Gość Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Jak skutecznie odbierać piłke i pokrywać zawodników ? Najbardziej sprawia mi to problem w sieci. Każdy gracz próbóuje mnie zaczymać a mi jakoś się nie udaje. Albo fauluje albo zero reakcji. Czytałem w poradniku, że należy użyć RB + A lub B, ale to nie działa. Pogli byście mi pomóc ? Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 pisze tu bo nie ma gdzie. jaka czesc najlepiej kupic na 360tke? zalezy mi na graniu przez net, liczy sie to ile ludzi gra i w jakich warunkach. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Stary - kupuj 6tke. Najlepsza czesc serii - Online gra sie bez lagow - jest komunikacja i grywalnosc nadal na poziomie. Wraz z wersja 2008 KONAMI siegnel dna. Juz mogli wam 6tke skonwertowac na PS3, a nie wypuszczac takiego bubla ! Przeciez to do sprzedazy nie powinno byc dopuszczone w ogole. Cytuj
shaughnessy 0 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Witam Ostatnio dorwałem PES2008 na ps3 wercja usa Mam pytanko Konami wypuściło patcha poprawiającego nieco ten slideshow w single player Jak mam go ściągnąć? W opcjach nie ma zadnej funkcji? Na początku gra nie informuje że jest jakiś dodatek (jak np w GT5 prolog)? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 kwietnia 2008 Dziwna sprawa , mi na wersji eu przy starcie gry wyskakiwało okienko do 120 megowego patcha i bez niego zagrać się nie dało. Cytuj
shaughnessy 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) zajman666 grasz po hdmi czy na zwykłym tv Oczywiscie cały czas jestem online Moze wersja usa nie ma patcha Co tu robic Na stronie konami piszą ze patch poprawia kompatybilność z wyswietlaniem na tv sd (dodatkowo usprawnia przecież ten slide show w singlu ale o tym słowa nie piszą-no chyba ze sie myle) Wiec gdybym podłączył do wzykłego tv to by gra sie odblokowywała i ściągła i póżniej znów przełączył na hdmi CZy ta kombinatoryka w ogóle ma sens.... Edit: zawsze odpalałem gre będąc zalogowanym na moje główne konto polskie (europejskie -na jedno wychodzi) Ale gdy sie przelogowałem na konto założone w us stpre i odpaliłem na nim gre też nic nie pobierało... Edytowane 23 kwietnia 2008 przez shaughnessy Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Granie padem od Xa360 jest troszkę upierdliwe. W obronie staram się wyjmować piłkę jak najczęściej manualnie, bez LT + A (L1+X), ale jak tylko wcisnę A to zawodnicy zachowują się jak porąbani. Przebiegają przed zawodnikiem z piłką jakby go nie widzieli, przepuszczają piłkę między nogami, lecą nie wiadomo gdzie. Zapewne moje braki techniczne to wszystko uwydatniają, ale niesmak pozostaje. Poćwiczę i się zobaczy. Jest jeszcze jeden element, który wybitnie mi nie odpowiada. Chodzi mianowicie o widowiskowość, a raczej jej brak przy zdobyciu gola. W poprzednich odsłonach był to "słyszalny", charakterystyczny element, który podbijał niesamowicie adrenalinę. Tutaj gole o niebo lepiej prezentują się w podsumowaniu niż we właściwej rozgrywce. Niedobrze... Cytuj
zajman 18 Opublikowano 9 maja 2008 Autor Opublikowano 9 maja 2008 Granie padem od Xa360 jest troszkę upierdliwe. W obronie staram się wyjmować piłkę jak najczęściej manualnie, bez LT + A (L1+X), ale jak tylko wcisnę A to zawodnicy zachowują się jak porąbani. Przebiegają przed zawodnikiem z piłką jakby go nie widzieli, przepuszczają piłkę między nogami, lecą nie wiadomo gdzie. Zapewne moje braki techniczne to wszystko uwydatniają, ale niesmak pozostaje. Poćwiczę i się zobaczy. Spróbuj robić timingowo tzn nacisnąć A raz w momęcie kiedy możesz odebrać piłke / masz ja na wyciągnięcie nogi , w obecnych pesach jest to bardzo trudne ( w pes 5 nie było ) ale naprawde lepsze niż ciągłe trzymanie A . Zbadaj :] Cytuj
Ari 1 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 (edytowane) Może i nie dotyczy to stricte PESa2008, ale całej serii, ale czemu nie KLIK Edytowane 26 maja 2008 przez Ari Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 jest jakis option file uwzgledniajacy kadry reprezentacji na euro? chodzi mi o wersje ps3. Cytuj
artex 28 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Gdzie mogę znaleźć oryginalne nazwiska narodowe do wpisania w pes 2008 na ps2. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Gdzie mogę znaleźć oryginalne nazwiska narodowe do wpisania w pes 2008 na ps2.To samo tylko wersja na X'a 360 (podejrzewam, że nie ma różnic). Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Gdzie mogę znaleźć oryginalne nazwiska narodowe do wpisania w pes 2008 na ps2.To samo tylko wersja na X'a 360 (podejrzewam, że nie ma różnic). http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=183633 Cytuj
asd12033 0 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Witam czy na NEO 6mb da sie pograc w PRO2008 bez llagow ? bo neiwiem czy kupowac bo podono problemy sa z pingiem ? Cytuj
Jared 0 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Gram już 4 sezon w Master League i zdziwiło mnie jak sobie chciałem znalezc Dide, a tu pyk, nic nie znalazło Piłkarze w ML mogą kończyć kariery czy jak ? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 25 czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 czerwca 2008 (edytowane) No tak ale po połowie albo całym sezonie pojawia się jego 17 letni odpowiednik (słabe staty ale jak urosną to killer) u mnie gra 17 letni maldini , cafu , van der sar Edytowane 26 czerwca 2008 przez zajman Cytuj
Jared 0 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 (edytowane) A to takie cos dzięki za pomoc, mam nadzieje, że Dida się jeszcze pojawi A i jeszcze jedno pytanie, na jakim poziomie trudności gracie ? Ciągle grałem na Top Player, ale coś łatwo jest, to chyba najłatwiejsza część ze wszystkich pes'ow co wyszly Teraz zmieniłem na professional i 5 minut i jakoś trudniej jest, wiem, że chyba w pes'ie 5 tak było, że na 5 gwiazdkach sie trudniej grało niż 6. Edytowane 26 czerwca 2008 przez Jared Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Js dobie grałem w PES2008 na PS2 i patrzcie co wylookałem Czy to nie dziwne O kuźwa, (pipi).łem! xD To jest 'Pan Rączka' z filmu Scary Movie 2. xD Cytuj
SkViOt 0 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 nie wie moze czasem ktos gdzie moge znalezc jakies informacje o turniejach w pes2008 (ps3) w wielkiej brytanii??? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 18 lipca 2008 Autor Opublikowano 18 lipca 2008 Powiem ci że większoścx turów w GB jest organizowana online ,na offlinowych frekfencja jest mniejsza niż u nas na turniejach w tekkena Cytuj
zajman 18 Opublikowano 22 lipca 2008 Autor Opublikowano 22 lipca 2008 Będzie ktoś na xbox fun day Z psxextremowej sceny pesa:P ?? Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Niech ktos mi powie, w jaki sposob udaje sie faule? Mam wersje na X360, ale przypuszczam, ze w kazdej jest tak samo. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Do mnie dziś przyjdzie. Spędziłem wiele czasu z FIFĄ 08 i byłą to naprawdę godna pozycja. Jeśli chodzi o PES 2008 to sprawdziłem demo i rewelacji nie ma, ale da się pograć przynajmniej offline i achievów można nabić. Narazie dla mnie najlepszy był PES5, szóstka na X360 była znośna wg. mnie. Taki radosny football a i online idzie pograć. Zobaczymy co zaoferuję 2008. pozdro Cytuj
Gość konstant Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Jak to jest ze skrzydlowymi w tym Pesie? Lewonoznego na ktora strone ustawic? Na lewa zeby mial lepsza mozliwosc wrzutki czy na prawa - strzal? Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Każdy manager stawia lewonożnego na lewą stronę co by lepiej dośrodkowywał, takie jego zadanie nr jeden. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi