak je odblokować? zmieniasz region na inny niż masz i się odblokują Edytowane 14 maja 2009 przez MoniqaPS2PSP Cytuj
suli 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Ja mam pewien problem chciałem odblokwać achiva sekretnego,polegającego na wykupieniu wszystkich aut z numerami np Hsv Nissan kupiłem wszystkie samochody tego typu ,sugerowałem się opisem poradnika z onlinecenter i niewiem skąd mam wziąśc Nissan Fradley Custom Edition ???Te auto mo brakuje ,ale nigdzie w grze niema do kupienia .Nawet próbowałem szukać w domu aukcyjnym. :o Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Tego Nissana nie można kupić, można go dostać jedynie od Turn 10, możliwe że jest on jeszcze w Forza 2 Platinum Hits. Pewnie nie kupiłeś innej fury bo tego Nissana nie musisz mieć w garażu żeby zdobyć osiągnięcie za wszystkie kupione samochody. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 pomozcie mi zrobic achv za ustawienia i kupcie moje ustawienie auta... wystarczy w wyszukiwarce wpisac bestia. z gory dzieki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi